WishCT - 愿望城市

用户注册

晶品首次成功记

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

话说多得klong介绍左条呃水妹妹!害我唔见左4旧水!我约条炮妹个阵係中午!但我要夜晚先得闲!所以就约左10点钟!ok!俾人呃既过情就唔讲啦!要知就去klong条扑街发既贴度睇啦!俾人过后都已经11点了!但我由中午就忍兰度夜晚去左!俾人呃完心情超唔爽!决定好去搵条女发泄下!但又唔知有咩场好去!所以都係去返我成日返车既晶品返车场去!《唔係晶品点女唔得!只係本人要求比较高》因为我今午爬贴知道有新车叫jenny都唔错!心就捻住博下咯!call左okt问完就飞车过去!去到上去开门一睇!的确係唔错!只係衰在对波细左小小!唔紧要!都来到咯!一开始就梗係倾返两句先啦!唔错!好好倾!又识体谅客人!跟主佢主动同我洗白白猪!洗白白既过程就好简单《来来去去都係咁既啦》!不过洗完佢仲主动同我按摩!一点赶场都无!咁我地咪一边倾就一路按!到感觉都唔错先开工!过程就唔写啦!都係个点野啦!我觉得佢就赢左识同我陪养感觉!之前返车个点响依方面就真係差左少少!总之要舒服搵jenny就无错啦!完

样貌:8/10 本人觉得唔错!虽然第一眼係觉得唔係几靓!不过越睇越顺眼!
年龄:无问 大概23.24!我觉得
波:a级!细细粒!但整睇睇落唔错!因为佢都唔係好高
鲍鱼:无味!紧
叫声:自然 讲野有少少沙声!叫起来就好好听
赶场:唔会
家用:无问!我俾左两百就走人!加买俾人呃左个点就总数6旧!呜呜呜
回头:可能

本人唔係好识写文章!请多多指教下!见谅见谅

评分

popipopia + 1 元气大伤
koo1000 + 2 感谢分享
jasonyong9394 + 1 感谢分享
sixinah + 2
kakitangan + 1

攞返个·安慰奖都算系咁咯。。。

Haha..Jenny係掂嘅啰

樓主兄弟好有米啦6舊水吊一窩

aec5728 发表于 2015-3-10 13:47

6旧。。。过夜+宵夜+早餐+送小礼物都系7旧诈  楼主净一炮 果然好贵。。。

我给回少少同情分你。

thank you for sharing.

广东话,睇到我好兰幸苦

请问在哪里的?

darren77 发表于 2015-3-11 01:30
广东话,睇到我好兰幸苦

唔好意思吖!我习惯左写简体广东字

豪豪1027 发表于 2015-3-12 04:33
请问在哪里的?

街场kfc对面

SKINGS 发表于 2015-3-10 14:32
我给回少少同情分你。

多谢你

aec5728 发表于 2015-3-10 13:47

有鬼有马!咁搞法睇来要闭关一排先可以去冲过了

jamest123 发表于 2015-3-10 13:55
6旧。。。过夜+宵夜+早餐+送小礼物都系7旧诈  楼主净一炮 果然好贵。。。

係好兰7贵吖 !宜家捻起个晚俾人老点都有点嬲

可以给地址和店的全名吗?请pm我是金宝人,怡保不是很熟,不好意思

豪豪1027 发表于 2015-3-12 14:02
可以给地址和店的全名吗?请pm我是金宝人,怡保不是很熟,不好意思

pm你了!期待你的fr

ronald88800055 发表于 2015-3-12 13:30
係好兰7贵吖 !宜家捻起个晚俾人老点都有点嬲

下次唔好傻咯。。。依家满街都系骗子 睇唔出咯~6旧可以把美眉 tum到好开心咯

jamest123 发表于 2015-3-12 20:21
下次唔好傻咯。。。依家满街都系骗子 睇唔出咯~6旧可以把美眉 tum到好开心咯

唉!当交学费咯!唔係可以点

要小心!!! 有一个印度客人,患了性病,而且也无套内射了几位泰国美眉,包括以下泰国美眉。。。Oil,Koy 。。
信息来至其中一位姐妹。。。。这些泰国美眉要钱不顾安全!!!!

嗯。。Ronald兄,小弟都几噔你唔抵,不过仲可以做啲咩啊,唔俾都俾咗咯,皆因都系身体入边啲兽性惹嘅祸,睇到兴合合,谷精上脑咗,乜鬼嘢都唸唔到咗啦,我很明白嘅呢样嘢 。。
不过讲返呢次,如果真系俾得出两旧水,不如去搵中国妹,加多三张红杠有一条龙服务咗,觉得会比较爽哋啩(本人意见)

loon8445 发表于 2015-5-8 12:21
要小心!!! 有一个印度客人,患了性病,而且也无套内射了几位泰国美眉,包括以下泰国美眉。。。Oil,Koy 。 ...

谢谢兄弟温馨提醒!。。
如果没错,这些是在Ixxh Cxxy 酒店的自由身泰妹来的吧,有做b2b下水的对吗?