WishCT - 愿望城市

用户注册

新柔邪摩?花多眼乱!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

' U  U7 w/ ]* }, T! L& ^3 A- K
4 @# K; `% Z# F$ ~& g/ S4 l  X# @大家好!接近两星期冇上线了,因为之前跟佐公司出国远行,大概10日,返到黎之后隔一日又同屋企人去玩,攰(累)到我啊!!!/ @! t% i: r) [9 S9 d& m
8 }" x. S, T% A" M7 w
掂解攰(累)?因为全程都系我楂车(驾车),又岩岩(刚刚)出国返黎,所以都几攰(累)一下。。。
$ i1 A) s  H/ I* K
8 b' {( S' |+ r' }- b+ p楂佐(驾了)3个小时既车,终于都到达佐,第一件事情当然系先去酒店,放低行李先,然后在进行旅程。。。. B4 _7 w; S5 C, T

9 N& ~8 b8 X# E+ i- T先去朋友介绍既阳光与海滩(DESARU),地方虽然靓,但系大多数都系马来人,又系马来人打理,地方都变佐比较邋遢(肮脏)。。。
, f, M# M% c( s9 H0 f0 f% w
1 m& R6 {  P3 q+ t7 r  }' t( y之后一连去几个地方之后,玩到大概晚上八九店,吃完野之后,又在楂车返酒店,酒店距离(DESARU)要大概一小时车程。。。
* M9 z7 L) V9 ], ]
# a  _5 r; ~" g7 c  a大概十点几,终于都返到酒店,简直系攰到,冲完凉,大概十一点几,我就当然系出去温下按摩咯,好彩系我楂车既,所以可以自己出去慢慢温,D屋企人全部都训晒觉了(睡觉了)。。。
& p/ K7 w5 d! V
3 I! l& X- ]3 F& W. f哇!果然系一个好地方,我楂住架车,睇到我眼都花,真系花多眼乱,见到好多按摩店,而且装修都几掂,简直就好似五星级酒店既装修,全部都大大间既。。。
/ i. c! z9 w+ p" `- Y, a0 N8 }4 _# t) h" }: Q( y
期间见到XX轩,金X人,爽X康,泰式按摩,XX使,X足X,X体X,等等等等。。。真系有好多好多,我一路兜黎兜去(走来走去),都唔知去边间好,期间我仲打电话上去问下,全部接电话既服务生都系中国女女,我就问开到几点,有D只系开到一点,有D就开到三四点,跟住我就问有咩配套,第一个我打既电话个中国女女好直接,就话:按摩一小时,波推,打飞机,1X0。。。
- f  X, H6 ]8 E+ |$ P) _9 ^8 y4 W! f2 o
期间我都有问过几间,稍微装修比较好D既就只系同我講按摩,拔灌,磨沙,两小时都系1X0,我就唔理都系一样楂车兜下先,跟住会有D人见到我就行过黎问我要唔要按摩,因为应该知道我系温按摩了,我兜佐好耐,所以拒地应该知道我要温康头。。。
( [6 Z, s& [* Z9 |/ n" l. }
! K9 g. m# l; [8 ^- x间中总有D人做手势卑我睇,按摩手势,有D人过黎帮我解释配套,只有落水先可以照镜,如果只系波推按摩就冇得照镜。。。# G) L) K. k+ F3 ]0 B. M
; J4 N6 d' |! Z& g5 g" D
我念〔想〕佐好耐(久),终于都决定去依间了(温X乡),一行过去个大叔问我掂样?岩冇,我就在问,房间有冇冲凉房,拒话如果要落水就有,按摩就冇,我就直头要落水配套了。。。4 w6 p* i- Z) H$ Q  t+ A

5 p. X/ g6 P% t% K  u" \: P跟住拒带我上楼,上到去一个人都冇,只有一位服务生坐系柜台度,然后就系。。。叫我睇电话照镜!!!
' k) Y7 F* j1 V  {" Q" g1 F" _+ i. |5 w
只系卑我睇三个,亦都只系一张相,我睇佐大概一两分钟就决定要第一位越南女女,我决定佐之后,拒先解释第一位会华语。。。: i, p3 d. V/ @+ Z

