WishCT - 愿望城市

用户注册

雪隆邪摩?Puchong 公主城(金港湾)我去过了(靓女图)!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

话说之前我既朋友去外国做按摩,拒话好唔爽,要求我带拒出去见识一下,带拒去试下正式B2B系掂样既。。。

拒话可以载我上去,不过我话要等有上去既时候先上去,唔好特登走落去啦。。。

不过,有D事情就系咁,真系有事情要落去做,上天不负有心人,终于我地都约定佐时间,之但系。。。

我同我朋友講,我今次带落去热下身先,卑你试一个我都上去试既地方,哈哈。。。

因为之前见过好多人写,全部都大多数有赞冇弹,所以我先带拒去依间,我亦都同拒講只系热身,拒都同意。。。

去到公主城,我就打开愿望睇一睇个地图,一直温,最紧要就系留意“MAMAK档”,因为拒地写佐系“MAMAK档”楼上,温佐大概五六分钟,终于都温到了,不过我去到既时候以为冇开,因为招牌灯冇开,黑黑暗暗,唯有先打电话上去了,原来系有开既,就快快脆脆“爬楼梯”上去咯。。。

上到去只见到柜台服务生,见唔到其他人,个服务生就问我地有唔有识得既号码小姐,我地梗系话冇啦,因为我都系第一次去啧。。。

一话冇,个服务生就直接大大声叫号码了,叫佐两个号码出黎,第一个走出黎系越南美眉,第二个就系你地时时写既
“15号肥妹仔”了,由于之前我问佐我朋友,拒话要越南既,所以我只好要“肥妹仔”了,其实我都几想试下个“肥妹仔”既,哈哈。。。

两条女女带我地入去房间,环境唔系几理想,间房细细间,个“肥妹仔”叫我“脱光光”喔,我唯有照做了,除晒之后,拒帮我包毛巾,然后拉我出去冲凉,去到冲凉房拒话,就是这里,自己去洗,我唯有自己去洗咯,最惨就系,个冲凉房既们坏佐既,锁唔到,应该修理一下咯。。。

由于我上去之前已经冲佐凉,所以我只系洗一下个细佬同香龙就快速走返去间房度,入到房个“肥妹仔”唔系度,我唯有先爬住等拒了,唔使一分钟拒入黎,开始帮我按摩,按摩力度可以,在加上拒成个人跪上黎我背部,而我唔觉得重,果然有轻功,哈哈。。。

按摩完毕,重点黎了,拒先搽粉系拒个波波度,然后在用“乳头”磨擦我既耳仔,两只耳仔都有磨,磨完之后就胸推了,胸推做得唔错,绝对唔会偷工,由头推到落脚,由脚推到上头,左右两边都推晒,胸推完之后,拒开始“猫爪”我全身,痕到。。。

“猫爪”都依然做到足,一样都系由头到脚在到手,绝对唔会偷懒,“猫爪”完毕就到过水了,过水要在加努力,因为过到我都冇乜感觉,不过睇得出拒好努力,一D都唔会赶。。。

然后又到“猫舔”,舔晒我全身,连手指都唔放过,哈哈。。。

搞掂晒依D前戏,重头戏黎了,拒叫我“宝贝,跪起来”我就知道我等既黎佐了,之前我睇过有人写“狗仔式”爬住,所以我已经知道,就快快“狗仔式”爬住,一爬上黎拒就黎了,哈哈。。。

拒先做毒龙,在用手一直玩我细佬,毒龙做得唔错,而且唔会一下仔就搞掂,拒帮我毒龙好耐,一边毒龙一边搞我细佬系几爽,拒仲会条“俐”出出入入我屎眼,犀利哦,之后拒又一直“来”我蛋蛋,“来”蛋蛋既功夫都唔错,而且都系“来”好耐,拒“来”下蛋蛋又“来”下我细佬,个种感觉的确唔错。。。

过后就使出绝招,就系训落去我两只大碑中间帮我含细佬了,绝对一流既含功,搞到我望住拒帮我含既样都几唔错,我一直低头望拒,拒一直好努力帮我含,含佐大概都系五六分钟,拒叫我转身,因为拒话。。。你好XXX,哈哈。。。

一转身拒就攻击我乳头,两粒乳头都卑拒攻击,交叉夹攻,“来”完左边“来”右边,然后在“猫舔”到我细佬度,在“来”一下蛋蛋,过后就使出绝招,快速含我细佬,值得一赞就系,拒一直含,一直发出呻吟声,仲越叫越大声,搞到我朋友顶唔顺,快速起身雀(穿)衫出去,哈哈。。。

帮我含佐大概10几分钟,我都依然没舍得出,拒就用手帮我慢慢打,然后在攻击我乳头,之后拒又在继续含我细佬,含到“簌簌”声,都系唔掂,不过拒依然唔放弃,继续加速上下含我细佬,见拒几辛苦,我就叫拒用手先,在“来”我乳头,拒几听话照做,我就当然一直扎拒波波了,一边搞拒波波既乳头,拒一直呻吟,终于我都爆发佐,爆发之前我轻轻推一下拒个头,拒就意识到我要爆发了,就快快在含住我细佬,最后我将全部“精兵”爆发系拒个口了,哈哈。。。

