WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?艳遇冇佐!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

本骨魔第二十二篇按摩篇!!!

回国后第一按,系我之前个贴,今日要写就系因为我第二次去温拒按摩。。。

http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D1

不过。。。不过。。。不过。。。我最后会写掂解!!!

去到按摩店,我就问个服务员轮到几多号,个服务员话轮到X号,我念佐一念(想了想),觉得都系打算温返我之前卑拒按摩个位女女,个服务员继续读号码卑我听,我一直听都没听到拒既号码,心念(心想),唔通帮人按摩紧???原来唔系,个服务员读最后一个号码卑我听就系拒了,我立刻ON拒。。。

入到房就系除晒D衫裤等拒咯,等佐一阵,拒黎了,一黎就热情芬芳爬低揽住我,我奇怪,咁快就认得出系我,犀利!!!

之后就问我系唔系按摩一个半小时,我当然话系啦,就开始按摩了,按摩依然都系一样嘛嘛地,唯一唔一样既就系,我爬住既时候,拒一直系我屎忽中间个度玩我细佬,上次就冇玩,因为上次大家没熟悉,今次拒比较狼了。。。

变成今次按摩被上次差好多,因为拒只系专心玩我细佬啧,哈哈。。。

我都唔紧要,因为我目的就系要咁,我今次去温拒唔系要按摩,只系想调下情,但系我都系爬住一个小时被个慢慢玩同按摩。。。

按佐一个小时之后拒叫我转身,我一转身拒就捉我只手去扎拒波波了,我吓到一下,因为。。。拒已经一早就将衫除晒佐,所以我一转拒捉我去扎就直接扎真空波波了,果然够姣。。。

期间仲一直要同我打K轮,我当然唔会拒绝啦,一直打K轮,拒一直玩我细佬,玩佐一阵之后,拒放少少油系我细佬度,在用手慢慢磨擦,掂知。。。

拒特然起身,然后去到我细佬度,直接含落我细佬度两下,跟住好怕丑紧爬返上黎我身度,一直笑,然后话自己系坏蛋,我当时既反应就系好爽,哈哈。。。

之后拒又“来”我乳头,“来”下乳头拒抬头问我,YOU WANT?我已经知道拒好想要了,不过我唔要,睇过我写贴既人都应该知道我唔锺意系按摩房入边做,我只会带出去,就话NO,NEXT TIME OK?拒都可以。。。

講完之后,拒又直接走落去我细佬度帮我含了,含功一流,简直系AV女主角,一边含一边望住我,超爽既。。。

然后又在走返上黎帮我“来”乳头,仲一直交叉“来”晒我双乳头,犀利,唔使几耐我终于都爆发佐了,爆发完之后拒仲系继续“来”我乳头,在轻轻锡下我块面,在帮我抹返干净,过后大家就训住系一起倾计了。。。

拒问我,星期日得唔得闲,下午三点,我念一念,就问返拒,三点到几点?拒话到夜晚,我哇佐一声,拒笑,想我精尽人亡???

我话唔可以太耐,一两个小时就可以,拒都OK,所以我地就约定系星期日下午三点大战了。。。

跟住我就起身雀衫去过厕所准备走人,拒跟住我入厕所,揽住我一直叫我记得星期日去温拒,我话:SURE,OK?大家在打一轮K轮之后,我卑拒佣金,之后我就走人了。。。

个日系星期四,到佐星期五,我微信问拒,如果改去星期六夜晚12点过后得唔得?拒念佐一下之后就回应话可以,我就期待等星期六了,掂知。。。

到佐星期六早晨,我微信卑拒,同拒确定完之后,就等待到夜晚了,到佐夜晚十点几,我微信问拒,准备好没啊,拒冇回复,我一直等到差唔多十二点既时候,拒回复返黎了,不过。。。

拒话:NOW POLICE STATION,我睇到之后傻佐了,间按摩店卑“马打”扫场佐,之后我在问拒野就冇回复我了。。。

不过我唔死心,就楂车走去睇下,原来系真既,去到按摩店时,见到间按摩店出面有架“猪笼车”,玩完了,我既泰国女女冇了。。。

之后星期日我在楂车去睇下间按摩店,连门都冇开了,关门佐,超级闲。。。

所以话,今日唔知听日事,各位狼友如果遇到依D情形,快快约会美眉哦,如果唔系就上佐“猪笼车”,你要到冇了,呜呜呜呜呜呜!!!

评分

c2hc2h + 1 感谢分享
王小明 + 3 感谢分享
funnytey + 1 感谢分享
malaysian + 5
elvis22 + 2

暗叼了 。。。
久的不去
新的不来
呵呵呵

还好说上个星期 。。。
鸡白 。我拜 5 就回到府永了 。。
本来想去玩下 。。。哪里知道风很大 。
就连天河也早关门 。
拜 6 没有开 。。。鸡百马打搞淋到我没有的再叼 4 次 。。。
呸 !!!

那麼大風,太可怕了

扫了不会再开回了吗???

通常都会开回的吧~

放心 还有机会滴~

又上车

哎呀 竟然冇嘢睇 先keep住拒微信 睇日后有冇机会咯

评分

kennysim3 + 3

Safety哥,依价的官口渴,要喝多多水。。没办法。。

hammer in the dark...
暗锤~~

safety兄今次真係走鸡啦。。可能放咗出来仲可以约出来继续咧。。

sherk414 发表于 2014-5-12 13:36
暗叼了 。。。
久的不去
新的不来

都系你唔好,笑人地。。。

kamyiwai 发表于 2014-5-12 13:52
那麼大風,太可怕了

最近真系大风,连普通按摩店都中招,小心D好。。。

芙蓉kaki 发表于 2014-5-12 14:11
扫了不会再开回了吗???

通常都会开回的吧~

会开返,不过如果拒老细唔舍得出钱,女女就要被送返去了。。。

评分

芙蓉kaki + 1

e1234 发表于 2014-5-12 14:37
又上车

又上车系咩意思???之前你见过有人上车了???

lucas_lkm 发表于 2014-5-12 15:15
哎呀 竟然冇嘢睇 先keep住拒微信 睇日后有冇机会咯

呜呜。。。怪自己动作慢。。。

评分

lucas_lkm + 2

天狼星天下 发表于 2014-5-12 16:12
Safety哥,依价的官口渴,要喝多多水。。没办法。。

真系无办法了。。。

turker9696 发表于 2014-5-12 17:45
safety兄今次真係走鸡啦。。可能放咗出来仲可以约出来继续咧。。

无机会了,我去问过了,已经送返去泰国了。。。

safety 发表于 2014-5-13 01:31
都系你唔好,笑人地。。。

跳下舞先 。。。

safety 发表于 2014-5-13 01:33
最近真系大风,连普通按摩店都中招,小心D好。。。

芙蓉我第一次去,就中掃,真倒霉

sherk414 发表于 2014-5-13 08:02
跳下舞先 。。。

山水有相逢!!!

kamyiwai 发表于 2014-5-13 08:27
芙蓉我第一次去,就中掃,真倒霉

吓!你几时黎???扫到你???

safety 发表于 2014-5-13 14:50
吓!你几时黎???扫到你???

幾年前的事,還被驗尿

safety 发表于 2014-5-13 14:49
山水有相逢!!!

不要酱啦 safety 哥 。。。
其实 。。。我米同你一样可怜
我都是约了一个天河的 mm 夜晚去开炮
点知风大 。。。mm 没反工。天河直头没开
我米是一样暗锤 !!!

kamyiwai 发表于 2014-5-13 15:07
幾年前的事,還被驗尿

唔好意思,勾起你D伤心事!!!