WishCT - 愿望城市

用户注册

巴占的曰本妹?

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

见到人FR日本妹,當然身痒想去试下罗。平時有去開呢间,大家一讲我都知在那里。

过左水之後,就入房等,滿懷期待吉擇明步行入来。一开门,aunty 来既!保守估計 50 岁以上,讲60岁我都信。

唉又'來'野,讲真之前post日本妹个几条粉样好明顯係OKT 同枪手,点解我唔擦覺,現在太迟了。

仲有,呢位啊婆我前年见過也都中招过,個阵时响fairpar,我都覺來野,事隔多年又来,唉....。,咁我又想究竟是不是真日本人呢,定係本地识讲兩句日本话的aunty扮的呢?响怡保整兩年左哦……

果兩只假post,又話樣7/10,8.5/10,柜台又话29岁,通通都假。現在換了人做就大话連遍,最少以前果条,我問他,还会说真一点的話。哪!中恳的FR如下,

face,1/10
Size : 胖一點的aunt
Cup size: G, 快要跌到肚池。
oral:8/10
FJ:3/10,一個aunty向你做一個又怕羞又enjoy的表情,问你死未!

我系如实反映。并冇倒人饭踠的意思,但是版主有冇方法控制一下OKT 的post呢?有時大家來野都唔好啦……

评分

sytew + 1 感谢分享
koo1000 + 2 感谢分享
roy7708 + 3 谢谢提醒,我还打算今天去试..
寻梦狼 + 3 感谢分享+ 笑哈哈分
ckonnzai + 3 惊为天人

直可怜,你样都没看就给钱只怪你自己傻嗨。同情…

哇!甘过分?60岁报细数话29?仲话系AV女郎?话者系楼主去错地方呀?

pierreleong84 发表于 2017-5-20 12:07
哇!甘过分?60岁报细数话29?仲话系AV女郎?话者系楼主去错地方呀?

沒去錯,wechat 一样。

lili126 发表于 2017-5-20 12:02
直可怜,你样都没看就给钱只怪你自己傻嗨。同情…

很多时候都會照鏡,本地阿日本這些不给照鏡。

自从那次开始
我不会再信goldsdog写的东西
之前被他骗过

我之前有写过 golddog写的东西骗人的
不知时不时自己打广告
不信你开去看
http://wishct.com/x2/forum.php?m ... &extra=page%3D3
http://wishct.com/x2/forum.php?m ... &extra=page%3D1

恭喜大大吃到日本人妻,哈哈哈!

只要有给水打广告
其他不理咯

吹到咁撚离谱。我最憎嗰啲人。

大大你好哦 日本妹post 我有写 请问下真得将差么?

之前中国X我有试过照镜1个日本

真心话

我接受唔到咯

我接受唔到咯

我接受唔到咯

点解要 讲3次 因为 我接受唔到咯

如果巴占同1人。。。我。。。第5次

Soon8823 发表于 2017-5-20 13:43
自从那次开始
我不会再信goldsdog写的东西
之前被他骗过

兄弟,你唔早响.....來爛完野先讲已經救唔到我啦

讲真,金錢损失事小,心靈受創事大,沒法摸去的陰影,不断在我脑中浮现。

又有一个post话....30-40岁,唉....

我行年38,我內人同年,我啲fren 大都有40 出,so, 30 - 40 的樣糸同身體系點,我非常清楚。

我淨係知我啲啊姨50几岁就全部系甘個样。

如果日本婆有30几,我內人就18歲啦,我仲洗出來玩,晚晚归家除老婆啦!

十分同情大大的悲剧,去viking都唔咁嬲

呵。。阿铃兄,真的很于你不值,也兴幸有兄弟你发帖通知,令很多狼友们(包括我在内)逃过一劫,谢谢兄弟,功德无量!。。

其实这些OKT的做法层出不穷,照骗啦,枪手帖啦什么的,防不胜防,既然大家出得来玩,预了要还,务必多加小心,步步为营,谨慎分享,齐心协力杜绝这些对狼群不利的恶行!

koo1000 发表于 2017-5-27 10:07
呵。。阿铃兄,真的很于你不值,也兴幸有兄弟你发帖通知,令很多狼友们(包括我在内)逃过一劫,谢谢兄弟, ...

我不是枪手

哎呀~别酱介怀,是不是枪手不是你和我说就可以的,唯有以时间来证实咯,时间久了大家自然会知道

谢谢大大如实描述自己的经历!!!