WishCT - 愿望城市

用户注册

包夜旺日的一日....

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

话说昨晚同朋友饮饮下酒,要散场时候其中一个一直怂恿我地去高速。。由于大家都有d上🔥(又话鬼佬凉茶下火🔥嘅!?)所以就on咗。

我同朋友一架车,大鬼头自己一架车(由于大鬼头架靓车)所以佢好快到咗,到我地到步,佢已经选咗上埋房(说好的等埋我地一起呢!)個晚真系旺场,几乎全部都被人包夜!得返2個选,我就随便指一个比较顺眼d,另外一个我朋友不ngam,卑咗钱等上房时,第二个okt讲连我选个個都卑人包夜咗。。。哇靠!(谁人话经济唔好?)然后okt 一直过来say sry。。哈拉2句就闪人。。

原本要去蒂龙搵祖国,点知朋友话d顺眼嘅已经balik 唐山。。。鼎!!

最后佢提议幸运以及show 照卑我,当我就微信okt  要book 着寮国妹妹,讲好时间,就杀上去。。去到okt 告知寮国妹妹男友来,所以佢收工咗。。再鼎!!然后okt带我照NL,NL外表唔错下!但系伤害250..到最后基于银弹就选左amy。

进到去,床单好整齐加分!妹妹开d华语经典歌曲缓和气氛, 不过女女嘅声有d沙热气影响?天生?我也冇去考究~样貌ok,满年轻,就波波细甘(细过叉烧包)   然后妹妹开水冲凉,开咗几分钟水,我问做咩仲唔去冲凉?妹妹话等多下。。水仲没热 (我试来真系仲冷冷地)
过后冲凉。。发觉個洒发10个窿塞咗5个窿。。   冲凉就普通甘洗下,嗦吓油甘。

戏肉开始先调情下嗦吓细波,扫下鲍鱼,然后到妹妹咀香肠。。过程还ok,冇咩特别。
到上帽作战首先妹妹起码,好摇得 摇到冇力就叫我双手抓佢糞忽摇,摇到够本大概5分钟后就到我出招(什么招式我唔识文字形容。。。)用4招后就交货咗。。过程妹妹态度很好愿意配合你,尼点我好欣赏,而且叫声唔会夸张。冲多次凉,就卑家用哈拉几句,抱下走人。。

原本amy系卑人包夜咗,最后取消jek。。哇塞真系包夜旺日的一天啊

名字:amy,okt 资料21岁
波波:A—。。细过叉烧包嘅A
国籍:春卷
伤害:180(我卑200,佢叫我落去问okt找钱 ,然后我话唔需要啦,换得香吻一个)

分享完毕!请各位大大打赏d 分,好让细佬能够继续混愿望(某些大大怕25,康头都唔卑积分低嘅会员嘛)

评分

heavenam2 + 10 谁人话经济唔好?
koo1000 + 2 感谢分享
popipopia + 1 推动国家经济
Golddog + 2
東邪西毒 + 3 感谢分享

有 member 卡 。。。应该便宜点

恭喜大大吃到好料咯。加油!

恭喜大大最后都吃到好料 无得弹 好好嘢!

sherk414 发表于 2017-2-21 23:07
有 member 卡 。。。应该便宜点

会员卡折扣10蚊鸡!?

WilliamSooLH 发表于 2017-2-22 01:02
恭喜大大吃到好料咯。加油!

叫做唔洗靠左右手解决。。。

東邪西毒 发表于 2017-2-22 16:26
恭喜大大最后都吃到好料 无得弹 好好嘢!

如果冇得选,就会选NL。。。
回复 1 0

呵呵。。阿乜嘢兄,挣啲俾你题目呃咗添,以为你都包埋夜。。

哦。。真系多谢晒兄弟你分享出来,原本都想想地去搵amy嘅,但经兄弟你清楚地提到只有A-,大波主义者嘅我得以临崖勒马,如果唔系,肯定又自己翻自己车嘅咯。。

最后都系要恭喜晒兄弟你有爽到啦!

koo1000 发表于 2017-3-1 17:11
呵呵。。阿乜嘢兄,挣啲俾你题目呃咗添,以为你都包埋夜。。

哦。。真系多谢晒兄弟你分享出来,原本 ...

最近有几个睇似大波嘅来到

mehYE 发表于 2017-3-1 20:42
最近有几个睇似大波嘅来到

就系 ”睇“ 似啧咯,唔敢盲中中咁中过去,费时翻车嘥晒啲子弹,唯有等冲锋队吃头水后再分享出来,正睇下乜情形咯