WishCT - 愿望城市

用户注册

话都无甘快,又落KL冲了(水晶宫)!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

真系话都无甘快,又要落KL做野了,同以往一样,搞掂晒手头上D野,就联络我朋友,亦都系一样去拒屋企,上拒架车。。。唯有唔一样嘎就系,今次上我朋友车系我问拒,系唔系去返上次个间,掂知我朋友港唔系,我地今日去第二间试下,我当然无问题啦。

跟住朋友就开车去目的地了,去到之后,因为我朋友都没去过,所以要温一下,跟住就叫我上网温电话号码(因为朋友拔过贴,贴度有教路掂样去,去度就系温唔到)终于我都温到联络号码了,我朋友就打电话上去,掂知。。。。。。。。

个接线生同我朋友港,今日有风,叫我朋友迟多一个小时半在打电话上去,当时已经野晚十点3个字了,我朋友问我掂样?我当然港唔等啦,等得黎,搞掂埋都好夜了,我仲要返乡下卡,就唔等了,算我无福消受(KIYOMI下次在温你了)。

之后我地就离开依个地方去第二度(因为个接线生港今日依区全区都大风,所以我地去第二区了),去到大城堡,见到好多网上介绍嘎场所,第一个睇到嘎就系(月仙子),楂车经过,睇到楼梯下个门口有电话号码(因为后面有车嘎关系,就系甘二睇佐一下个号码,然后我朋友就打电话上去了)掂知。。。。。。。

有人接电话(系个女嘎,中国女女)我朋友就问依度系唔系月仙子,个女就话,依度唔系就收线了,我系度念,无理由,电话号码我睇得好清楚,唔会错,跟住我就上网在查下睇,但系,好衰唔衰,电话无电佐,睇唔到,我朋友嘎电话都系一样无电,够力了。。。(唔好意思月仙子,下次睇定D电话号码在温你了)跟住我就港系附近睇下先,我朋友就楂车兜下睇,终于睇到第二间同第三间网上介绍嘎,而且甘岩个度就车位,我同我朋友港唔好兜了,就依度啦,因为已经差唔多十一点了,在兜就返屋企训觉了。

放好架车,落车睇下,唔知要去边间,我就港上水晶宫睇睇,如果唔岩就走,跟住我地就上去了,一上度去个服务生就开门了,叫我地入去坐一下,斟佐两杯茶卑我睇,就问我地系唔系第一次黎,我地无答拒,只系笑下,然后我朋友就问价钱,个服务生就港,148同158,我朋友就继续问有咩分别,个服务生港无分别,一样嘎服务,只系女女嘎X纪人唔同,所以收费就唔一样。

倾佐一阵,个服务生港照镜先,睇下女女,然后就差唔多10个女女企佐系我地面前,服务生就先港边个系148,边个系158,港完仲介绍拒地嘎红牌,就系企系第一个嘎女女了,睇佐一阵,我就决定锣红牌试下(因为之前系网度见到有大大港红牌服务唔错,就决定了)我朋友就拣佐一个17岁嘎女女(新黎嘎),拣完就卑钱(今次醒目佐,快快卑钱先,唔系又追住我港要卑钱先了)。

行到返大门口嘎走廊,个女女就拉住我嘎手入房,入度房个女女叫我等阵,拒出去锣D野,我就梗系等啦,无几耐,拒返黎佐,我地就开始除衫了,系我除衫嘎时候,拒好像等唔切甘,自己衫都没除晒就帮我除裤了,除佐我嘎裤,跟住就根系除埋我老底啦,除佐老底之后拒不停系度轻轻拍我细佬,我无理拒,只系一直故意唔望拒,望第二度,到大家都除晒衫嘎时候,拒就一直问我,为什么不要看我,你不喜欢我吗?问完就揽佐过黎,用拒个对有少少丰满嘎波压住我,一直系度问,为什么不要看我,然后又扁嘴,个时我当然答拒常用金句“没有,没有”之后拒就拉住我嘎手去冲凉了,包住毛巾,行去冲凉房,入度去,除晒D毛巾,我继续都系唔望拒,拒就一直挑逗我嘎细佬,跟住都系一直问我,你不喜欢我吗?为什么不喜欢看我,港完依句我就望下拒咯,一望过去,就见到拒系度开紧“德淋西丝嗽口水”嘎盖纸(我心系度念,唔知有无系网上D大大港嘎,嗽口水口交叻)掂知。。。。。。你就想,开完拒就放低佐,然后帮我搽沐浴露,洗下我乳头,洗下我细佬,洗完之后,拒就锣起樽嗽口水,我就继续念(无死咯,今次仲唔系嗽口水口交)掂知。。。。。。你就真系想了,拒将嗽口水倒入个盖度,卑我饮@#%$^@%$@#!!!!!!!!!!

饮完吐完就包返毛巾出去了,系冲凉期间全程,我只系拍佐拒屎忽一下,波都无渣,就包毛巾出去了,依D野可以慢慢做,唔心急,入度房拒叫我趴低,我就乖乖趴低咯,跟住拒就坐佐系我屎忽度,个有毛嘎小妹妹坐佐系我屎忽度,帮我按摩,按摩期间,你会感受到拒妹妹嘎毛一直系你屎忽度磨擦,一上一下,一上一下,感觉都唔错,按摩就嘛嘛地了,无么力水,其实都唔自在按摩啦,就使鬼旦就算了,不过系按摩嘎时候拒都一直问你,痛吗?会大力吗?我无答拒,只系举起两个手脂公卑拒睇,睇完拒就系度笑了。