6 V+ v/ P& d0 J卑拒吹涨,之后等佐一下,我去一去厕所,返出黎既时候个女女已经等紧我了,同张相一样,都系靓,然后就拉住我只手入去走廊,去到走廊由于冇人,所以女女叫我自己拣房间,我就拣佐一间离开柜台比较远既房间。。。7 i: W, o' a; }8 D6 P- f% J

% Q3 W6 V$ {5 t0 Z7 U, c入到房之后,个女女就揽佐我一下,然后系我耳边講,我们先冲凉,跟住就帮我除衫了,在慢慢帮我挂好,到拒除衫了,出完之后就叫我入去冲凉,开热水炉,水好强劲,射到我细佬好痛,拒见到就立刻黎一个“水中萧”,乜痛都冇了,萧佐一阵之后,帮我洗好佐,叫我出去抹身先,然后叫我爬住,话按摩先。。。
( w# E7 w  e1 G$ f! `7 `
- b8 f+ d) |/ Q: ~) X! Z按摩力水就嘛嘛地了,因为已经好夜,女女都攰了,我都唔紧要,等拒慢慢按摩咯,按完背后叫我返身,一返身就袭击我乳头,先“来”(舔)同吸我乳头,两个乳头都卑拒“来”(舔)到晒了,之后就漫游到我细佬度,先系“来”下我蛋蛋,一个字「爽」。。。
3 z3 D6 e& v9 h" B, J- q. n5 F3 r. P
过后就梗系含我细佬了,含功唔错,又深喉,值得一赞,拒帮我含好耐(久),完全唔会赶,唔知系唔系冇人既关系,哈哈。。。
( b% \; y! ]% x
. a8 U6 L- p. l( w+ d. i含到咁上下,就帮我带套上阵了,带完套之后拒叫我做拒,我唔要,叫拒做我,拒话:我一个人做完,我就笑了,哈哈。。。$ L# j# i' c2 v6 f& {& C
跟住拒就骑上黎,慢慢将我细佬放入去拒鲍鱼度,掂知拒放唔到,难怪拒叫我做拒,放佐大概几十秒,终于到卑拒放到了,然后话:我成功了~~~几可爱一下,哈哈。。。
; A9 N& I$ U! j# T/ _, u* @& g2 }9 G$ H1 G3 v: b* e% P( z
之后拒就慢慢骑我了,一边骑,一边“来”我乳头,骑到咁上下,我就开始往上抽插拒了,拒只系遵住,我往上抽插拒,插到拒哗。。。哗叫,然后拒望住我之后,就锡落黎了,我当然还击拒了,一边往上抽插拒,一边舌吻,爽叻。。。
+ b# v) x% D3 f( u% K% t, B
, D: o/ {" d( U插佐几百下之后,我要求换姿势,拒好开心呢,因为拒想训低好耐了,哈哈。。。& \, T2 R: ?" m) O
' D4 u; d) Z0 e# d
一训低我就进攻了,先黎慢慢抽插拒,一边玩拒波波,在黎就快速了,一快速我睇到拒表情好似好痛,我慢佐落黎,问拒系唔系好痛,拒话唔系,好爽呢,听到拒话爽我只好又加速了,插到拒E。。。哗。。。鬼。。。叫。。。
# {0 Z, q& _1 H% ^+ a' P2 Q
1 L; M6 v; o+ h# ?7 u最后我爆发了,起身,拒帮我慢慢拔套,叫我训低先,然后拒就爬埋黎一起训,我问拒叫咩名,几岁,拒又问我几岁,有冇老婆之类既问题。。。  G8 o1 W0 C. m
1 C6 M4 e- P9 E: O+ {- t) z& _
原来拒只系黎佐十日,系越南华侨,难怪华语一流,然后问我锺唔锺意拒,叫我跟拒返越南,哈哈。。。
+ t0 I' c( d7 e2 M
3 I. e9 K+ R( I: X% u4 @训佐一阵好热了,拒叫我起身冲凉,入到冲凉房,我话自己系,拒唔卑,系到要帮我洗,我就卑拒洗咯,洗完细佬之后又在“水中萧”一下,不过冇出,因为我好攰,唔想在出了,叫拒停,在洗一洗,就出去雀(穿)衫了。。。
) p2 ?$ ~) G' p
2 v* |0 t0 [/ U" [  m雀(穿)完衫之后,拒在揽住我,唔卑我走,我锡拒一下然后卑D佣金拒,我就走人了,由于好远,所以我都废是要电话号码了。。。

