WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?我返黎啦!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

本骨魔第四十三篇按摩分享篇!!!

写按摩分享之前,先提一提“烂政府”因为GST,卑拒搞到我好唔得闲,搞到我连按摩既时间都少佐,而且最近我听到好多按摩院都有收GST,哇。。。按摩都有,惨咯。。。

先同组群入边既兄弟講声唔好意思,我唔得闲睇组群,我连愿望都無上,你地应该知道我连愿望都無上,因为有日期睇既,哈哈。。。

提完“烂政府”之后,言归正传。。。

我应该有停佐几个月無去按摩,最后一次应该系新年前,所以如果你地宜家问我,我都唔知道边度有靓女按摩,不过。。。我宜家返黎了,你地等我,我好快会知道,哈哈。。。

今日就先介绍一位静女卑你地先,而且。。。(等下先講!!!)

前几日终于有时间我可以去按摩了,就去一间以前时常帮衬既按摩院,去到之后,打开门入去,依然系个位服务员 ,我一入去拒就话,哇。。。你好耐無黎了,我:系丫,最近忙,哈哈。。。

之后拒就好快话卑我知,宜家到咩号码,跟住我就话,唔使講几多号啦,我咁耐無黎,全部女女都唔一样佐咯,之后就直接唔拣号码,轮到边个就边个啦。。。

卑完钱之后,我就入去我既VIP房间,哈哈。。。我只卑按摩钱,無拉筋,因为只想按摩,唔想拉。。。

入到去就当然系“一丝不卦”然后训低等女女黎咯,之后女女黎到,就一声“HELLO”,我就:嗯!!!

拒叫我望下拒,我唔要,拒好嬲,就走黎袭击我个。。。哈哈,爽!!!

开始按摩了,按摩力道唔错,而且拒帮我按摩既时候同隔离既姐妹倾计,我听得出,拒唔系泰国美眉,依系越南美眉,哇。。。居然有越南美眉了,而且拒既华语一流,犀利。。。

首先拒开始第一个按我既部位就系。。。我最钟意既“屎忽”啦,哈哈。。。

拒一边按摩我屎忽,一边挑逗我咕咕,因为拒唔会避开敏感地带,仲一直会碰到,爽啊。。。

帮我按摩紧既时候,我感觉上拒个身材唔肥,算苗条,而且皮肤滑,应该都唔系老嘢,哈哈。。。
紧张时刻来临,就系要转身了。。。

我一转身,先唔睇拒,用手檫下眼先,之后在睇,果然卑我估中,拒唔肥,皮肤白白,身材算苗条,样貌都可以,可能黑嘛嘛既关系,所以样貌可以。。。

一转身就按摩我大腿,然后就开始问我要唔要拉筋,拒话我系第一个拒按摩以黎唔拉筋既客仔,哈哈。。。

我话,唔要,拒都唔会嬲,而且仲一直挑逗我,使我忍唔住,不过。。。拒失败佐,就算掂挑逗我,我唔要就系唔要,哈哈。。。

拒一直帮我按摩蛋蛋,按到我硬硬,拒又借意问我要唔要,然后我话,唔要啦,唔会出既,拒唔信,就话,都硬佐,掂解唔会出,一直同我拗,之后拒都系唔信我唔会出,就借意借意一直摸我蛋蛋,又帮我打,我阻止拒,因为我唔要拉筋,拒都几听话,之后就开始帮我按摩手了。。。

按摩紧手既时候都一直走去摸我咕咕,拒就系唔相信我唔会出,一直怀疑,然后问我要掂先可以出,我都没答拒,拒就话,要做爱吗???我:。。。(静佐)!!!

