WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?又靓又好笑容!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

首先,开始先要赞赏“森美兰版主”正牌豪哥,因为我觉得你做版主做的非常好,而且系你既打理范围来,你唔会乱乱扣分,先会卑一个“口头警告”,唔会一黎就扣分。。。

仲有就系,你做佐一个卑森版会员有推动力既事情,就系“凡是有写贴者,你都会豪不犹疑将分数加落去”,除佐个D只写一两行字既大大,不过你都会叫拒在写过,写完在卑分,依D就系做版主既首要条件,你做到了,多谢你。。。

講返按摩了,大家都知道我系“芙蓉骨魔”,所以时常都会走去按摩,就系上星期,我又出动去按摩了。。。

去到按摩院,见到几条“马来仔”坐系沙发度,然后见到地下有好多对“拖鞋”,心念佐一下,唔通冇位???几条“马来仔”仲等紧???

掂知唔系,原来几条“马来仔”已经按摩完,坐住沙发等拒朋友,我就走去柜台,特然我后面走出黎一个按摩女女,个手到渣住一个“荷包”,然后攞卑柜台,同柜台講,唔知系边个既“荷包”,叫柜台问一问,个柜台问完之后,其中一条“马来仔”快快走过黎话系拒既,然后柜台服务生就睇下IC,确定之后,就卑返拒了。。。

值得赞赏个女女,冇贪心之心,路不拾遗,唔错。。。

之后我就睇下按摩价钱,睇完之后就先要一个小时按摩,然后就入去等女女黎了,当然都系除晒衫裤等女女了,等佐一阵,女女到黎,我唔睇,按摩先。。。

按摩力度非常好,又唔会痛,任何部位都有按摩到,不过。。。。。。。条女女“劲姣”,一直用手挑逗我细佬,从我屎忽度一直伸手落去我细佬度,依D场面我见过唔少,所以唔会理会拒,等拒自己慢慢玩。。。

到佐转身既时候,我望佐拒一下,特然。。。我眼睛一大,哇!条按摩女女几靓噢噢噢噢噢噢噢噢。。。

当然我就紧系继续训觉,唔理拒先,只系转身之后,拒只手仲衰,不停玩我细佬,又“来”下我乳头,卑拒搞到我细佬由于“金箍棒”,然后拒就问我了,要不要按摩弟弟,我望住拒,唔理,但系。。。

拒一直烦我,又用对波波磨擦我细佬,又眼淫淫望住我,我就问下睇几钱咯,知道几钱之后,我就ON拒了,一ON拒就锡埋黎,鬼咁开心。。。

值得一赞,条女女拉筋手势非常好,算系正宗手势了,拉完筋之后,拒好识做,自动坐上黎我身边,除佐件上衣,一边用手玩我细佬,一边用对波波磨擦我块面,有时不时“来”下我乳头,不过。。。

唔知系唔系拒拉筋手势好,搞到我个日比较难出,拒出动晒所有招数都冇用,不过拒都冇放弃,继续用手玩我细佬,然后我叫拒望住我,可能会好D,拒几听话,真系望住我,我地两个块面好近,大概只有3-4CM距离。。。

我特然“嘟”起过嘴,拒见到之后,就嘴埋黎了,一嘴埋黎之后,当然系黎个舌吻先,吻下吻下,拒只手特然停低佐,成过人训上黎我身度,用双手扶住我只头,一路舌吻,一路用对波波磨擦我身体,好似B2B紧,几过瘾。。。

不过,当然拒都有用拒个鲍鱼磨擦我细佬,上下一起磨擦,之后我拉拒上黎,我要吃奶奶了,掂知。。。

第一“来”落去拒奶奶既时候,拒顶唔顺,叫佐出黎,几大声一下,我吓到,快快停,然后大家一起笑,拒睇住我个仲眼神,好似想要,因为拒已经卑我搞到高潮不断,哈哈。。。

过后我在次试下“进攻”拒对波波,一“来”拒又想叫,我遮住拒个嘴,都有叫出黎,只系已经细声佐,哈哈。。。

依个姿势维持佐5分钟之后,拒又在开始帮我磨擦细佬了,一边舌吻,一边磨擦,又系我耳边淫叫,我最最最顶唔顺依D声,所有我最好都系爆发佐了。。。

爆发完之后,拒帮我清理佐,之后我训佐一阵,就走人了。。。

出到去我当然先黎一根烟,提一提神先,然后见到个女女出黎返宿舍,个女女见到我之后走过黎,问我做乜走咁快,我一出黎你就走佐,轻轻打佐我一下,然后我问拒,咩事?系唔系要做埋先走?拒大笑一下,卑佐我电话号码,乜都冇講就返宿舍了。。。