+ I0 h- m% |# J' C3 R! f- o7 P' J
( f1 a# }* W4 `& I地方:BUKIT INDAH附近店头4 z# v- y& S& L. B$ K) U

) O- k. I1 J2 ^, r1 D' u5 P2 @店名:温X乡
/ h5 i6 H, p% K, D3 s6 |$ A* X& N/ M: p' U4 y
名字:阿WIN
! j/ Z5 l" N, y6 Q( x/ L7 ~2 y1 u
年龄:26岁(娇小玲珑)
$ A4 O% K7 [/ _: u! t/ V1 T) [" l9 r+ A' T1 ~
号码:冇问
! o& n5 M, R" t9 I: E: E
# E( m7 Y* Q  S5 y- Q国籍:越南
( Y$ D9 B8 C( F# E; ~/ ?& S: o2 m! f: o
按摩:5/10(可以接受,因为都夜了,人地都会攰)/ s8 u6 m, G, H# L% Y
  n4 z* h/ O% g5 i
身材:8/10(身材苗条,细细粒)9 s/ q7 j8 [$ J

2 A8 ?4 m0 M; X波波:6/10(波波几靓下,乳头细细粒)" o) |8 a- o! T4 J* Z! s

' k; G! b3 R' A+ I# L. B% B1 Z0 ^( p皮肤:8/10(虽然26岁,不过皮肤好滑)0 z7 u( q8 M# M) E" l5 I4 B& l( R
3 R7 P2 T+ B) b' y" Q, O( Q
样貌:10/10(可爱型,个样好掂)
8 a& F0 L5 S( \6 ^# I
. D. G. k$ y1 q* S3 R敢场:10/10(绝对唔会啦,搞掂佐之后仲陪我倾计(聊天)
# U" Q  J. v* D$ L) O& ~
% X4 q5 V% T$ j" f8 s% K伤害:1X8佣金20
0 A. G) g, A! ]* B0 v) ?

$ T# }; L1 K  Y1 P& BPS:唔知系唔系发系依区,如果唔系请版主帮我移动到应该放既区,多谢!!!2 ?* V7 H7 M7 g

9 k* Z! K3 N0 V
  M3 R2 G- [' l5 Q- l
0 U4 `6 C! x: b/ m

评分

硬石 + 1 感谢分享
luvbaby + 1 持续强劲的表现
k1883 + 1 广告/SPAM
homefresh + 1
malaysian + 5

路过支持一下。。。

多谢分享。。写嗒好晤错

进步了,越屌越远了。。。。。。。。。。。。。。

那麼遠的好料,又給你吃到

很不错的眉妹,谢谢分享。

那一带真的很多按摩院,看到眼花缭乱 ==

妹妹要你跟拒返越南 你有机啊~+ h. j: ~* w. d

% N/ N" y! r% F1 ^- f' O分数没返离 迟d先

睇到细佬扯旗~~

小三郎 发表于 2014-5-5 14:11 , w( U% B( x' M1 `8 J! U5 J
多谢分享。。写嗒好晤错
5 z: |2 J: ~$ e7 B* f
哈哈,睇得明白吗???