拒将我D“精兵”吐晒出黎之后,然后同我講:你是冠军了,我没试过吹不出的客人,除非客人要求不要出,要不然我一下就把他们吹出来了,哈哈。。。

搞掂完我又系自己去冲凉,出去我已经见到我朋友系出边等我了,个“肥妹仔”仲会倒杯茶卑我饮,唔错唔错。。。

各位没试过既兄弟可以去试一试个“肥妹仔”,身材虽然唔出众,不过胜在服务周到,完全唔会赶工,做到足,一流。。。

地方:BANDAR PUTERI 公主城

店名:金港湾

名字:唔知

年龄:轻熟女

号码:15号

国籍:中国

按摩:8/10(按摩几好,力度有)

身材:5/10(肥妹仔一名,皮肤算白)

波波:7/10(绝对真野,有扎手)

服務態度 :10/10(唔卑10分唔得,服务真系一流,尤其系毒龙)

样貌:10/10(可爱型)

赶场:10/10(绝对唔会,服务一流)

伤害:100(原本想卑拒小费,拒倒完杯茶卑我之后就快速返入去了)

回頭:有落去会在考虑去

结论:

环境唔系几得,应该改善一下,尤其是冲凉房既门,请修理一下,万一冲紧凉有条“某利”唔知道走黎开们就十分难堪了,不过服务生态度可以,而且系先服务后卑钱,女女态度仲好,全部都好笑容,唔会面黑黑。。。

我朋友个位越南仲犀利,一直叫我朋友挖拒鲍鱼,仲叫我朋友同拒69,又打迈K轮,拒爽咯,哈哈。。。

睇靓女相过下瘾咯!!!

评分

funnytey + 1 图文并茂
eriyque + 3
sherk414 + 3 独吃分
elvis22 + 1 没有分了
luvbaby + 3 永远精彩

轻熟女。。。应该是好料来的。。。

评分

safety + 1 1

大大。。。。。有。。。。。照片看看吗?

你都吃得下肥離嘢喔

评分

safety + 1 2

我没试过吹不出的客人,

她敢那么大声说这样的话,给我家兄弟听到会很毒烂的

评分

safety + 1 3

多谢晒大大分享,有时间铲上去松松根骨,放一放飞机汁

小气贵 发表于 2014-6-13 13:13
轻熟女。。。应该是好料来的。。。

绝对系好料,可以试试。。。

小气贵 发表于 2014-6-13 13:13
大大。。。。。有。。。。。照片看看吗?

唔影得,间房太细了,好容易卑拒发现。。。

kamyiwai 发表于 2014-6-13 13:22
你都吃得下肥離嘢喔

为佐朋友,我唯有自己要个“肥妹仔”咯。。。

hamsap696969 发表于 2014-6-13 13:25
她敢那么大声说这样的话,给我家兄弟听到会很毒烂的

哈哈,唔关我事啊,你叫你班兄弟去会一会拒啦。。。哈哈~~~

safety 发表于 2014-6-13 13:43
唔影得,间房太细了,好容易卑拒发现。。。

藏在您的蓝叫后面啦。。。您的这么大条。。。

sme10 发表于 2014-6-13 13:33
多谢晒大大分享,有时间铲上去松松根骨,放一放飞机汁

唔错既喔,又平,只系100大元。。。

小气贵 发表于 2014-6-13 13:46
藏在您的蓝叫后面啦。。。您的这么大条。。。

哈哈哈,唔好乱黎啊。。。

safety 发表于 2014-6-13 13:48
哈哈哈,唔好乱黎啊。。。

你可以地~~~~~~~

做么没叫魔星带你去找啊呱。。

safety 发表于 2014-6-13 13:45
哈哈,唔关我事啊,你叫你班兄弟去会一会拒啦。。。哈哈~~~

应该她不是我那些兄弟的对手

迟早下水!!

那天和朋友去,可是我不适合,所以没有上。

呵呵 肥妹我就食唔落啦

小气贵 发表于 2014-6-13 13:50
你可以地~~~~~~~

人地唔愿意,硬硬黎卑发现就唔好咯!!!

malaysian 发表于 2014-6-13 13:57
做么没叫魔星带你去找啊呱。。

掂解叻???你要温???

safety 发表于 2014-6-13 16:36
人地唔愿意,硬硬黎卑发现就唔好咯!!!

你的够硬够大支,MM 肯定什么都 ok 的啦~~~

hamsap696969 发表于 2014-6-13 14:10
应该她不是我那些兄弟的对手

哈哈,可能吧,快D去会一会哦!!!

heavenam2 发表于 2014-6-13 14:26
迟早下水!!

哈哈,落水我叫拒温你!!!