WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?样走佐少少!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

本骨魔第二十八篇按摩篇!!!

之前,我见到skf123456大大出FR,得知个位按摩靓女返佐黎,我就快快过去温拒先,就系寻日,我去到时,一个人都冇,应该系开斋既问题,搞到按摩场所“冷清清”,我照旧问个服务生到几号,拒睇佐一下就话到XX号,我:(哎呀,没到拒,又要卑配套钱了)。。。

同个服务生講我要52号,之后卑钱,然后就入去房间等了,等佐一阵,拒黎到,一见到我就训系我背部,然后问:你还记得我喔,我:SURE,跟住就开始按摩了。。。

按摩手法同以前一样,都系一样舒服,而且绝对唔会偷工,会慢慢帮你全身按摩晒,由于我系攞一个半小时油骨,所以拒会仲细心帮你按,由背部开始,由左按到右,每一寸肌肤都有帮你按摩到,只系想要按摩既朋友可以温下拒了。。。

按完背部,就开始我最锺意既屎忽按摩了,拒按屎忽既手势简直一流,按下按下又摸下摸下我细佬,拒几咸湿一下既,只要拒摸一下我细佬,我就郁(动)一下我屎忽,咁样做拒仲咸湿,会一直摸你细佬,哈哈。。。

由于拒按摩好舒服,到拒叫我转身既时候,搞到我好懒,唔想转身,拒就一直袭击我细佬,叫我转身,卑拒袭击佐几下,我终于都懒洋洋转身了,一转身拒个头就系我前面,卑拒吓到一下,笑住望住我,我就直头按拒个头落黎打一轮K轮先,哈哈。。。

之后又开始按摩了,拒先按摩我大腿,一边按又系一边搞我细佬,我叫拒唔好搞,我话我细佬要训觉,掂知越叫拒唔好搞,拒就越要搞,真系冇拒符,等拒自己慢慢搞了,按摩完毕,就开始配套咯,拒先慢慢抚摸我细佬,又按摩蛋蛋,然后又按摩我既肚,之后又按摩返细佬,然后我同拒講,你帮我细佬按摩就好,我唔要出精,听完之后拒问我掂解,我话我唔锺意(其实系为拒只手好,等下又打唔出,拒只手就攰了)。。。

过后拒起身坐系我隔离,跟住拒就用拒个鼻搞我既乳头,一直系度左右摆动,刺激我乳头,因为拒想我出,但系我一直强调我唔要出,叫拒只系摸下就好,然后拒一直问我,掂解唔要出,掂解唔要出,因为拒话,如果我唔要出,拒就冇得卑我咸湿了,跟住我就话,我都唔咸湿既,所以唔要出,拒听完之后继续袭击我细佬同乳头,跟住又帮我舌吻,值得一赞就系,条女女个口带有清新香味,哈哈。。。

舌吻完之后,拒话继续帮我按摩我只手,我话OK,拒就起身按摩我只手,之后拒假假用我只手放系拒对波波度,我就移开,唔要放系拒波波度,因为如果摸佐落去要卑50小费既哦,哈哈哈。。。(不过到最后我都系卑佐)!!!

按摩紧我只手既时候,拒问我,掂解之前拒卑佐我电话之后,我冇打电话温拒,我话我个时好忙,又加上我出国佐,所以冇温你咯,然后拒话拒已经返佐黎一个月了,拒话之前见过我黎按摩,不过唔肯定系唔系我,所以冇叫我,不过今次拒肯定系我了,仲好爹一下话我掂解个时唔温拒,我话我都唔知道你返佐黎,依架知道了咯,我下次在温你,听完之后又开始舌吻了,拒又想帮我出,掂知都系失败,哈哈。。。

时间到了,我坐起身,拒坐系我后面,然后双手伸过黎我前面搞我两个乳头,然后拒个头就训系我颈度,又在一次舌吻了,之后我起身,拒仲坐住,我用我细佬打佐一下拒个头,拒一直笑,又吓到,哈哈。。。

过后我雀衫出去厕所,系厕所出黎我见到拒,由于后面厕所既灯光比较光,所以可以好清楚见到拒个样,比起之前我见拒差佐少少,之前拒个面都冇豆豆既,反而今次有豆豆了,而且皮肤比之前又系差佐少少,唔够之前滑了,唔都之前白,不过整体黎講都仲系靓女一名,只系年纪大D,算系轻孰女了。。。

国籍:泰国

地点:AST夏日

号码:52号

年龄:33岁

样貌:7/10(之前10分,依架7分了)