wande 发表于 2014-5-5 14:15 ! O7 p4 m1 y7 Q; E+ I
进步了,越屌越远了。。。。。。。。。。。。。。

" X% G/ }5 l' `, {哈哈,都系顺便啧,有好多间,又甘岩系酒店附近,梗系去一去咯。。。

kamyiwai 发表于 2014-5-5 14:34
- p0 F( e: I3 z- ]) S0 l; u: U5 }9 H8 F那麼遠的好料,又給你吃到

. w# R+ y/ x; W0 \; q顺便啧,系酒店附近就已经有十几间了!!!

yongweng 发表于 2014-5-5 14:37 # P% x* `) o: i* z* i3 {
很不错的眉妹,谢谢分享。

1 a) h' a7 }2 M1 ~! F' ~$ Z) V多谢支持,真系唔错,有去可以试下!!!

cooltat 发表于 2014-5-5 14:43
' O) M( V7 @% J( ~4 j* a6 Q那一带真的很多按摩院,看到眼花缭乱 ==
2 Y. ], B$ Y, l6 R, ~% K
系丫,真系多到,而且都系好靓既按摩院!!!

lucas_lkm 发表于 2014-5-5 14:51 / Y( g- R. S5 q% s7 y) H, A
妹妹要你跟拒返越南 你有机啊~3 [+ Y( e2 N! d/ ^6 _
  }* K3 c/ x( O1 H- o9 P; i7 f( c
分数没返离 迟d先
6 Z2 _: D# x$ s' l( e9 B
太远了,有机都无用,你可以去试试,我依度去要三四小时!!!

safety 发表于 2014-5-5 15:41
6 h. S: o2 T: |3 A+ l6 C太远了,有机都无用,你可以去试试,我依度去要三四小时!!!

( D/ T1 y' F# B6 |/ h我米比你仲远。。。至少五六粒钟。。。

lucas_lkm 发表于 2014-5-5 15:45 & C! a5 b6 x- [7 i; y( t
我米比你仲远。。。至少五六粒钟。。。
, J" J) F1 `( h
哇!真系几远啊!!!

老大一回来的报告既然是在新山!

王小明 发表于 2014-5-5 15:47
; a, b" w0 Q2 o& T老大一回来的报告既然是在新山!
/ f+ x5 |* `! Q- C9 p" C, j
系丫老弟,我一返黎就走去JB了!!!

safety 发表于 2014-5-5 15:39
6 B% h" X& |1 E! }4 J7 \顺便啧,系酒店附近就已经有十几间了!!!
6 J+ O4 n( X# U- M9 r% k* Q
什麼地方?jb???jb去desaru要多久?

kamyiwai 发表于 2014-5-5 16:06 * b; s0 X: H( {2 H6 q% R
什麼地方?jb???jb去desaru要多久?

7 }) W+ e2 p/ qBUKIT INDAH入边,我系入SENAI TOLL。。。
6 G  x0 r$ k; Z$ I* IBUKIT INDAH去DESARU要一小时。。。" Z# j& T; f; u7 x! ^

safety 发表于 2014-5-5 16:08
1 e& m7 }  i. p# f% J0 e- qBUKIT INDAH入边,我系入SENAI TOLL。。。
- y  F! Y- \4 ?1 B+ j/ N& m' sBUKIT INDAH去DESARU要一小时。。。

) x9 |7 p7 l% E3 L/ G+ [不是很懂那裡的地方,去過desaru,玩浪而已,沒什麼的

kamyiwai 发表于 2014-5-5 16:11 0 G3 i) F; m# H- J3 F. s3 Z7 {8 D
不是很懂那裡的地方,去過desaru,玩浪而已,沒什麼的

9 j: t- c0 ]7 h# R7 ^8 y8 O2 ^( ]5 R系咯,无野既,都系玩水,夜晚就落水,哈哈!!!
$ ]6 [: j/ L, H4 T0 |5 }JOHOR之前既TOLL入,SENAI机场个度入!!!3 x: E. g8 ~: @) a3 _! F7 I

去到那里叼到那里,狼人本色,哈哈