WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?又有艳遇了!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

小弟之前写嘎FR講过好多次,小弟比较锺意按摩(差唔多变骨魔了,哈哈)  

圣蒙上天嘎一再怜悯,又畀小弟多一次嘎艳遇!

依几日都连续开夜到天光,搞到全身都散晒了,超级。。。超级劬。。。小弟又系一个唔习惯系天光时训觉嘎人,见第二日休息,当然唔会错过去我最锺意嘎欢乐时光(全身按摩),就渣车去兜下睇,边度我没试过嘎。

终于都温到一间小弟没试过嘎场,就上去试下,上到去只有服务生,冇其他客仔,因为最近嘎行情比较差,所以冇乜人嘎关系,之后我就问服务生价钱了(依间唔错,个服务生全程都冇講关于任何配套嘎野,依样系我最锺意嘎)。

时间系旁晚六点几,因为渣车已经兜佐一两个钟了,但系时间都仲系好早,就攞佐两小时嘎按摩油骨,打算入去训一大餐!

个服务生就带我入去房间先,房间都几干净,而且只系门系布,入度去就做D丽牌野,紧系除晒D衫裤加老底啦,搞掂完就爬落去等女女黎了,冇几耐个女女就入佐黎,我嘎惯性动作就系,睇都唔睇拒(因为懒转身)就等拒服务我了。

女女一入度黎就问我,老板按摩两小时吗?(哇!会講华语,唔痛系PRC,而且系非常流利?)但系我都系冇转身睇拒,只系回应拒一句“恩”,就继续卑拒按摩了,开始按摩嘎时候系小腿开始,几舒服,力度好好,唔会痛,卑拒按到我半昏迷了,直度拒按摩上我大碑嘎时候,突然只手就伸落去我细佬度,将我细佬锰出黎(哇!卑拒吓到一下)跟住同我講,老板,你的弟弟这样压住不好的,我帮你拿出来放在后面,当时我只系笑一下,冇理拒,掂知原来系拒嘎诡计,一直按我大碑,一直用手玩我细佬,然后拒将我对脚大开,然后拒坐佐落去我两只脚嘎中间(当时我仲系趴住嘎)用双手轻轻紧按摩我屎忽,就系一直上下推,又时不时将只手按落去我细佬度,搞到我嘎细佬呱呱叫,硬到我顶唔顺。。。。。。

之后重头戏黎了,拒特然攞条毛巾帮我抹屎忽癃,又将我嘎细佬部位抹干净,我心念,应该差唔到要转身了(因为咁嘎步骤通常都系要你转身按前面了)掂知唔系,抹完拒就直接从我屎忽度“来”我蛋蛋(哇!我更加卑拒吓到了)好爽,我当然唔会阻止拒啦,等拒自己系度爽,“来”紧我蛋蛋嘎时候,我感觉到拒嘎鼻一直磨擦到我嘎屎忽癃,简直系有毒龙嘎感觉,话口没完拒就直接帮我毒龙了(哇!吓到我第三次了)不过今次我阻止拒了,我轻轻起身一下,然后只手向后摆,顶拒个头,同拒講:不要,不要。。。(心念:不要。。。停)

跟住拒问我:老板,不爽吗?(我当然爽,只系唔习惯系D咁嘎地方做D咁嘎野)我就答拒,我不习惯这样(假假嘎,嘻嘻),拒听完都几听话,就停佐,然后在用毛巾帮我抹返拒D口水,过后就叫我转身了。。。

我一转身,对眼蒙搽搽,间房D灯又暗,我快快用手察我对眼睇下拒(掂知系唔系恐龙啊)终于都察好了,望佐拒一下,唔系PRC,系TOM YAM,样都几靓,头发长长直直,身材都算苗条,波波应该有33,唔会肥,只系矮佐D。。。

