WishCT - 愿望城市

用户注册

小桂林新场翻车记

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

名字:Noi
年纪:30
国籍:暹罗
样貌:6/10(暹罗妹嘅普通面孔)
身材:6/10(人细细粒,目测150CM)
奶奶:5/10(喜欢奶大嘅,唔使去,望咗一嘢应该係32B)
鲍鱼:5/10(唔俾摸,唔俾睇)  
口交:0/10(第一次尝试冇口交服务嘅下水B2B)
接吻:0/10(唔得)
按摩:4/10(看得出好用心,可但係达唔到我最低水准)
B2B :4/10(最烂的B2B)
做爱:4/10(我冇心情,快快出咗就算)
赶场:4/10 做完咗还有15分钟,继续帮我按摩
女友感:5/10 (完完全全SOP)
回头: 一定唔会
伤害: 马币 148

话说托世界杯哥伦比亚最后一分钟嘅入波,中咗3-0嘅波胆,意外多咗六百幾蚊。同agent攞咗钱,细佬有d痕。Agent亦係我朋友讲,水晶近排开咗個新嘅落水场。奇怪,水晶唔係一直强调只按摩冇落水咩?确定了地点就过去睇下。其实地点唔係幾方便尤其係中午到晚上9点因为就响住宅区。

一上去,打理嘅唔知係咪招呼紧朋友或者客仔。空间已经够小啦。仲要坐住几個人响客厅倾介。我竟然需要企住问配套,水也冇机会饮,或者佢地係冇招呼水。打理嘅就一直强调他嘅场係最平嘅下水B2B配套。心捻应该会翻车咗,有料嘅唔会一直强调价钱。问他可唔可以照镜,他直接讲就选Noi啦因为她仲未开过工。我又衰心软,捻到妹妹仲未开过工,就OK啦。因为她比外面果几個聊天的女好睇得多,人又比较细粒d(我锺意)。

一进房间,空间比天马嘅大一半,还算满意。一开始,妹妹就开始除衫,叫我瞓低,帮我按背部。先斋按,后来放油按。按摩技术真係烂到唔掂,可能我响泰国习惯咗,净係试到力水,点唔中穴位。到前面时,她竟然把油涂响我细佬,我心捻“死火咗,接落去应该冇口交了”。用她那对不大不小嘅奶一直摩擦弟弟,冇其他部位。突然之间让我捻起天马的8号,天啊,点解差咁远。大概5分钟后,就问我准备上阵吗?我讲ok,她直接戴套就要骑上来咗。我讲冇口交吗?她说这里冇架,就算含套口交都冇。叫她瞓低,想试吸奶又唔俾。我捻都係俾她骑上来,快快出就算咗。搞定咗,她先发现冇纸巾,走出去攞,原来唔係湿纸巾。抹干净后,我去冲凉。厕所竟然要经过果窄小嘅客厅,好彩接近半夜。如果唔係分分钟可能会遇上熟人或朋友。返来想着衫离开,她讲再帮我按摩,因为仲有15分钟。我讲算咗,要返屋企睇波。

后记:唔值得,场口细,冇服务。外面90-100嘅场口比他靓好多。

评分

koo1000 + 2 谢谢分享
lvchon + 3 感谢分享
sh00t3r + 3 感谢分享
jeffwong77 + 3
fearess + 2

都几冇瘾... 最怕就係遇到乜嘢都唔得嘅...

谢谢楼主的提醒....

danson2468 发表于 2014-6-19 13:46
都几冇瘾... 最怕就係遇到乜嘢都唔得嘅...

乜都唔得都冇变,最激心就係佢所谓嘅B2B竟然係攞对波一直摩你细佬。我映像中唔係应该擦背扫大髀咩?

感谢大大分享

炮王555 发表于 2014-6-19 16:01
乜都唔得都冇变,最激心就係佢所谓嘅B2B竟然係攞对波一直摩你细佬。我映像中唔係应该擦背扫大髀咩?

去青山道嗰间水晶,b2b好嘢,不过冇落水啦。

大大请问在那里

ten97 发表于 2014-6-19 19:25
大大请问在那里

小桂林,citrus cafe斜对面

听到水X的场,就知道翻大车…乱乱来

十分感激。。。。

cwh3666 发表于 2014-6-19 23:31
听到水X的场,就知道翻大车…乱乱来

我係聽到暹妹场我先过去帮衬,点知返到十八丁去。

炮王555 发表于 2014-6-19 22:07
小桂林,citrus cafe斜对面

哦谢谢大大

噢~先多谢晒炮王兄嘅无私分享,等众兄弟唔会赖嘢,钦敬! 。。
原来兄弟你系KL来嘅?虽然无去过天马,但系知道果道真系天堂来,便、靓、正,燕瘦环肥乜都有!
怡保就差水啦,又贵又唔惦嘅,工钱又低,边度玩得出靓嘢来啊,可遇不可求啊…