WishCT - 愿望城市

用户注册

怡保東淫之回味無窮

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

呢份係小弟的第一份fr寫的唔好請唔好見怪。。畢竟係用電話的就長話短說
各位久等!昨天我包佐条女过夜约佐2点几,但我细佬吾听话!所以早點过去我上到被指定酒店房间,tok,tok,tok,条女开门就拉佐我进去,先来一个湿吻.然后就坐下吃嘢(我打包KFC上去一起吃)佢侗我一起吃但乘一杯水,因为打k伦中到泄佐一杯,吃完嘢佢就叫我冲凉,我心念开始啦!一进去冲凉房佢帮我好细心佄冲!期间有打K伦佄我手好自然就找鲍鱼挖,爽到佢叫得都几大声。冲完一凉就给佢一口含住佐我细佬,哗哗哗!吸得好劲,我顶不顺啦!冲出去拿個头盔就在冲凉房开战,bat ten 多多!从冲凉房块镜面影射着佢既淫荡!我就更快感!就佄我细佬快要投降之时我就拉我细佬出来佢就含住我细佬抽佐几下要射啦!哗............我身体打佐個冷震就佄射晒进口,佢仲吸佐几下,好爽!前所没有既感觉有點似三级片嘅男女主角哈哈哈哈,又在冲凉之后就上床休息,佢好似吾够,一上床佢压响我上面帮我服务从面到我细佬,好彩吾是真蛋,不係嘅话给佢吞佐,我细佬经过十五分钟既服务总于抬起头啦!真顶不顺佢點淫样,佢帮我细佬上头盔就坐佐上来,佢好似好饿佄她要吃我!期间我又打K伦又Bet den多多啦!又一炮!过后他帮我按摩,虽然吾是好好,但好用心咯!我爽就得咯!过后冲冼干净,佢睡响我强而有力嘅臂弯上睇戏,佢嘅手仲响度摸我细佬,我心念又要,好似係我包你吾係你包我!差吾多四點啦!要陲啦!但佢慨手搞到我细佬好火!死就死啦!反正返到KL吾得完!69来啦!甜啊!正啊!细佬上头盔传洞穴!经过25分钟慨激烈又投降啦!好爽!爽到没冲冼就睡佐!因为Set佐alarm 约佐客仔!所以冲冼佐给佐一百小费就走!佢吾会讲英文也显得我好叻!但服务好细心!各位仁兄我包呢条女2次用佐九百五包小费!值得有于!好过你地去找點吾知数嘅!口爆加吊一炮25O真係好值!
      名字:沒問
       歲數:24(她說的)
       國籍:泰國
       身材:8/10
       口交:10/10(可以口爆)
        做愛:9/10(好像會吸功大法)
        傷害 :250 2炮

评分

Golddog + 2
koo1000 + 2 感谢分享
simoncognac + 3
ten97 + 5
fearess + 2

恭喜大大 吃到靓野 样貌如何 ?佢净识广英文?咩场几号咩名。。。如果唔系点食

jamest123 发表于 2015-1-5 12:49
恭喜大大 吃到靓野 样貌如何 ?佢净识广英文?咩场几号咩名。。。如果唔系点食

唔係啦
條女係酒店的。。

大大,是那间酒店的,有没有电话号码

250 开两炮 抵到烂咯  :two17

时间几长?250两炮一炮都去咗最少45分钟咯。。。

大大可以分享下吗?250 2炮值得!

大大可以分享下吗?

兄弟~條女你所講嘅是否身上有紋身的~頸背一大片滴

aec5728 发表于 2015-1-5 14:15

你又试过

jamest123 发表于 2015-1-5 13:44
时间几长?250两炮一炮都去咗最少45分钟咯。。。

兩個小時的

aec5728 发表于 2015-1-5 14:15

睇來我地都系老金咯
哈哈

bibilan 发表于 2015-1-5 17:25
兩個小時的

低到烂 值得~唔会系大大你靓仔先有呱?得闲有钱要去观光下先得

bibilan 发表于 2015-1-5 17:25
兩個小時的

低到烂 值得~唔会系大大你靓仔先有呱?得闲有钱要去观光下先得

jamest123 发表于 2015-1-5 17:34

我都唔靚仔啊

有甘笋geh野~大大可以分享下吗?

scorpion90 发表于 2015-1-5 16:28
你又试过

有好也點解唔食啊

bibilan 发表于 2015-1-5 17:26
睇來我地都系老金咯
哈哈

老kam你好

在那里的?有okt的吗?

在哪里,可以pm我吗?介绍来试试看你

恭喜大大 她样貌如何 ????身材。。。。

aec5728 发表于 2015-1-5 20:06
有好也點解唔食啊

下次一起梦园
交流交流下心得

大大请指路,那里吃得

ten97 发表于 2015-1-5 22:30
大大请指路,那里吃得

哈哈
Rinac97
大放送了。。電話上的很慢不能全部回覆