转完身就继续帮我按摩了,因为小弟今日只系想按摩,唔想做其他野,转完身之后,我都冇同拒倾计,继续训我嘎觉,因为攞两个钟,时间比较慢过,拒依然好好服务我,按摩依然都系咁舒服,所以我在一次进入半昏迷状态了。。。

系我半昏迷嘎状态当中,我感觉都拒一直系度挑逗我细佬,用手推我只脚时,拒会顺便将我细佬一起推埋,一直系度有意冇意咁掂到我细佬,搞到我细佬一柱擎天佐好耐,依个动作重复佐好多次,最后我都系唔理拒,继续训觉。。。(因为真系好劬)

按到咁上下嘎时候,拒特然捉住我细佬,一直系度上下磨擦,但系拒又冇问我要唔要按摩细佬,只系一直捉住我细佬黎搞,拒当时坐系我细佬边皮,我大开眼望住拒,拒同我一直笑,然后问我,老板,爽吗?(细细声问),我梗系講爽,爽。。。講完拒就趴佐落黎(我心念,一定系问我要唔要按摩细佬了)掂知。。。(卑拒吓到第四)拒同我講:我在这里工作差不多两年了,很寂寞,你可以帮我吗?听完,我当然系问拒,怎样帮?过后拒靠佐落黎我耳仔边问我,老板,你有袋吗?(细细声),我简直系傻佐一下,个头抬过佐少少望住拒,然后講什么?什么袋(我假假问,哈哈)搞到拒唔好意思了,就成个人连对波波压落黎我身度,系我另外一边耳仔同我講:可以给我爽吗?講完拒捉我只手去摸拒妹妹(隔住条裤摸)。。。跟住就面对面一直亲吻我个嘴(不过冇舌吻),过后。。。。。。。。。。我同拒講我没有袋叻,拒就成个人冇晒力黎训落去我身度,冇瘾佐,然后问我,为什么会没有,我当然同拒講我是好男人,不会顺便带这些东西在身的(其实我真系唔会带嘎,又掂会念度去按摩都有D咁嘎顺野啊)拒个头训系我胸前,一直问我,怎么办?怎么办?我当然同拒講下次先咯,就算今天有袋,我也不要,因为我很累,会比较难出的,听完拒直接起身,问我:要吃吗?!!!!我就问,吃什么???然后拒指住我细佬(哦!原来系问我要唔要含),之后嘎自然反应当然系问:几钱?

拒冇答我,就直接底头帮我含了,我当时嘎反应,就系捉住拒个头,阻止拒(我怕拒等下开高价,所以阻止拒)跟住拒问我,做什么?我冇在问价钱了,直接同拒講我不要,要走了,掂知。。。(卑拒吓到第五)拒同我講,为什么不要,都硬了,会不舒服的,我帮你免费的(唔系咁顺下话),过后我就冇在阻止拒了,任由拒帮我含出黎了(之前都同拒講佐,拒唔听,因为好劬,好难出嘎)含到拒顶唔顺,直接一只手磨擦我细佬,一边“来”我乳头。。。就系咁我发射佐,打个冷震,拒抬头扁住嘴睇佐我一阵,就起身帮我清理了,清理完之后,我训住休息佐一下,跟住就准备起身雀衫卑小费走人,卑拒小费嘎时候,拒唔要,只系要我嘎电话号码,我唔卑,叫拒卑我号码先,拒卑完我电话号码之后,一直要求我卑拒电话号码,我依然都系唔卑拒,一直将小费放落去拒波波度,同拒講我会打给你的,我会打给你的,经过一轮挣扎之后,拒终于放弃卑我走了,走时仲一直叫我记得打卑拒(哈哈,一定一定。。。)

去过咁多次,都系第一次遇到咁饥渴嘎女女,个样又唔错,等我几日,我一定帮你解渴嘎,哈哈哈哈哈哈~~~~~

各位大大,请唔好PM问我攞号码,等小弟我帮拒解渴先,写个FR返黎,之后在问拒意见,如果拒答应我先会卑号码你地,女女都系人,要尊重下,多谢!

