WishCT - 愿望城市

用户注册

KL按摩?都系KL好冲D!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

最近差唔多日日都落KL,我朋友都卑我玩死了,哈哈哈。。。

到佐落KL嘎日子,都系一样联络我朋友,然后都系一样去拒屋企,上拒架车,跟住出发做炮兵。。。

去到大城堡,睇到眼都花,时间总早,就慢慢考虑,一边上网睇女女,一边饶场一周大城堡,饶下饶下,睇下睇下,终于有决定了。。。

上到去都没到门口,个服务生就已经黎开门了,好有礼貌,一直叫老细老细,入去坐住先,我地就入去坐咯,然后斟佐两杯茶黎卑我地,跟住就问,系唔系第一次黎?有冇想特别拣边条女?我地就话。。。等下先,唔好咁心急,个服务生就系度笑了。

坐佐一阵,有两条友都系同我地一样,上黎舒服舒服,个服务生亦都系一样招呼拒地,然后就安排一起照镜,叫晒所有女女出黎,排排企,全部十一位。。。跟住个服务生就一直问我先,搞到我都唔好意思,叫拒唔好净系问我啦,问其他人先,拒答我,因为你黎先,所以要卑你拣先(服务真系好到)但系我都系唔要拣先,叫拒卑岩岩上黎个两位拣先,拒都几听话,就走去问个两条友,掂知问佐一下仔,个两条友就起身走人了,走时总卑D女女包围,唔卑拒地走,不过到最后都系走佐了。。。

我朋友问服务生,服务生就講,个两条友仔要中国女女,唔要越南(哦!原来系咁)问完我地就继续拣了,服务生又一直介绍有两条女女新黎,岩岩到,要唔要试,一个18岁,一个17岁,我睇下睇下,就决定要18岁朴朴脆,我朋友就拣佐17岁岩岩碎了。。。

卑晒家用,个女女就走埋黎拉我地入房,入度房就先揽住我,抽我水,我当然系同拒过招,抽返拒水,互抽佐一轮,个女女就开始除衫了,我睇住拒除,除晒之后就到拒帮我除了,除净我条老底,先用手隔住老底磨擦我细佬,搞佐一阵就连我条老底都除埋,然后就卑条毛巾我,拉佐我去冲凉,去到冲凉房,拒一直挑逗我细佬,然后好细心咁帮我洗全身,又用沐浴露,又用嗽口水,跟住就先黎一个“水中萧”水好热,热亲我细佬,真系爽,然后叫我坐落个马桶度,跪系我细佬度,继续系冲凉房帮我含,含到咁上下,就用水冲下,然后就出去返房了。

返到房拒即刻除我条毛巾,然后叫我爬低,要按摩,按摩极度唔掂,不过都唔之在啦,但系拒嘎鲍鱼坐系我屎忽度,一直用个鲍鱼毛磨擦我屎忽, 真犀利,18岁个鲍鱼毛就已经好茂盛,简直系大森林,按摩嘎时候间中都搞下我菊花,一个字,爽!

按摩完背部,就叫我转身,一转身拒就直接黎了,唔按摩了,用条18岁俐帮我全身漫游,又交叉“来”我乳头,跟住一直“来”落细佬度,大碑“拉”,又到膝头,系咁“来”,系咁“来”,一直重复做佐几次,然后问我要唔要上了,我直接叫拒训低,到我了,拒都几听话,就真系训低佐,我先睇下18岁嘎鲍鱼,哇!个鲍鱼都几靓,又没番皮,只系森林比较大,要用手慢慢大开先睇得清楚,跟住我用手搞拒G点,卑拒兴奋D,一直呻吟。。。

过后我就继续去玩拒波波了,可能没完全发育,波波唔算大,但系有渣手,手感都仲可以,我一只手搞拒乳头,一只手搞拒鲍鱼G点,拒嘎呻吟声越叫越大,我顶唔顺了,就叫拒帮我带套,我要上了。。。

我训低,叫拒系上面先,拒骑上黎,用手慢慢将我细佬摆入去拒鲍鱼度,摆佐一阵,终于都摆佐入去了,我睇住拒嘎表情,好像有D痛,我就叫拒慢慢黎,唔好摇咁快(其实我系惊我自己走火快,所以叫拒慢慢黎,因为实在太紧了)拒真系听话,摇得好慢,我就梗系唔会错过搞拒波波啦,一直摇,一直搞波波,两个子,好爽!

