WishCT - 愿望城市

用户注册

新到 Ipoh XX Hotel 泰妹 Vicky 有旺氣

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

小弟向來行事獨來獨往,探險几年都不曾寫包膠,實在係心中有愧。今晚多得幸運女神保佑,讓我深愛嘅曼聯逆轉PSG入圍歐冠八強,贏咗唔少。所以小弟決定改過淫新,寫包膠還神,做番一個對社會有貢獻嘅人,望師兄們多多指教。

1) Name of Agent * : babylady99

2) 囡囡名稱/代號 * : Vicky

3) 家用: 200 + 貼士

4) 囡囡樣貌評價 * : 7.5/ 10
評語 : 難得真人仲靓过ad相,化淡妝,笑容甜,靓女,非一般嘅典型整容泰妹样,某角度睇落去仲有啲mixed嘅feel。

5) 囡囡身材評價 * : 5/10
評語 : 32b 细波啡色lin,應該165高左右。一般泰妹膚色,pat pat唔算大但後推視覺幾好,高瘦平,但比率好。多毛,中黑鮑,右邊背隻膊頭有公仔。

6) 囡囡服務評價 * : 6/ 10
(意指服務內容&技術)
入房女女笑一笑,房無味,囡囡啱到两日,唔多講嘢,要主動破冰。俾我自己沖涼所以gff方面扣分。過後訓係床,細車開局,車完囡囡就sop錫我lin再吹簫,中下級吹功,無落力但勝在細心吹,叫囡囡吹耐些少都無西面,見囡囡誠意細心吹簫嘅靚樣所以我都好快俾佢吹都100%硬。之後到我翻身錫囡囡,乳頭敏感,肚臍位有刀疤。鮑型唔錯,雖然聞咗無異味,但嚴重黑森林唔啱我,所以無品鮑,只係幫囡囡系出邊磨豆腐。然後就上套ky上馬,即玩男上,女女真水唔多但隧道好窄,可以頂到盡,囡囡都受得住無西面,但可惜全程都只係有得細車,之後囡囡面紅紅轉狗仔,再換女上,過一陣囡囡就手勢示意頂唔順,最後男上再ky派彩。雖然不斷轉幾個pose但都無西面,不過搞嘢時,細車或錫lin後囡囡就用紙巾抹,所以又係gff方面又扣分。

7) Agent 安排評語 :
回覆算快,準時,早到些少都可以入閘。

誠意推介俾喜歡全走肥兼相頭愛好者
真人真心唔差,靚女,覺得可能囡囡新到未接受自己出來做所以缺乏少少gff,但勝在配合性高,好笑容有禮貌。

评分

mehYE + 2 精品文章
fearess + 2 叫囡囡吹耐些少都無西面
koo1000 + 3 感谢分享
simoncognac + 3 精品文章
SuperSu + 1 感谢分享

恭喜大大吃到好料。加油!

恭喜大大,吃靓料

旺嗨!哈哈,恭喜大大吃到好料

呵。。阿刀兄,好多谢你写出精彩详细帖。。

都唔知班兄弟点解话你吃到好料,如排除条女系新血,应该叫做小翻车咗嘞啩。。

算小弟不才,好几个名词真系睇无乜懂,知啲唔知啲,例如:包胶,细车(慢慢仙?),西面(应该系面黑。。啩,啱?), 走肥,同埋相头...。。

如果无错嘅话,应该有兄弟写过同一间酒店,条女好似叫。。Michelle吧,超班货!

评分

mehYE + 2 我很赞同

包膠 = 報告
細車 = 蜻蜓點水 (細号打車輪)
西面 = 閪样閪面
走肥 = 食叉燒走肥,即系係肥嘅唔要
相頭 = agent ad相

啲而且確係有小翻車嘅成份嘅,所以我都係俾囡囡6分嘅中等包膠。不過我諗每個人嘅喜好同要求都唔一樣嘅,加上條女樣靚又西窄,都算係咁嘅喇。

多謝koo先生嘅誠意推介,小弟得閒嘅話一定返怡保同michelle小姐切磋吓,到時再出包膠。

评分

mehYE + 2 原创内容

恭喜吃到好料