WishCT - 愿望城市

用户注册

再去天马 小情人叫到我就來乾囉

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

直落幾日去蒲心情都未停復去返工 泰國返來去火鳳凰 去Spring去緣分 晚上再去天马
天马小情人叫到 唯有去應酬下囉 話說依個小情人認識不久 揾過佢幾次 感覺就識左好耐
佢話我聽佢好鐘意我 每晚來wechat揾我傾計 我更係懶彩佢啦 出來玩搞咁多野做乜春呢
依家去揾佢呢 已經無晒所謂即servis 入去拉布擁抱直吻 狂吻 法蘭西吻 狼般一件件撕裂 按佢蹲底幫我含7 為所欲為佢特別願意
含夠啦 到我幫佢啦 錫全身幫佢唻埋塊野 用賣手指春到佢水出為止 我潛意識已經當正佢係我條貨咁搞
水來啦 再隊條野去佢面前 我唻得佢咁爽 佢又點會唔知我用心良苦呢 自動自覺拿枝野來再含
死講我有老婆識咁多越南話 整左幾只加里雞被我嘆 我真係單身架
畢竟係天马 大家都有共識吧 咪咁張揚 之後發生即野大家可以幻想

小情人-唔想講名字跟號碼 可能佢對其他人都是如此 這我不想知道 我有就好
身材-算嬌小 白滑 奶奶普通 熟客門應該心中有數
口交-可以話很好 我比較有要求 技術有待改善 我要再教佢多D 教識佢大家有著數
價錢-一台110口爆價 入面被幾多是個謎

又來wechat我了kakajiaojiao我寫FR 到此為止吧

评分

wmwwmwwmw + 2
elvis22 + 1
hamsap696969 + 1 小情人
evilmaycry + 2

楼主没有下水吗???

楼主果然厉害哦! 战无不胜

楼主最近很厉害冲

evilmaycry 发表于 2014-2-20 19:00
楼主没有下水吗???

楼主应该跳板再翻筋斗插水都可以了

楼主很厉害冲哦。。

楼主最近神彩飞扬

terrylai 发表于 2014-2-20 19:32
楼主最近很厉害冲

本來就係kaki 好多無寫 哈哈

甘样无理由吾插高她咯!!

感谢大大的分享。。。

evilmaycry 发表于 2014-2-20 19:00
楼主没有下水吗???

通常這種場是明說沒有下水,但裡面的妹妹大多數都有做下水的,是看要加多少錢而已。

kindachi 发表于 2014-2-21 16:18
通常這種場是明說沒有下水,但裡面的妹妹大多數都有做下水的,是看要加多少錢而已。

大大有试过这样的经验??