WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?分享贴!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

最近小弟写佐几篇关于艳遇嘎FR,相信有好多位狼友都好羡慕,掂解我会有咁好嘎遭遇!

其实小弟以前都有过一D唔好嘎艳遇,所以狼友们唔洗咁羡慕,依D野可遇不可求,开心过就算。。。

最近只写D好野,所以难免你地会羡慕,所以今日小弟想写一篇关于以前唔好嘎艳遇分享卑你地知,艳遇有好有唔好,所谓好嘎就系唔会同你计较任何关于钱财嘎问题,之在可以帮拒地解渴解渴,唔好叻就系一直都同你講金,金,金,仲系金。。。

依个分享已经系一年前嘎事了,记得有一次,小弟依然系照旧去闯按摩场,见到有按摩院又没试过就上去试试。。。

上度去环境都几好,服务生态度都唔错,而且房间嘎设计只有门系布,有隔音,所以房间同房间之间系听唔到任何声音嘎。。。

由于没试过,所以都唔知边条女女按摩手势好,就先攞一个钟油骨,训低,除衫除裤,不过冇除老底,等女女黎。。。

女女入度黎就用华语问我,DARLING,按摩一小时吗?我正常答:嗯!就开始按摩了,按摩手势都几好,好适合我,而且唔会避忌,仲一直会按到你细佬,仲一直问我要唔要除老底,我唔要,因为我没见到拒个样,小弟最拍恐龙,所以拒绝。。。

当我转身嘎时候,望下拒,原来系TOM YAM黎嘎,身材苗条,头发长长,个样如果有10分我会卑6分,因为个样普普通通,胜在够滑冇豆豆,所以有6分,唔算高。。。

按摩完毕就问我要唔要打机,我第一次去所以唔要打机,按摩完之后就走人。。。

直到第二次上去,就直接同服务生講要拒帮我按摩(因为之前已经问佐几号)第二次按摩我就直接除晒了,训系床度等拒按摩了,之后连续都去过三四次都系温拒按,所以大家比较熟悉佐,就开始比较多野講。。。

唔单之多野講,仲会有时系间房度同拒舌吻,摸上摸落,你抽下我水,我抽下你水,依D都好正常。。。但系每次都会问我攞小费,我都会卑拒,最少都30。。。

由于比较熟悉,小弟我当然系连电话号码都攞埋咯,而且都有一直保持SMS联络,写英文,因为拒只会講华语,唔识写,就用简单英文回复我。。。

直到有一次,我SMS问拒可唔可以出黎,拒回复我,可以,不过要等拒放工佐先,放工时间都系在于12点夜晚,到佐夜晚,我SMS同拒講我到佐,系按摩店等拒大概5分钟,拒就落黎了,一上车就一直同我講,其他女女好羡慕拒,有男人带出街,我只系笑,跟住就带拒上酒店了。。。

上度酒店,拒表现得非常怕丑,唔知系唔系做出黎卑我睇啦,我就开始慢慢抚摸拒,舌吻拒,都冇拒绝,我仲一直慢慢除晒拒D衫,拉拒入冲凉房,等拒帮我清洗,系冲凉房度大家都抚摸一番,搞掂完就出去准备开战了。。。

过程都系咁上下,我训低,拒慢慢“来”我乳头,用手磨擦我细佬,跟住就帮我含细佬了,技术唔系咁好,可能拒比较少做,含完我细佬之后,拒仲一直问我,要做啊?要做啊?我好唔爽咁答拒,你喜欢咯,跟住就做戏唔理拒,拒见到咁就马上攞佐套帮我带上(套我带黎嘎,放系酒店抬度)跟住就骑上黎,开始骑我了,鲍鱼已经湿晒了,摇到咁上下,我起身抱住拒,慢慢吃拒乳头,拒嘎叫声一流,一路吃乳头,一路摇。。。

摇到咁上下,我叫拒训低,我服侍拒,拒一训低,我就望下拒鲍鱼,用手搞下,哇!简直系一线鲍,而且搞紧嘎时候,鲍鱼仲一直流水,整到成张床都湿晒。。。

跟住我就男上女下抽插拒,搞到拒高潮不断,最后我都系用依个姿势爆发晒我D精兵出黎,过后大家都系度急速呼吸,休息佐一阵,拒拉我入冲凉房帮我清洗,清洗完我地出返去房度,揽住训佐一阵,我问拒爽唔爽?拒答我,好爽,之后我又指住张湿佐嘎床,叫拒睇,拒睇完仲一直好怕丑咁拍打我。。。

