WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?好好运!

本骨魔第六十二篇按摩分享篇!!!

写按摩之前,我想话。。。

其实我唔系唔想介绍卑你地,介绍佐你地又冇用脑念下,D女女漂洋过海黎搵吃,卑你地搞到老细抄拒鱿鱼,你地既心好开心吗???

之前我已经试过,介绍卑你地,你地居然走去同人家既老细講,因为条按摩女女唔卑你搞,唔卑你吊,你就走去人家既老细个度講条女女有偷偷做,之后就搞到女女卑老细抄鱿鱼,你会好过D吗???

亦都有一次系豪哥介绍既女女,我放相卑你地睇,你地居然走去报串,搞到我都唔敢在去搵条女女,原本我打算回头,就系因为你既愚蠢,搞到我回唔到头,你咁做得到乜嘢???

掂解我咁闹???个上下集篇,下集我介绍佐卑几条友,你地边个报串自己心知肚明,条按摩女女唔卑你吊,你就走去同柜台講,条女女之前有偷做,当我第二次想回头既时候,柜台话拒已经卑老细抄鱿鱼,我问掂解,拒话有人报串卑老细知道,条女女偷吃,你已经成功害到女女卑老细送返泰国,恭喜你哦。。。

所以下次我就算在写,我都唔会在卑任何人,唔会在介绍,你地吃自己咯!!!

言归正传。。。

虽然好闹,但系都要写一下我之前去做白老鼠既按摩。。。

有一间按摩院我没试过,所以就去睇一睇。。。

去到之后,上楼上,间按摩院系二楼,跟住入去,咦。。。冇人,我系话冇客仔,个柜台服务生好有礼貌,慢慢介绍价钱卑我知道,而且有一样嘢唔错,就系间按摩院冇强逼配套,只系收按摩钱。。。

不够都有按摩配套既,你可以选择唔要,只系按摩就好,我就同服务生講,等下你卑我恐龙咪大镬,拒话唔紧要,你可以先卑按摩钱,过后如果你需要可以在卑配套钱,个价钱好平一下,等下我会写价钱。。。

间按摩院睇得出之前系美容院,因为装修唔错,而且房间入边有“洗手盆”,房间又大,冷气都可以,所以拒之前一定系按摩院了。。。

我虽然冇攞按摩配套,不过我攞油式按摩,所以我都系除晒衫裤等女女黎,女女黎到开始按摩。。。

哇。。。哇。。。哇。。。好彩冇攞配套,因为我没睇到拒个样就知道拒系重量级,因为拒成个人跪上黎我身上,我感觉透唔到气,我就叫拒唔好,用手按摩就好,呼。。。呼。。。呼。。。

按摩都几好,力水可以,按到我都训着佐,如果你地只想按摩可以去试一试。。。

到转身既时候,由于房间灯光可以,我就可以睇清楚个女女既真面目,真系哇。。。哇。。。哇。。。果然系重量级,而且个样大概有40岁,系“安第级”,真系好彩冇攞配套,唔系就惨咯,哈哈。。。

整体黎講按摩唔错啦,环境又好,你地要按摩可以试一试,价钱唔贵,冇强逼配套。。。

地点:Lobak(健身房同排)
招牌:SAWADEE
国籍:泰国美眉
号码:唔知道,我冇问
年龄:40++岁
样貌:1/10(哈哈)
按摩:8/10(按摩打救,按摩可以)
态度:0/10(态度唔知道,因为我全程都训觉佐)
身材:1/10(重量级)
笑容:0/10(笑容冇)
胸部:10/10(重量级,大)
皮肤:0/10(唔知道,我冇摸〕
按摩价钱:1个小时泰式按摩30,油式按摩35
按摩配套:1个小时泰式或者油式55
佣金:10(按摩舒服)

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

kingchee47 + 3 我很赞同
CR7 + 2 感谢分享
正牌豪哥 + 10 + 4 我很赞同
yoyograss + 3 我很赞同
ahboyboy0409 + 3 感谢分享

你讲到这样有生意就好,哪里还敢强逼配套。。。

你真无阴公,害到条女卑老细炒。。。。。

好心没好报,以后不要写的太明显啰。

“因为拒成个人跪上黎我身上,我感觉透唔到气“。。很搞笑

愿望脑残的是很多的。。。惯了

女的不笑的吗?全程脸黑黑?

kok00tan 发表于 2016-5-9 13:36
你讲到这样有生意就好,哪里还敢强逼配套。。。

你错了。。。好多间都强逼配套。。。

hamsap696969 发表于 2016-5-9 14:00
你真无阴公,害到条女卑老细炒。。。。。

真既,都怪我,我下次唔会介绍了。。。

chongkee 发表于 2016-5-9 15:08
好心没好报,以后不要写的太明显啰。

写得唔明显,只系D人一直pm我,我就卑几个我认为信得过既,掂知出事佐!!!

追命 发表于 2016-5-9 15:31
“因为拒成个人跪上黎我身上,我感觉透唔到气“。。很搞笑

哈哈哈,你想唔想试下透唔到气???

coco77my 发表于 2016-5-9 16:26
愿望脑残的是很多的。。。惯了

下次唔会在介绍,叫拒地吃自己!!!

shadowwolf 发表于 2016-5-9 16:28
女的不笑的吗?全程脸黑黑?

唔系既,只系我冇望过去。。。所以我写唔知道!!!

safety 发表于 2016-5-9 17:02
写得唔明显,只系D人一直pm我,我就卑几个我认为信得过既,掂知出事佐!!!

问了康头就是要上啰,哈哈。

chongkee 发表于 2016-5-9 17:08
问了康头就是要上啰,哈哈。

要上都要睇你自己本事啊。。。

自己上唔到就唔好害人地!!!

safety兄,你经历既我之前都经历过,真是好心啤雷劈
唔分享就講我地懒屎,分享佐就做PK二五,DIU~~~~
拒地甘有本事就自己去挽食
我以家有好野都只系啤几个自己真真正正信得过既兄弟

评分

正牌豪哥 + 10 + 4 我很赞同

真的不明白, 他们是怎样想的? 那么喜欢搞破坏!

唉。。。,曬晒,原本有好料可以去试看的,哪知没机会了,他们飘扬过海来工作還怕给警察,移民等来查牌,过来工作还要那么辛苦的工作10多个小时,才赚那么一点钱,只靠小费来维持,怎么还要说出给老板知,现在害的她没工作,怎样来维持

safety 发表于 2016-5-9 17:19
要上都要睇你自己本事啊。。。

自己上唔到就唔好害人地!!!

很多人都是这样的,所以才会有这么多事,我不想写报告就是这样。

评分

w19ten + 1 但是没报告又没得交换

great i need to go to mala again

所以我从不和safety拿康头

那个如果按摩不打机的话,真的不错,上次我去的时候还有做耳烛

哈哈哈…有本事的就不用和你拿康头啦老弟
拿康头又没本事上嘛用老弟你的大名威胁妹妹罗,
酱老弟你才会出名嘛

这个场时常有经过哦