WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?着裙帮我按摩(丰满图)!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

本骨魔第二十六篇按摩篇!!!

今日闲闲地,就在写一篇按摩篇卑大家睇下咯。。。

记得有一次我准备返屋企既时候,特然卑一个有灯光既招牌吸引,我就望一望过去,原来系间按摩院,而且系我没去过既,见到按摩院,搞到我D骨唔听话,一直吵我叫我带拒地去按摩,我唯有先打电话上去问开到几多点,个服务生话开到凌晨两点,因为个时已经系接近凌晨一点了。。。

听到拒话开到凌晨两点,我就快快放好架车,上去睇睇有咩好料咯,上到去见到有条友仔训系张凳到,一条友仔系柜台,我就行过去问拒,几钱,咩配套,拒答完我之后我认为可以就先卑钱,然后拒带我入去房间,环境唔系几好,有D邋遢,算啦,反正都卑佐钱,就除晒D衫裤等女女黎咯,等佐一阵,女女入黎,就系一样问按摩既野,我答完就开始按摩了。。。

开始按背部都几舒服,力度几好,唯一唔好既就系拒放好多油,搞到我成个背部都系油,之后拒攞开佐我条围住系屎忽既毛巾,拒坐佐上黎,我感觉到拒好像系着裙,因为如果着裤既话,坐上黎我屎忽既时候,系唔会有反应既,我所谓既反应就系,拒鲍鱼两边既肉同我屎忽既肉磨擦到,感觉到拒个度好热,如果着裤既话,系唔会感觉到热既,所以我觉得拒当时应该系着裙,唔系着裤,我没肯定,因为当时我系爬住既,而且我系唔会转头过去睇拒,等转身先。。。

终于都等到转身,转身过后我就第一时间睇下拒个样先,样唔错,而且身材都几犀利,够丰满,我既第六感准确,就系拒真系着裙,哈哈。。。

转身之后既按摩就系拒第一时候就帮我按摩我上身,依样唔错,因为有好多按摩女女都唔会按摩上身既,拒先放油系我上身,然后慢慢用手推,在用手指挑逗我两个乳头,拒开始要咸湿我了,推下推下,拒问我,SLEEPING啊?我话,YES,SLEEPING,然后拒又话,YOUR BROTHER NO SLEEPING,之后我就假假用手遮住我细佬,当时系有围毛巾既,拒见到就笑,然后叫我卑拒睇下我细佬,我唔卑,拒就一直想打开我既手,我都系一样唔卑拒睇,跟住我话,唔好睇啦,好细既啦,我怕丑啦,听到我话细,拒更加想睇,拒出绝招,用毛巾抹干净我乳头既油,然后就“来”佐落黎,一边“来”我乳头,一边望住我,终于我都松开我对手了,拒赢佐。。。

然后拒就带住紧张既心情,慢慢将我条。。。。。。。。。毛巾打开,在慢慢用拒个手深入检查,个时我都系一样围住毛巾,拒系直接伸手入去摸索,终于都卑拒摸到我细佬,拒哇佐一声,就快快将手攞返出黎,然后就笑,之后既对白你地自己估下咯。。。

按摩完我上身,拒就开始按摩我下身了,下身就系两条腿,拒先跪住,用拒两条大腿夹住我只脚,在用手推我既脚,推紧既时候,我情不自禁用我只脚撩下拒个鲍鱼,因为当时拒系着裙,所以比较容易撩到拒个鲍鱼,我一撩上去,拒就跳佐一下,然后轻轻打我,叫我等下先,我心念:等下先?就等下咯。。。

我两只脚都撩完拒个鲍鱼了,之后拒就用屎忽对住我,由于拒着裙,所以我睇得一清二楚拒个底裤,黑色既裙,白色底裤,我觉得拒有意卑我睇到,因为拒一定知道自己系着裙既,如果唔想卑我睇,拒唔会做依种动作,只差少少就变成69式了。。。

按完我右边脚按左边,按我两边脚既时候都系一样差少少就69式既姿势,卑我睇晒拒个底裤同鲍鱼形状,期间我仲假假打开拒个底裤睇拒鲍鱼,拒冇阻止,反而仲摇两下拒就屎忽卑我睇,然后拒话拒锺意狗仔式,哈哈。。。