跟住拒想系酒店度过夜,但系我唔要,因为我听日早晨唔得闲,有野做,就同拒講唔得,拒一直哀求,我都系唔要,最后大家都系雀返衫,我准备载拒返按摩店了,去到按摩店,我顺口问佐一句,要钱吗?拒答我:要。。。我就攞佐两张50卑拒,跟住拒就落车了。。。

过佐大概一个星期,我在次上去按摩店温拒按摩,拒一入度房就好亲密一直锡我,同搞我细佬,然后问我掂解咁耐冇温拒,我答拒我最近比较忙,冇乜时间,有时间就已经飞上黎温你了,拒听完都几开心嘎。。。跟住就一直同我舌吻,又同我講好耐冇见过我细佬了,我只系笑。。。

按摩完之后就冇问我要唔要打机,拒就直接帮我系房度口交了,简单D黎講就系直接口爆拒,仲好亲切咁帮我清理完身体,大家揽住训佐一阵,然后我起身雀衫卑50小费拒,去过厕所后就准备出去卑钱走人,掂知去到服务生度,条女女企系服务生隔离大概有两三尺,望住我,我同拒笑下,跟住就卑钱个服务生(只系卑按摩油骨嘎钱)掂知个服务生同我講,事头:拉筋费没卑,
我眼大大咁望住个女女,拒都卑个悲哀样我睇,然后我就问几钱,好拍谢咁卑佐钱就直接走人了,睇都冇睇条女女。。。

之后上到车,条女女就SMS同我講SORRY,SORRY,SORRY。。。我冇回复拒,拒仲一直SMS黎DARLING,SORRY,SORRY。。。我都系依然选择唔回复拒,直到拒冇再SMS黎,应该知道我嬲佐,过后我就冇在去个间按摩店了,亦都冇在温拒了。。。

各位狼友,切记千其唔好谂住吃完之后就可以为所欲为,到最后只会换黎拍谢场面,因为你会谂住都已经吃佐了,而且拒又主动系房度帮你口交,亦都有卑50小费拒,掂知出度去,拒依然都系会同个服务生講有做拉筋服务,我当时真系傻佐一下,快快卑完钱就走人了,唔会为佐几十蚊同个服务生吵,毕竟自己都系有卑拒口爆,只系心有不柑,大家熟悉佐,又卑佐唔少嘎小费拒,拒都依然咁黎做,过后谂一谂,都觉得好拍谢。。。

大家如果想试下可以PM我,我话你知系边条女,不过,要靠你自己去仙,仙唔仙到就睇你自己了,仲有。。。如果你有耐心睇完我嘎FR,应该都知道条女女比较锺意$$$,之但系依个已经系一年前嘎事,条女女仲有冇做我就唔知道了,因为我连拒嘎
电话号码都DELETE佐了。。。

名字:唔记得

年龄:一年前28岁

身材:个子比较细粒,波波有32C嘎

样貌:普普通通,胜在够滑,又冇豆豆

国家:泰国

口交:技术可以在改善,不过可以口爆

做爱:唔错下嘎,叫声可以

鲍鱼:一线鲍,而且好多水

回头:唔会了

评分

王小明 + 1 感谢分享
skf123456 + 1 感谢分享

大大可以pm我哪一家和几号吗?谢谢

评分

safety + 1 回复分一

skf123456 发表于 2013-12-16 15:22
大大可以pm我哪一家和几号吗?谢谢

已经PM你了,记得返黎帮我港,条女女仲有唔有,哈哈。。。

不过如果仲有做,又或者比起一年前拒唔靓佐,我唔包喀。。。

我最尊敬的safety兄,我也要,可以PM我吗?

评分

safety + 1 回复分二

王小明 发表于 2013-12-17 09:22
我最尊敬的safety兄,我也要,可以PM我吗?

哈哈,已经PM你了,记得啊,帮我港条女女仲有唔有做~

评分

王小明 + 1 我很赞同

请问靓仔的大大可以PM我吗??

hao5281 发表于 2013-12-17 13:13
请问靓仔的大大可以PM我吗??

你支持我吗?支持我就识DO咯,哈哈~

小弟我还是个新手,请问大大要我怎样支持你叻..xp

safety 发表于 2013-12-17 09:09
已经PM你了,记得返黎帮我港,条女女仲有唔有,哈哈。。。

不过如果仲有做,又或者比起一年前拒唔靓佐 ...

谢谢,如果试跟你说

skf123456 发表于 2013-12-17 16:11
谢谢,如果试跟你说

记得帮我港条女女仲有唔有做,记得靠你自己去仙,女女识华语嘎~

不过一年前个女女几靓喀,依架我唔知道了,一年可以有好大变化~