唔知系唔系又要我帮拒解渴叻!!!哈哈。。。

国籍:泰国
年龄:应该系20几
样貌:10/10(爆灯,样真系靓,笑容又好)
按摩:8/10(力度好,全部位都有按)
身材:9/10(身材苗条,皮肤够白)
笑容:10/10(100分了)
胸部:8/10(应该有32,个乳头好敏感,一“来”就叫)
皮肤:7/10〔好白,不过唔够滑〕

评分

kenzai123 + 1
diu3306767 + 1 原创内容
monsterZ + 1 感谢分享
kianyuu + 1
denson0909 + 1 靓野

在哪里?多少钱……?几多号?…

下次放张照片来看…

james1987 发表于 2014-2-22 11:41
下次放张照片来看…

无问题,下次我试下影张相卑你地睇,哈哈!!!

又欠你一餐…

james1987 发表于 2014-2-22 12:34
又欠你一餐…

餐换分数就好,哈哈哈!!!

芙蓉骨场被你走完了。。。

偶进来支持“森美兰版主”正牌豪哥!!

Wolffy9 发表于 2014-2-22 13:03
芙蓉骨场被你走完了。。。

甘又仲没走晒,不过应该都7788了。。。

evilmaycry 发表于 2014-2-22 13:54
偶进来支持“森美兰版主”正牌豪哥!!

应该支持豪哥!好版主!!!

safety 发表于 2014-2-22 14:14
应该支持豪哥!好版主!!!

你是在婆他的LP吗?

骨魔啊骨魔,芙蓉D骨妹都卑你【呀】嗮咯,唔好【呀】甘多咯留翻D卑芙蓉山嘎狼兄狼弟啊   哈哈哈哈

评分

safety + 3 我很赞同

最近风头甚劲

评分

safety + 1 唔够你劲!

哪里一间,做么我去的按摩院每次都是熟女,大大真好。。。

evilmaycry 发表于 2014-2-22 14:43
你是在婆他的LP吗?

好既人我地应该出声,系唔系?

正牌豪哥 发表于 2014-2-22 14:45
骨魔啊骨魔,芙蓉D骨妹都卑你【呀】嗮咯,唔好【呀】甘多咯留翻D卑芙蓉山嘎狼兄狼弟啊   哈哈哈哈

终于等到豪哥你出声咯,我无”呀“啊!!!冤枉啊大人!!!

skf123456 发表于 2014-2-22 15:37
哪里一间,做么我去的按摩院每次都是熟女,大大真好。。。

我唔系次次都遇到靓女既,都有遇过恐龙,只系恐龙无野写!!!

safety 发表于 2014-2-22 15:54
终于等到豪哥你出声咯,我无”呀“啊!!!冤枉啊大人!!!

都罗到电话号码咯,吃得就唔好嗮啊  兄弟  哈哈哈哈

正牌豪哥 发表于 2014-2-22 16:05
都罗到电话号码咯,吃得就唔好嗮啊  兄弟  哈哈哈哈

当然唔会晒,豪哥。。。可能今晚搞掂拒,哈哈!!!

safety 发表于 2014-2-22 16:07
当然唔会晒,豪哥。。。可能今晚搞掂拒,哈哈!!!

有我当年嘎风范  俾个like你  哈哈哈哈

评分

safety + 1 卑多一分你,哈哈

正牌豪哥 发表于 2014-2-22 16:09
有我当年嘎风范  俾个like你  哈哈哈哈

可想而知,豪哥当然系几英勇,可惜我地认识日子迟佐,如果唔系。。。

safety 发表于 2014-2-22 16:15
可想而知,豪哥当然系几英勇,可惜我地认识日子迟佐,如果唔系。。。

如果唔系我俩出击就谁与争锋勒嘛  哈哈哈哈  系唔系甘嘎意思啊   哈哈哈哈

哈哈哈你又放毒 在那里的

cc_fei 发表于 2014-2-23 10:13
哈哈哈你又放毒 在那里的

哈哈,迟D话你知。。。