WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉邪摩?耐耐地去一下啦(图)!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我忍,忍,忍,忍,忍,终于都忍唔住了,要去大解放。。。

掂解要忍?因为。。。

接近年尾,超级忙,连训觉嘎时间都比较少,直到寻日,终于都有时间可以去解放一下了,掂知临上车前,有个朋友打电话黎温我饮茶,话有D生意帮我倾,我勉为其难答应佐,跟住就系附近嘎茶室饮茶。。。

个时候系5点几接近6点了,我地6点到茶室,开始倾生意,倾完生意就吹下水,因为依个朋友识好耐了,乜都可以倾,我地倾到大概要7点30了,我觉得都咁上下了,就同朋友講:好了,我地走了,跟住就各有各走了。。。

上度车,我睇下个表,7点30,心谂,仲去唔去好叻?谂佐一阵,就决定去,先楂车都附近睇下,然后在决定边间。。。

到佐目的地,我饶场两周,因为没决定到要去边间,楂紧车时仲系度谂,要落水定系按摩打机,如果按摩打机时间比较长,如果落水时间会快D,掂算?掂算?

到最后,我望下个表,哇!已经7点45了,我唔谂了,决定去冇咁长时间嘎了。。。

放好架车,我行路过去,一到门口,个服务生已经企系门口,一见我就叫老细,黎黎黎,既然系咁我就黎咯,入度去我觉得个服务生好孰面口,唔知边度见过,不过我梗系唔谂拒啦。。。

之后个服务生就叫,黎,老细,过黎,我问拒,黎咩?你黎野啊?一直系度黎黎黎!!!

拒听到就问我,老细第一次黎?我答拒,系丫,有咩料?拒就直觉答我,150,120。。。

150有包按摩,谂佐一下,又唔够时间,就要120嘎,之后拒就带我入去一间房度坐,入之前拒问我要唔要茶?我冇答拒,不过拒都系依然倒佐杯茶卑我,然后我就吃支烟,坐住等照镜了。。。

等佐一阵,女女黎了,我坐系靠近房间嘎最后位子,房间有两度门可以直通,一边一个门,D女女就一个一个走入黎卑我睇,个时我觉得自己好似睇紧选美赛,哈哈。。。

第一个入黎,慢慢行,我就慢慢睇,跟住就系第二个,第三个,第四个。。。如次类推,直到第七个入黎,跟住停佐,我心谂应该冇了系话,就七个。。。

掂知唔系,原来仲有第八个第八个女女差唔多要入黎嘎时候,我隐约感觉到地下有轻微嘎震荡,BO。。。BO。。。BO。。。因为拒应该系跑紧入黎,怕自己迟佐,拣唔到。。。

当拒到佐嘎时候,一入黎。。。哇!我眼睛大佐一下,因为。。。条女女应该有90几KG,望佐拒几秒,我就继续睇其他女女了,望紧其他女女嘎时候我系度谂,你唔洗走咁快入黎嘎,因为我觉得应该都冇乜客仔会拣你了,除非系个D锺意咁样嘎女女了。。。

之后我就继续拣,继续望了,然后问个服务生,边个掂?拒答我,个个都掂!我:(个个都掂???)90几KG都掂?我心谂。。。

睇到一阵,我终于都有决定了,就拣个样比较后生D嘎,然后卑钱,个女女就拉住我入去,入紧去嘎时候,条90几KG跟住系后面,一直同我拣个条女女倾计,都唔知拒地講乜,一直拉住我去到铺头最后面,然后到佐一度门,跟住就推我入去,我以为到佐房间,掂知唔系,一入去就见到楼梯,原来仲要上楼。。。

上完楼梯,入去,见到几间房,然后直接入去房间,环境都唔错,地方都算干净,张床仲几大张一下,双人床,有床架嘎。。。

入度房,个女女问佐我一个挑战问题,拒问我:要唔要双飞?我就问,吓?有的吗?谁?之后拒就答我,就系头先跟住我地后
面行嘎90几KG,之前一直行嘎时候原来拒地講紧双飞,我谂到唔谂,直头拒绝佐,哈哈。。。唔洗钱我都唔要,掂定啊!

