WishCT - 愿望城市

用户注册

口暴卤味 第九集

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我李卤味又浦头啦!最近geh天气热淋到嗨甘,搞到我D生意差淋到就黎要去卖屎坲甘制!生意唔好,心情就当然唔淋好啦!难得个日休息唔洗开档,当然就去揾个靓女黎舒服下啦!
上个月系天马就睇淋到个几唔错geh靓女,唔单只样靓,而且仲系按摩高手,有甘geh靓野当然就唔好走鸡咯!
上到去之后好淋好彩我要揾geh 22号靓女得闲,如果我迟多十分钟到,个22号就被跟我尾黎geh靓仔拿佐去咯!因为我一点佐要22号之后,跟住个靓仔一上黎就话要22号!吓淋到我一下,迟十分钟真系无运行咯!抢赢佐个靓仔突然感觉到有D爽!
22号哩条女,样系几唔错嘎,又后生,睇唔出系个按摩高手,如果未亲身试过佢geh 按摩,真系会认为事头婆老点我!佢geh按摩真系有料到嘎,虽然系速度快佐D,但系有料到同无料到系有分别geh,试过你就知啦!
按摩完之后就黎含淋,佢geh含淋功夫属于普通,无得同18号比,毕竟哩条女仲后生,需要时间磨练geh!虽然含淋功夫普通,但系都几落力,唔会马虎,而且都唔会埋怨,因为佢帮我含好淋耐先止交货,哩一点系可以称赞geh!

日期: 2014年9月16号
地点: 大城堡 - 新天马
名字: 22号
国籍: 越南
年龄: 后生女
样貌: 7/10 (几淋靓下嘎)
身材: 7/10 (唔差嘎)
胸部: 7/10 (虽然唔系好大,但系几结实,几好淋渣嘎)
舌吻: 冇念过要
鲍鱼: -/10 (唔淋知,冇去睇,冇去撩)
口交: 6/10 (虽然普通,但系都几淋落力含嘎)
按摩: 9/10 (真系有料到嘎,唔系吹水嘎)
GFE : 7/10 (服务唔差,态度好)
服务总结: 8/10 (样睇得,按摩又得,又后生,仲要嫌三嫌四?)
伤害:110 (全包)
回头: 后会有期

评分

kimhong + 1
funnytey + 1 感谢分享
loveking7266 + 1 感谢分享
aaroncch83 + 1 感谢分享

110 值得爛啦!!!

值得的口爆,加油!!

一头污水。。。看不明。。

睇淋到我好淋想立刻冲过去俾条淋佢含下。

哈哈 好淋好笑 個靚仔應該吊都無力