过后我只系望住拒,無答,之后拒就改口话用口,哈哈。。。

不过,就算拒话做爱我都唔要,因为只系纯按摩,唔想做其他嘢,不过听拒话,拒好似有做口爆,而且系除晒衫裤做口爆,因为当日拒已经放晒半粒卑我睇,仲可以扎下,哈哈。。。

一个小时半按摩完毕,起身雀衫走人,不过拒揽住我,又搞我咕咕,我企住,拒从后揽过黎,手伸前面搞,我唯有话,下次在卑拒拉筋咯,拒先放手,唉。。。

重点:我走既时候见到两条女,好靓一下,一个高高,一个细细粒,我唔知道几多号,你地自己去试下运气。。。(头先我话等下講既)。。。

地点:金马杨
店名:Spring SPA(夏日分行)
国籍:越南美眉
号码:80号
年龄:1985
样貌:7/10(样貌可以)
按摩:8/10(按摩唔错,有学过)
态度:8/10(态度可以,会一直笑)
身材:8/10(身材唔肥,算可以)
笑容:8/10(笑容都得)
胸部:8/10(有胸)
皮肤:6/10〔皮肤滑又白,不过手粗少少〕
伤害:一小时泰式按摩30,一小时油式按摩35(全身)
配套:50分钟泰式或油试按摩60(全身包拉筋)

评分

lunglung + 8
alvencalve1 + 3 感谢分享
正牌豪哥 + 10 + 5 感谢分享
roy_roy + 3 精品文章
sherk414 + 4 无塞分了

哇老大终于看到久违的帖。

评分

safety + 1 1

邪骨按摩之安全王道!!

评分

safety + 1 2

Safety 老哥,SPINK SPA 在那里?Kemayan Square里?靠近PalmMall 吗?

评分

safety + 1 3

janshengl 发表于 2015-4-21 13:10
哇老大终于看到久违的帖。

我都想早D返黎,就系因为"烂政府“。。。

heavenam2 发表于 2015-4-21 13:13
邪骨按摩之安全王道!!

又邪骨,又王道,唔好啦!!!

lawrence7629 发表于 2015-4-21 13:21
Safety 老哥,SPINK SPA 在那里?Kemayan Square里?靠近PalmMall 吗?

系对面,糖水店后面个排,隔离系酒店。。。

safety 发表于 2015-4-21 15:46
又邪骨,又王道,唔好啦!!!

吾通你已经厌倦邪骨王道??!!

夏日不是summer吗?还是老友记对面新开那间?

小地方还想起价,不想捞了?

大佬你嘅忍耐力都几劲喔

你又时抽水唔畀贴士

safety 发表于 2015-4-21 15:46
系对面,糖水店后面个排,隔离系酒店。。。

哦。。知道。。TQ

heavenam2 发表于 2015-4-21 16:23
吾通你已经厌倦邪骨王道??!!

無厌倦邪骨,只系怕怕王道,哈哈。。。

thomasthomastho 发表于 2015-4-21 20:56
夏日不是summer吗?还是老友记对面新开那间?

糖水店后面个排店,隔离洗酒店。。。

chongkee 发表于 2015-4-21 21:23
小地方还想起价,不想捞了?

我去依间暂时没起价,只系听到有D地方有收GST!!!

paulg 发表于 2015-4-21 23:17
大佬你嘅忍耐力都几劲喔

依个我承认,我系几忍得,如果我唔想要,你掂挑逗都無用!!!

lucas_lkm 发表于 2015-4-22 07:55
你又时抽水唔畀贴士

你错了,就算無抽水,我都照卑小费。。。

safety 发表于 2015-4-22 12:33
我去依间暂时没起价,只系听到有D地方有收GST!!!

收了GST自己袋。

chongkee 发表于 2015-4-22 15:37
收了GST自己袋。

自己知道就好。。。哈哈!!!

safety 发表于 2015-4-22 18:32
自己知道就好。。。哈哈!!!

你没有叼他们趁机起价?

safety 发表于 2015-4-22 12:34
依个我承认,我系几忍得,如果我唔想要,你掂挑逗都無用!!!

得闲过两招嚟

大大是佢唔係拒

chongkee 发表于 2015-4-22 20:18
你没有叼他们趁机起价?

我去既按摩院都無帮我收,如果拒收我既拒就惨啦。。。

我只系听到有人講,有D按摩院有收!!!