拒听完我講唔要,拒轻轻打我一下,講我好坏,哈哈。。。

跟住就大家帮大家除衫了,除完衫,哇!对波波细度,简直系岩岩开始发育嘎女女,卑A仲要A嘎波波,人瘦瘦,唔办法啦,都拣佐了,将就一下啦,跟住就入去冲凉房,唔洗出去嘎,间房都有冲凉房,小弟我比较锺意咁,唔洗走出去出边卑人见到,好拍谢嘎。。。

我一入去冲凉房,就打拒屎忽一下,拒吓到,跟住就笑了,然后开始帮我洗白白,由上身一直洗到我细佬,然后叫我转身,连我屎忽都系埋,我心谂:唔通有毒龙?哈哈。。。

洗完我,我就自己行出去先,跟住我借意有电话到(其实系想偷拍拒)攞起个电话,掂知。。。我唔记得佐关闪光灯,一按落去,个闪光灯就着佐,我反应好快咁即刻摆开个电话,然后啦啦临放返好,睇下个女女,好彩原来拒冇发现度,我松佐一口气,呼~

接住落黎条女女洗完出黎了,我直接瞓落床,拒趴佐过黎,问我要唔要舌吻?我唔要,因为拒好似有少少伤风,等阵传染佐卑我就惨啦,拒睇到我唔要就直接“来”我乳头,轮流左右乳头交叉“来”,跟住就“来”我全身,都唔错。。。

一直“来”落去我细佬度,然后一直“来”我细佬,细细力“来”,之后就一大口紧含了,含到嘶嘶簌簌,好似好享受咁,系拒含到好爽嘎时候,特然拒放系床边嘎电话响佐,拒就直接趴上黎我身度,然后接电话,講佐一下仔,收线,之后帮我講系头先嘎90几KG打黎,问可唔可以双飞,我听完就笑了,拒就一直轻轻打我,跟住笑,哈哈哈。。。

然后继续,拒在次“来”我双乳头,重复做之前做嘎动作,我双手一直扫拒全身,拒就一直系度“来”,一直望住我,一直系度“来”,都有咁上下了,然后拒问我要带套了吗?我睇下个表,哇!搞佐30分钟了,都系快D带套搞掂拒了,我有D失望,洗我屎忽,冇做毒龙,算啦,反正我都唔系几锺意毒龙。。。

带完套拒就骑上黎,慢慢将我细佬放入去拒鲍鱼度,然后问我:紧吗?我唔答拒,只系笑,拒又问:笑什么?我講:紧紧紧,其实真系好紧,过后拒自己系度摇,上上落落,间中又趴落黎“来”我乳头。。。

摇到咁上下,拒在趴落黎,然后同我講:你来吧,我累了,听完,我摆下个身,一转就已经系男上女下了,拒一直望住我抽插拒,个嘴唇轻轻咬住,正在享受紧我抽插拒,插佐二三十下,我就直接趴底,快速抽插拒,因为时间冇多了,我要走了。。。

一趴落去用最快嘎速度抽插拒,拒就系我耳仔边一直大叫,又急速呼吸,双手揽得我好紧,最后我爆发了,爆发之后我速度变慢,慢慢停佐落黎,趴住拒身体瞓佐一下,我反身瞓落张床度,休息一下,然后直接入冲凉房洗白白了,拒都好细心帮我洗,一边洗。我一边拍打拒屎忽,哈哈。。。

洗完,我都系一样出去先,我唔死心,继续攞起个电话准备偷拍拒,今次先检查闪光灯,然后快速影两张相,之后就收起黎了。。。

大家雀好衫,返出去门口嘎时候,拒都系拉住我行出去,不过到楼梯度拒就停佐,我就自己行出去门口了。。。睇下个表,哇!原来已经8点几接近9点了,我都系快快回家了。。。

送两张我差D卑发现嘎背后照片卑你地睇,哈哈。。。唔好爆大涡啊!!!