按摩:10/10(按摩满分了)

态度:10/10(态度都系满分,你唔要拉筋拒都唔会脸黑黑)

身材:8/10(身材苗条)

轻吻:8/10(一流,不过,我可以唔代表你可以)

笑容:9/10(笑容一流既,会一直笑)

胸部:6/10(波波比以前细佐)

皮肤:7/10〔皮肤退步了,冇照顾〕

不过有一点都系比以前差佐,就系一直问你要小费,哈哈。。。

注:我可以既野你没必可以,例如:舌吻,摸鲍鱼,如果你唔可以,千其唔好骂X我。。。多谢!!!

评分

godnotgal + 2 感谢分享
haoward + 1
funnytey + 1 感谢分享
elvis22 + 5
luvbaby + 2 感谢分享

不错,不错。好过某些场,不打机脸黑黑对着你

哈哈,越叫不要搞越要搞

学到了

看来这是一家不错的机场。。。。

芙蓉都有很多泰国妹在找吃哦。

kelvin0440 发表于 2014-7-7 11:54
不错,不错。好过某些场,不打机脸黑黑对着你

哈哈,做好友要加分支持啊。。。
真系唔错,不过卑以前唔好就系一直要小费!!!

heavenam2 发表于 2014-7-7 12:05
哈哈,越叫不要搞越要搞

学到了

学到野仲唔请我饮MILO,哈哈!!!

评分

王小明 + 1 MILO
heavenam2 + 10 + 2 milo 来了哈哈

Pullman 发表于 2014-7-7 12:07
看来这是一家不错的机场。。。。

都要睇人,唔系个个泰妹都系甘!!!

chongkee 发表于 2014-7-7 12:18
芙蓉都有很多泰国妹在找吃哦。

其实,每个地方都系有泰妹温吃!!!

行情不好,钱难赚。斋按摩,哪里够用

这次没问你有无带套?如果无,就叫你晚上温她

vvv111222 发表于 2014-7-7 13:43
这次没问你有无带套?如果无,就叫你晚上温她

唔系个个都问你既,哈哈!!!

heavenam2 发表于 2014-7-7 12:05
哈哈,越叫不要搞越要搞

学到了

唔知道哦,以前比较大既,依架反而细粒佐!!!

safety 发表于 2014-7-7 14:38
唔知道哦,以前比较大既,依架反而细粒佐!!!

哈哈,好羡慕你的芙蓉按摩场,我很难遇到这样的呵呵

heavenam2 发表于 2014-7-7 15:46
哈哈,好羡慕你的芙蓉按摩场,我很难遇到这样的呵呵

无变,芙蓉既按摩场就只有拉筋,无落水,所以难免女女会温吃。。。
KL就下下都有得落水,所以比较难遇到艳遇!!!

safety 发表于 2014-7-7 17:49
无变,芙蓉既按摩场就只有拉筋,无落水,所以难免女女会温吃。。。
KL就下下都有得落水,所以比较难遇到 ...

哈哈,我觉得这种非 standard 的蛮好玩

一旦下水变成配套,就输一点点了

heavenam2 发表于 2014-7-7 18:06
哈哈,我觉得这种非 standard 的蛮好玩

一旦下水变成配套,就输一点点了

系非常好玩,有时D女女会卑我除晒拒D衫裤,连底裤都除埋,哈哈,一个字。。。爽!!!
如果系落水就无甘过瘾,因为你已经知道佐可以落水,无佐D真实感!!!

safety 发表于 2014-7-7 18:10
系非常好玩,有时D女女会卑我除晒拒D衫裤,连底裤都除埋,哈哈,一个字。。。爽!!!
如果系落水就无甘 ...

哈哈,系,就系钟意尼种非 standard 的感觉

safety 发表于 2014-7-7 14:36
唔系个个都问你既,哈哈!!!

哈哈哈,原来都有吾豪你的女女

你去的summer店面前是大马路吗???

vvv111222 发表于 2014-7-7 21:16
哈哈哈,原来都有吾豪你的女女

系有既,就算你几靓仔都好,女女唔锺意你就系唔锺意你,无得解释!!!

Jerry1995 发表于 2014-7-8 00:05
你去的summer店面前是大马路吗???

系丫,都写佐系AST咯。。。哈哈!!!

老大,又回头了?

王小明 发表于 2014-7-8 14:55
老大,又回头了?

系丫,老弟,已经第三次了!!!