摇佐一阵,我叫拒训低,等我黎,拒就训低,我先搞拒波波一轮,然后拒自己将我细佬摆入去拒鲍鱼度,依然都系一样摆佐一阵,表情痛苦,但系都系摆入去佐,之后拒用双手扶住我个腰,但系冇出声,我谂应该系叫我唔好咁大力卦,我识做,我抽插慢D,拒就慢慢享受了。。。

我趴佐落去,同拒面对面,望住拒个表情,拒又望住我,不过我地冇舌吻,只系一边望住对方,一边抽插拒,拒双手就去佐我背部,一直打扫我背部,然后。。。就开始叫我快D了,原来拒顶唔顺佐,我亦都顺从拒嘎意思,我加快TURBO,不过不过。。。鲍鱼太紧了,夹住我细佬夹得太紧了,加快TURBO之后,冇几耐就爆发了,拒急速呼吸,我冇,因为个TURBO坏坏地,哈哈。。。

之后就起身,拒帮我细佬清理干净,我训落张床度,拒趴过黎,又系度教我講D越南话(点解个个越南女女都锺意教人越南话喀!)到最后我講佐一句,北漏度奶,拒一直轻轻用手打我,講我闹人,哈哈。。。我都唔知咩意思。

跟住就起身拉我去冲凉,都系细心帮我清理,系冲凉房帮拒搞佐一阵,出去雀衫走人了,因为仲要返乡下。

地点:    大城堡

名字:唔识听,听唔明

国籍:    越南

年龄:18岁,超级朴朴脆

样貌:样都OK嘎,岩我睇

身材:唔错啦,皮肤又滑

鲍鱼:好紧,要摆好耐,水都OK

做爱:    都系唔错,太紧了,搞到我嘎TURBO坏坏地

女友感:最后仲会同你倾计,唔会赶

回头:一定一定,睇仲几个,哈哈

损伤:RM 140+20小费

评分

王小明 + 1 感谢分享
funnytey + 1 感谢分享
yumchong + 1 感谢分享
Newil + 1 感谢分享
hamsap696969 + 1 感谢分享

楼主好厉害...

大佬,系边个场叻?

chongkee 发表于 2013-12-12 10:28
大佬,系边个场叻?

大城堡,你会不知道

chongkee 发表于 2013-12-12 10:28
大佬,系边个场叻?

哎呀呀!我忘记咩名佐。。。等我问问我朋友先,网上好像冇睇到嘎,我地系无意之间见到依个场~

safety 发表于 2013-12-12 10:43
哎呀呀!我忘记咩名佐。。。等我问问我朋友先,网上好像冇睇到嘎,我地系无意之间见到依个场~

唔系爽到忘记佐名,哈哈。

chongkee 发表于 2013-12-12 10:55
唔系爽到忘记佐名,哈哈。

系丫!系几爽,因为小弟唔系KL人,所以。。。。。

fattyhow 发表于 2013-12-12 10:40
大城堡,你会不知道

昨晚和朋友去了大城堡的水晶宫,我朋友叫,我没有叫。这是我第一次去。晚上9点多,还是很难找泊车位。

safety 发表于 2013-12-12 10:57
系丫!系几爽,因为小弟唔系KL人,所以。。。。。

点样都系kl 好玩,又多选择。

chongkee 发表于 2013-12-12 10:59
点样都系kl 好玩,又多选择。

系真嘎!如果系我乡下就惨了,吃自己了。。。手唔得闲了。。。菊到爆了。。。

safety 发表于 2013-12-12 11:04
系真嘎!如果系我乡下就惨了,吃自己了。。。手唔得闲了。。。菊到爆了。。。

好彩你识来kl,唔驶谷都爆。

大大没照片看啊,哈哈

chongkee 发表于 2013-12-12 10:58
昨晚和朋友去了大城堡的水晶宫,我朋友叫,我没有叫。这是我第一次去。晚上9点多,还是很难找泊车位。

话说,昨晚我也是跑去大城堡吃鱼头米

fattyhow 发表于 2013-12-12 11:17
话说,昨晚我也是跑去大城堡吃鱼头米

那边这么难找泊车位,你还喜欢去?

chongkee 发表于 2013-12-12 11:19
那边这么难找泊车位,你还喜欢去?

附近这几区,有哪区市容易找 parking 的?见怪不怪了,double park 咯,放号码等人家 call

fattyhow 发表于 2013-12-12 11:32
附近这几区,有哪区市容易找 parking 的?见怪不怪了,double park 咯,放号码等人家 call

我就嫌麻烦叻

还好是星期三而已,星期二 pasar malam 更死

可以给场的名字?

boy5751 发表于 2013-12-12 11:08
大大没照片看啊,哈哈

我嘎技术无69大大甘犀利,我影唔到!

chongkee 发表于 2013-12-12 11:07
好彩你识来kl,唔驶谷都爆。

哈哈,我乡下去KL,只需半粒钟。。。

fattyhow 发表于 2013-12-12 11:32

哇!如果你噔紧,电话黎,掂算?????

safety 发表于 2013-12-12 12:29
哈哈,我乡下去KL,只需半粒钟。。。

很近叻,比我们住pj 的去kl 还快。

chongkee 发表于 2013-12-12 12:30
很近叻,比我们住pj 的去kl 还快。

无法子,PJ系塞车黑区,我都系周不时落PJ嘎,塞到闲佐,习惯佐!

safety 发表于 2013-12-12 12:33
无法子,PJ系塞车黑区,我都系周不时落PJ嘎,塞到闲佐,习惯佐!

甘你都好熟尼都。