WishCT - 愿望城市

用户注册

参见口爆天马10号。。。(加图鸟)

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

来 kick鸟,要写写FR,最近都在睇大大的FR。。

跟几位淫坛前辈聊聊。。

好吧 最近试过的口爆美眉,係得到大大的好评才去试

第一位(星期一)

新天马的10号美眉

试10的大大们都赞不绝口,个人好奇就去领教下 。。

当天下午就call电话俾OKT问佢10得闲吗?

佢说ok,心想爽死咗 ,红牌又唔使等,如果晚上去的话就 。。。。

MCB搵parking搵到嗨咁 。。终于黄天不负有心人。park正门口

上到去,MCB无乜人的。。OKT讲个个好像你咁唔使做咩

睇到10出来迎接我,进到去。除衫冲凉,洗干净点俾佢品尝

返到去,爬下按摩,美眉的功夫果然深厚,都有中POINt。。唔错。满意 。。

到B2b好用心的到LOTION在我身上,佢都擦在身上。。

波推在背后漫游。。好正。

就静静的享受佢的服务,一直偷袭我的颈部,知我的敏感处 。。

翻身,用淫贱的眼神睇一睇我,就一下吸我的LIN LIN

再用佢的舌在我身上打转漫游,一直吻一直吸。

大腿侧边附近吸含,突然来个毒龙。MCB 好淋爽啊

跟住美眉就将龙根慢慢的含在口里,有节奏的含功,果然唔係讲笑,少点功力都把持唔住。。

美眉有点累了,係时候我表演咗:ttt21 。。

帮美眉漫游,再吃去鲍鱼,MCB不、被底裤顶住,又唔被我除 。。

美眉讲时间就到鸟,你要快点出哦,MCB我都想啦,最近功力深厚咗吗。。

我讲瞓住比较难,不如站住咯,美眉叫我配合下幻想下爱爱的画面   :tbw8

站着果然比较有feel,美眉一直含的速度加快我揸佢的波波。。

就来爆发时我按着美眉的头美眉含得仲快,啊~一声,都尽情爆出来,美眉仲唔肯放口,一直吸一直吸,吸尽我的每一滴 。。

好Q淋爽啊。。。。

之后就休息一下,冲凉

着衫,KISS一下美眉就出去俾钱,闪水。。

评分

acer9188 + 3 劲爆图片
hunter9090 + 3 感谢分享
herobear + 2 支持支持!
kamyiwai + 3 七早八早口爆
josher + 1 支持兄弟!

路过进来支持!!

路过进来支持!!!

herobear 发表于 2014-4-7 23:48
路过进来支持!!!

多谢大大前来支持。。

唔好意思,系统好有问题上多咗

10号还没试过。。。。

美眉真的很美,看到你那麼爽,又想要了。。

不能吃鲍鱼啊。。。闲了

能的。。。。但要和美眉熟了才行。。。。美眉鲍鱼很干净的,不错吃。。。

能的。。。。但要和美眉熟了才行。。。。美眉鲍鱼很干净的,不错吃。。。

josher 发表于 2014-4-8 01:11
10号还没试过。。。。

咁快快去试啦

josher 发表于 2014-4-8 01:11
10号还没试过。。。。

咁快快去试啦

kamyiwai 发表于 2014-4-8 07:02
美眉真的很美,看到你那麼爽,又想要了。。

你要的话,去搵佢,唔好搞我菊花

misery 发表于 2014-4-8 22:20

应该的,熟咗就要趁热吃了。。

johncyc 发表于 2014-4-9 00:42
你要的话,去搵佢,唔好搞我菊花

搞你的菊花有另一番風味,不可忽略

好漂亮啊!!!