WishCT - 愿望城市

用户注册

怡保高消費既Syxphony套房3XX搵小龍女

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

入房見到佢個樣細佬立即升旗,瘦底走肥,笑容滿面,樣子好年輕,OKT果然無騙我97後美少女,樣子都好淫蕩下,入閘後開始黎料,主動模我細佬,俾佢卒到真係硬哂,打住車輪互相幫大家除衫,幾有feel,拖手沖涼,抹乾身床上漫遊,搞到我慾火焚身,上套開波,女上坐蓮,窄飽好砌,贏在多水多汁,發出享受既呻吟聲,坐到距都高潮全身擺來擺去,穴口好濕,妹妹不停收縮夾我細佬,最後狗仔,9淺一深,猛烈進攻,男上手揸對波插到啪啪聲,最後頂唔住佢既收陰夾攻興奮爆漿,抱住訓左幾分鐘先沖涼,然後俾錢走人!

名字:菲菲
身材:娇小玲珑 B奶
样貌: 9/10
年龄: 19(97後美少女)
做爱: 7/10
态度: 10/10 態度好又有耐性
配合: 8/10
GFF:  10/10 初戀既感覺
口交: 6/10 有待加強
价钱: 350(好貴!好彩無翻車)
回头: 一定會(睇中另外一位雪兒既小龍女)

公開OKT微信:flclubct(自己加)包你唔翻,翻車唔包!哈哈

评分

sixinah + 3
angelheart + 3 广告/SPAM
khoo1021 + 2 感谢分享
DragonCity + 3 感谢分享
alex1985low715 + 3 感谢分享

倪匡 水準 專業文筆,你老昧 才華洋溢,請受小弟一拜。

这位会员你要直接公开微信也可以的哦~
这样会帮助到更多搞女的同胞。

350甘贵???洗唔洗呀???洁西卡差唔多可以吊4轮囖!!就算高架货高速都可以两炮或者双飞,俾多200仲可以过夜添!!!

JackXXX 发表于 2016-5-15 23:32
倪匡 水準 專業文筆,你老昧 才華洋溢,請受小弟一拜。

獻醜啦 論唔上乜文筆 鬼畫連篇就有我份

heavenam2 发表于 2016-5-15 23:36
这位会员你要直接公开微信也可以的哦~
这样会帮助到更多搞女的同胞。

呢度最大就係版主你,既然吩咐到小弟唯有服從

评分

heavenam2 + 10 + 10 热心社团公益活动

890iop 发表于 2016-5-15 23:37
这样会帮助到更多搞女的同胞。pm pls

經版主既吩咐已經公開OKT微信供各位狼友自己加

trexnet 发表于 2016-5-15 23:46
呢度最大就係版主你,既然吩咐到小弟唯有服從

呵呵我地搞女人士讲究

人人为我,我为人人

的嘛哈哈哈

谢谢你的分享呵呵

评分

trexnet + 3 但求大家玩得開心!最緊要物有所值

pierreleong84 发表于 2016-5-15 23:37
350甘贵???洗唔洗呀???洁西卡差唔多可以吊4轮囖!!就算高架货高速都可以两炮或者双飞,俾多200仲可以 ...

我都係人生第一次在怡保屌咁淋貴一塊嗨,唔好問我點解咁貴因為我都掙扎好耐先俾錢去試車

恭喜大大吃到好料和贵料,最重要没有翻车就好了。

多谢trexnet兄分享些高价场。怡保高价都是2**.这次有3**.一定去闯。希望不要像小娟的场浆。

评分

trexnet + 1 我很赞同

WilliamSooLH 发表于 2016-5-16 00:17
恭喜大大吃到好料和贵料,最重要没有翻车就好了。

如大大所講慶辛無翻車,雖然好淋高消費但怡保難求咁嫩口既小龍女總算值回一票

350?楼主,这是中国妹吧?那么高价喔?

cliffooi2000 发表于 2016-5-16 02:58
350?楼主,这是中国妹吧?那么高价喔?

嗯百分百強國小龍女,的確好淋高價!好彩無翻車

这样年轻,漂亮好服务,价格虽然偏高,久久一次,没关系的

评分

trexnet + 2 我很赞同

真的贵了点。350 可以上那些按摩妹了。

评分

trexnet + 1 皮薄餡靚黎形容美吃

好艳丽的娇小玲珑、五官端正的长发披肩可爱美眉啊!!!

评分

trexnet + 1 我很赞同

雖然貴但是年輕貌美好 服務又到位還是值得的

评分

trexnet + 3 我很赞同

350是一条龙服务吗

评分

trexnet + 1 條女初黎報到見唔到條龍唯有俾條蟲喂狗飽她.

神价刁神女,值得嘅。

Pla_Snake 发表于 2016-5-16 17:50
神价刁神女,值得嘅。

可惜我唔係楊過!如果唔係一定打動小龍女既芳心

trexnet 发表于 2016-5-15 23:50
我都係人生第一次在怡保屌咁淋貴一塊嗨,唔好問我點解咁貴因為我都掙扎好耐先俾錢去試車

我也在挣扎很久了
虽说一个小时一炮
但是价钱真的很高
有大大试车感觉良好
就让我更纠结了

恭喜大大吃到高级好料…300++一发还是无限制

评分

trexnet + 1 單飛單發絕無花假

青青的西门吹雪 发表于 2016-5-16 23:10
我也在挣扎很久了
虽说一个小时一炮
但是价钱真的很高