搞掂晒D前奏,最重要既情节黎了,拒用拒个鲍鱼坐上黎我细佬度,隔住底裤磨擦我细佬,然后趴低,在用拒对波波磨擦我上身,我望住拒,拒就立刻嘴过黎了,我当然反击,就同拒黎个巴黎铁搭反转在反转了,舌吻佐一流,拒开始用手搞我细佬,搞下搞下,拒捉我只手去搞拒鲍鱼,我唯有听令了,就慢慢搞拒鲍鱼,一边搞拒一边系我耳边呻吟,之后拒问我,GOT CONDOM?我惊喜佐一下,然后话,NO,拒失望咁住我,冇晒笑容,我唯有安慰拒一下,话下次约拒出去酒店,拒听完之后就笑返了,然后问我:CONFIRM?我当然话CONFIRM,CONFIRM。。。

拒趴低揽住我,又舌吻一轮,过后拒转身,又在用屎忽对住我,跟住就直头含我细佬了,我第二次惊喜,因为拒都冇问我,就直接含了,期间我梗系搞拒鲍鱼了,搞到拒湿湿,又唔卑拒,哈哈。。。

最后当然我爆发晒出黎佐,而且仲系爆发系拒个口度,拒细心帮我清理完之后,训佐黎我隔离,然后我地大家倾下计,在问拒几时可以出黎,拒话一放工就可以了,之后就卑佐我拒电话号码,拒起身帮我抹干净D油,我企起身,拒坐住,拒见度又在一次含下我细佬,我就卑拒含多一下仔,之后就着衫冇爆发,因为拒话留返卑拒,哈哈。。。

国籍:泰国

号码:X号(唔知,因为我冇问)

年龄:年轻

样貌:7/10(样貌唔错睇)

按摩:8/10(按摩可以,唔会偷工)

态度:9/10(态度亲切)

身材:8/10(丰满身材)

笑容:8/10(一直卑我搞到拒笑)

胸部:8/10(丰满身材)

皮肤:7/10〔皮肤滑,只是黑了一点〕

拒就系依种身材了!!!

评分

魔鬼666 + 2
skybaby1188 + 3 感谢分享
godnotgal + 3 劲爆图片
蓝海洋 + 3
eriyque + 3

是咯。。。黑了一点。。。

没有唱你的 karaoke 啊?

给了你分先 。。。
等我叼了海再和你吹水

皮肤很像nasi lemak。

好彩刚刚吃完降血压药,不然就给你害死了

厉害!

想问现在还大风吗?

你没问几号。。。下次去怎样叫她?

莫非。。心灵相通。

其实如果黑的不瘦的不放照片也罢,想象比较好

看你的报告完全可以理解为什么你喜欢邪骨。。。因为邪骨的沟通勾引过程实在爽啊

好伟大的奶奶啊

小气贵 发表于 2014-6-20 13:46
是咯。。。黑了一点。。。

没有唱你的 karaoke 啊?

有啊,我有写啊,哈哈!!!

L123 发表于 2014-6-20 13:48

请改一下回复哦,等下卑扣分就唔好,写多少字!!!

sherk414 发表于 2014-6-20 14:01
给了你分先 。。。
等我叼了海再和你吹水

唔好翻车啊,哈哈!!!

safety 发表于 2014-6-20 15:54
有啊,我有写啊,哈哈!!!

那唱着什么歌呢?

chongkee 发表于 2014-6-20 14:19
皮肤很像nasi lemak。

系丫,系丫,皮肤系这个肤色!!!

kamyiwai 发表于 2014-6-20 14:31
好彩刚刚吃完降血压药,不然就给你害死了

掂解害死???

w.boy 发表于 2014-6-20 14:32
厉害!

想问现在还大风吗?

依架几时都大风,睇你自己运气了!!!

w.boy 发表于 2014-6-20 14:34
你没问几号。。。下次去怎样叫她?

莫非。。心灵相通。

你无睇晒我写既叻,我有电话号码啊。。。
下次就约拒出去开炮了!!!

heavenam2 发表于 2014-6-20 14:42
其实如果黑的不瘦的不放照片也罢,想象比较好

看你的报告完全可以理解为什么你喜欢邪骨。。。因为邪骨的沟 ...

哈哈,兄弟,卑照片吓到你???
系丫,过程几爽一下哦!!!

lucas_lkm 发表于 2014-6-20 15:35
好伟大的奶奶啊

等我下次约出去时卑你睇真实既!!!

好好的泰妹,喜欢这样的泰妹。。。

小气贵 发表于 2014-6-20 15:56
那唱着什么歌呢?

嗯!嗯!啊!啊!嗯!嗯!啊啊啊~~~

safety 发表于 2014-6-20 16:01
等我下次约出去时卑你睇真实既!!!

系先好讲喔 哈哈哈

safety 发表于 2014-6-20 16:01
嗯!嗯!啊!啊!嗯!嗯!啊啊啊~~~

不是 slrupppppppppp..... Slruppppppppp..... 吗?