评分

godnotgal + 3 感谢分享
swanshuan + 1
阿勇阿永 + 2 图文并茂
王小明 + 1 感谢分享
funnytey + 1 感谢分享

参见骨魔大人, 可否告知在下, 是在哪里遇见如此好料?

死仔,真是有福气。 昨晚我又没这样的福气。

你梗系靓仔兼有型咯!哈哈!

老板,pm偶店名和地点就好。谢谢;-)

c2hc2h 发表于 2013-12-2 17:22
死仔,真是有福气。 昨晚我又没这样的福气。

哈哈,又唔系次次都系甘嘎,都有翻车嘎,哈哈。。。

simon73 发表于 2013-12-2 18:00
你梗系靓仔兼有型咯!哈哈!

我唔靓仔嘎。。。更加无型。。。

safety 发表于 2013-12-3 00:39
我唔靓仔嘎。。。更加无型。。。

肯定有过人之处咯,条女睇到顶唔顺!

simon73 发表于 2013-12-3 00:44
肯定有过人之处咯,条女睇到顶唔顺!

哈哈,可能系瓜。。。等我帮拒解渴之后话你知。。。

香港有cool魔,我地芙蓉有骨魔,两个都甘型仔  哈哈哈哈哈 做得好啊 为狼增光。。。。。。。。。。。。

正牌豪哥 发表于 2013-12-3 09:11
香港有cool魔,我地芙蓉有骨魔,两个都甘型仔  哈哈哈哈哈 做得好啊 为狼增光。。。。。。。。。。。 ...

哈哈,多谢豪哥。。。香港嘎COOL魔我唔敢高攀,我同拒无得比~~~

safety 发表于 2013-12-3 10:47
哈哈,多谢豪哥。。。香港嘎COOL魔我唔敢高攀,我同拒无得比~~~

有得比 有得比  哈哈哈哈   等你吃到果条女写FR上黎吖。。。。。。。。。。。。

正牌豪哥 发表于 2013-12-3 10:56
有得比 有得比  哈哈哈哈   等你吃到果条女写FR上黎吖。。。。。。。。。。。。

无问题,我一定写,我头先已经联络拒了。。。拒问我几时卑拒爽?哈哈,真系好饥渴~

哇老也...
爽到你妈都不认的了啦...

sherk414 发表于 2013-12-3 11:19
哇老也...
爽到你妈都不认的了啦...

已经约定时间了,哈哈。。。

safety 发表于 2013-12-3 12:31
已经约定时间了,哈哈。。。

哇酱就不只是老妈了 。。。
现在连老豆姓什么都忘淋高了 。。
恭喜 恭喜
不要忘了 pm 我电话 。 ok

逛下地点度得瓜,

sherk414 发表于 2013-12-3 13:01
哇酱就不只是老妈了 。。。
现在连老豆姓什么都忘淋高了 。。
恭喜 恭喜

都要等我问佐人地嘎意见先,哈哈

denson0909 发表于 2013-12-3 16:32
逛下地点度得瓜,

识做就得咯,哈哈哈~

safety 发表于 2013-12-3 17:01
识做就得咯,哈哈哈~

大哥,可以pm这间野的地点吗

haoward 发表于 2013-12-3 17:14
大哥,可以pm这间野的地点吗

注意版规  你自己pm楼主就好 别回帖问  下次可要扣分了 懂吗?

正牌豪哥 发表于 2013-12-3 18:00
注意版规  你自己pm楼主就好 别回帖问  下次可要扣分了 懂吗?

Okok. 不好意思啊:-)

safety 发表于 2013-12-3 17:00
都要等我问佐人地嘎意见先,哈哈

等你叼了再写个 fr 才讲咯 。。。
哈哈

sherk414 发表于 2013-12-3 19:23
等你叼了再写个 fr 才讲咯 。。。
哈哈

无问题,我一定写,有好野我一定分享嘎。。。