WishCT - 愿望城市

用户注册

怡保大小姐

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

自从上次踢爆OKT自导自演嘅FR之后就冇上来咗。潜水咗一排,终于有机会出闸咯。

就嚮寻日晏昼,本来要上金美人行下。啱啱park好车,就见到6-7個唔知缅甸定係越南仔冲咗上去。哇,唔想同佢地争,唯有转场咯。谂谂下,都係返去几个月前上过嘅大小姐搵返阿Jin。

可惜去到时竟然阿Jin冇嚮度咗,问OKT,竟然讲唔知。啱啱坐低,d女嚮度折毛巾,见到我一個人,有幾個对着我笑。我知我唔靓仔,无需要咁笑我嘅。一眼望晒,真係唔係好掂。唔係一样同我咁大隻就係高过我

再望多眼,发觉一個天真无邪嘅,就要咗佢。上到房,倾咗幾句,得知佢‘講’嘅背景啦。之后就照常开工咯,搞掂就俾多少贴士散band。唔俾影相,录影失败

女女:66号
名字:Sokly
国籍:柬埔寨 + 越南
年龄:23
背景:第一次来马,啱啱到步一個星期,读导游课程,可惜冇钱攞导游牌
样貌:有d天真无邪嘅样
身材:肉肉地
波  :B Cup 少少竹笋型
BJ  :仲要调教下
做爱:7/10  幾配合下
鲍鱼:睇唔到,剩係可以摸
伤害:90
回头:呢一期d女唔係好掂,应该会转场一排

评分

Samlee0000 + 1
adt7 + 1
so_mad + 1
koo1000 + 2 感谢分享
alonglow82 + 10 第一次

廉场看来不错哦。。。

simoncognac 发表于 2013-12-12 13:36
廉场看来不错哦。。。

有时d场好过咩帝龙帝苑多多声。

看来呢一期d女唔係好掂者,唔上去看咯,费事浪费时间。

ShadowCat 发表于 2013-12-12 14:01
看来呢一期d女唔係好掂者,唔上去看咯,费事浪费时间。

各花入各眼,我比较鐘意细细粒,肉肉地都OK。但高过165就唔係好鐘意。

廉价场我都係怕咗啦。。。

佢读导游有无读到马来西亚呀?如果唔係,你咪係度做佢嘅导游咯

廉价场的质素那么高哦。。但还是不敢去试。。怕翻车。。

廉价场有时也有好料的

请问大小姐在哪?

ipman01 发表于 2013-12-12 17:26
廉价场我都係怕咗啦。。。

佢读导游有无读到马来西亚呀?如果唔係,你咪係度做佢嘅导游咯

做佢导游要付出唔少钱勒,导咗一次就算啦,除非其他场口冇靓嘢食。

usnpt21 发表于 2013-12-13 04:12
请问大小姐在哪?

大小姐就嚮GMP斜对面 / 荷里活spa隔幾间 / 肥佬巴刹食店個条街。

哦?哩期好似廉价场比较受欢迎咧! 。。
阿炮王兄似乎系廉价场常客来? 。。
不过依我所知,哩啲廉价场好似系30分钟一炮嘅系吗?

炮王555 发表于 2013-12-12 13:55
有时d场好过咩帝龙帝苑多多声。

廉价场。。得果30分钟唔会有心理压力吗?

炮王555 发表于 2013-12-13 08:41
大小姐就嚮GMP斜对面 / 荷里活spa隔幾间 / 肥佬巴刹食店個条街。

哗!炮王兄唔使咁详细系吗?小心25仔作怪,到时个场真系中扫嘅话就真系多得你唔少咗,小心使得万年船嘛,对对?

炮王555 发表于 2013-12-13 08:41

知道在哪了。谢谢。

我研究了很久都看不出那张灵异照片是什么东东廉价场没去过,谢谢分享

koo1000 发表于 2013-12-14 19:41
哗!炮王兄唔使咁详细系吗?小心25仔作怪,到时个场真系中扫嘅话就真系多得你唔少咗,小心使得万年船嘛, ...

果条街,随便lap一间都可以上车啦。况且老字号,都唔怕啦。

炮王555 发表于 2013-12-28 21:58
果条街,随便lap一间都可以上车啦。况且老字号,都唔怕啦。

讲系咁讲啦,但系都系小心驶得万年船嘛