各位大大,系唔系好瘦叻?所以冇波波咯!不过,大家睇就好,唔好爆大涡。。。

名字:阿YING

年龄:(应该系24到26岁之间,我估嘎)

样貌:7/10 (都几可爱下,会一直笑)

身材:4/10 (唔肥,无肚腩,除衫之后超瘦)

皮肤:6/10 (滑)

乳房:1/10 (除衫之后变佐荷包蛋)

鲍鱼:7/10 (都可以,有D紧)

口交: 7/10 (冇套口交,都几好,仲可以进步)

做爱:7/10 (都可以,叫声都好)

服务态度:8/10 (唔赶场,会慢慢帮你服务)

消费:RM120(卑佐30小费)

评分

alvencalve1 + 3
pcheevoon + 3 跪求分享地點..想要去試看看:)
tsl5089 + 1 感谢分享
regan + 1 恶意灌水
lucas_lkm + 3 感谢分享

美圖,美圖,谢谢大大偷拍

那一间按摩?

哇~safety哥~你又出动啦~真系快

支持safety哥哥

Safety gor.哪间场啊。好便宜下

谢谢大大的分享~~还有独家照片~~赞

haha ast 的哦

noname2020 发表于 2013-12-27 19:05
美圖,美圖,谢谢大大偷拍

哈哈,好睇吗?

ThinkerMrD 发表于 2013-12-27 19:13
哇~safety哥~你又出动啦~真系快

哈哈,唔算快了,你加油。。。

nightmen 发表于 2013-12-27 19:35
支持safety哥哥

多谢支持。。。几时到你?

Jokerghost 发表于 2013-12-27 23:05
谢谢大大的分享~~还有独家照片~~赞

多谢支持,好惊险啊。。。

120 。。。好淋平喔

sherk414 发表于 2013-12-28 00:54
120 。。。好淋平喔

系几平嘎,又无限时。。。

Safety哥刚刚你写妹妹都是九十KG真的是吓了一跳。妹妹看不像啊哈哈

evildee 发表于 2013-12-28 01:21
Safety哥刚刚你写妹妹都是九十KG真的是吓了一跳。妹妹看不像啊哈哈

请认真睇FR,我港紧另外一条女女。。。

safety 发表于 2013-12-28 00:42
哈哈,唔算快了,你加油。。。

正遇你所广~接近年尾真系好忙啊 个场系边能够pm我吗?

safety哥,请问个场系边能够pm我吗?谢谢.

safety 发表于 2013-12-28 00:44
多谢支持,好惊险啊。。。

今年不得空~~明年先看几时得空再做打算~~

骨魔一出,谁与争锋?哈哈哈  【屌】尽芙蓉山嘎骨魔哥  呢轮你至威  哈哈哈哈

评分

fischer2012 + 1
safety + 1 原创内容

safety 发表于 2013-12-28 01:23
请认真睇FR,我港紧另外一条女女。。。

对不起啊人老,有老花眼看错哈哈,请问可以Pm是哪个场吗?

ThinkerMrD 发表于 2013-12-28 02:07
正遇你所广~接近年尾真系好忙啊 个场系边能够pm我吗?

虽然系比较忙,但系掂都可以抽少少时间出黎冲嘎。。。

你记住了!!!

Jokerghost 发表于 2013-12-28 08:07
今年不得空~~明年先看几时得空再做打算~~

掂都要抽少少时间去冲,唔好饿到细佬啊!

正牌豪哥 发表于 2013-12-28 08:37
骨魔一出,谁与争锋?哈哈哈  【屌】尽芙蓉山嘎骨魔哥  呢轮你至威  哈哈哈哈

豪哥真系真系太客气了,我只不过系一个。。。中国人!