按摩大概五分钟,拒就叫我转身,转完身之后,拒按佐一下仔,大概有十秒,之后拒就同我港,不要按摩了,来吧,港完我都没出声,拒就趴佐落黎“来”我乳头了,一直“来”,一直摸,系左边乳头一直“来”过去右边乳头,条俐都无放开过,一直顺住身体“来”落去细佬度,去到细佬度,拒先“来”细佬嘎两边,跟住就一直“来”住落去膝头哥度又“来”返上黎,期间仲一直玩我细佬,搞到我细佬好硬,拒就开始含我细佬了,含嘎时候一直望住我,我又望住拒,我睇到拒嘎表情,就系一直“来”细佬,一直含细佬,依个FEEL唔错,都几好,含完细佬,又“来”下个蛋蛋,“来”完蛋蛋,拒又爬佐上黎我身度,又在开始“来”我乳头,同头先一样嘎动作,一直去到膝头哥度,在去返细佬度,又系一样一“来”一含嘎望住我,含多两下拒就问我,要上了吗?我就紧系要啦。

之后拒起身帮我细佬雀衫,雀完拒就坐佐上黎了,唔知系唔系人仔细细粒嘎关系,拒可以一直摇,一直“来”你乳头嘎,好爽!!!!!拒一直“来”一直摇,一直上下抽插,拒嘎呼吸开始急速,就叫我起身,拒港,到你了,我无理拒,拒就一直用手轻轻拍我,跟住就越摇越快,拒一路摇,我一路渣拒波波,都有返甘上下,有手感,大概有33,渣渣下又玩拒乳头,搞到去呼吸急速,水一直流落去我细佬度,之后拒停佐,我问拒,累了吗?拒一直点头,好了,到我了,我起身抱住拒,拒仲系坐系我大臂度,我抬拒屎忽,一直系度上落上落,拒只手就一直揽住我个颈,个头就训佐落我颈度,凳到拒顶唔顺,就话要训落床。

训佐落床,我就爬落去玩拒波波先,完到拒顶唔顺,直接锣我细佬放落去拒妹妹度,跟住我就同拒黎一个近距离接触,爬落去拒颈边,继续抽插,期间拒一路锡我个颈,我就一直抽插拒,插到拒一直系度OH~OH~OH~。。。。大力点。。。大力点。。。听到依个声,到我忍唔住了,一招定输赢,我嘎主力炮发射了,由于有雀衫嘎关系,发射佐拒都唔知道,发射完之后拒仲系度一直摇,我停佐,拒摇。。。摇到两下我同拒港,完了。。。拒先停,停佐就帮我港,很多水(我都感受到,水好多一下)我笑下就起身,拒就帮我细佬除衫,又锣纸巾帮我抹,抹完我训落床休息下,拒跟住就爬佐落我身度,个头就挨落我胸前,同我倾计,仲一直继续玩我细佬,又“来”我乳头,然后就教我港D越南话,叫我港大声D卑隔黎嘎女女听,我问拒咩野意思,拒唔港,只系一直叫我港大声D卑隔黎嘎妹妹听,我就港咯,港完拒好像好兴奋,个手不停搞我细佬,然后拒帮我问隔黎嘎妹妹,我朋友发射佐没,拒个好姊妹港,我朋友好快就发射佐了,听完我就系度笑了,过后就出去冲凉了,冲凉嘎时候仲卑拒D姊妹整估,一直关我地冲凉房嘎灯,又关热水炉嘎电,搞到我地系冲凉房都要十分钟先洗好,洗完过后,我震撼一下,拒问我要唔要吹多一下,我就同拒港,不要了,没有时间了,拒扁佐嘴,做佐个爱喊嘎表情,我就揽佐拒一下,拍下拒屎忽,然后拒一直要锡我,过后就大家各自包返毛巾,返房雀衫了,返到房拒唔肯雀衫,仲一直搞我细佬,我无理拒,锣起老底雀,拒见到只好跟住雀衫了(无边啦,真系好夜了,返到乡下都要一两点了)雀完衫出去坐佐一阵,个服务生就问我朋友,新黎个条女掂样(因为我嘎系红牌,唔系问了)倾佐一阵,我地就走了,走时个女女仲拉住我地搞佐一下,又企系个门度唔卑我地走,见到甘我就罗D小费卑拒,我朋友就无卑,因为我朋友翻车佐。。。。。

PS:希望各位大大睇完卑D鼓励小弟,卑D支持小弟,因为甘长嘎FR唔系甘容易写嘎,多谢!

地点:大城堡 水晶宫

名字:6号 猫女

国籍:越南

年龄:唔知,又无问(网上都无写)

样貌:都几靓(一直做爹我嘎样)

身材:32C,24,34(但系我港拒33嘎时候,拒港34)

鲍鱼: 水都可以

做爱: 唔错一下(一直叫你“大力点,大力点”)

女友感:几好(搞掂佐仲会同你倾下计,唔会赶场)

回头:都系个句,睇几时落KL咯

损伤:RM 158 + 20 小费

评分

王小明 + 1 恶意灌水
haizi + 1
kamyiwai + 1 广东报告。。好好野。。
kjfaa02016 + 2 写多d广东帖,哦钟意睇。。。
george_lee + 2 感谢分享

进来支持水晶宫的MM!!

支持楼主的努力不懈的精神。

进来支持水晶宫MM

入来支持一下广东帖!

下次短一点,太长了。。。

aiaiyo 发表于 2013-11-25 16:35
下次短一点,太长了。。。

写得短就无晒D情节咯,唔通来来去去都只系写,除衫,冲凉,按摩,全身漫游,口交,雀衫,爱爱,出完,收工?

评分

王小明 + 1 我很赞同

是写的不错!!不过要花一点时间看!!。。。因为广东话!!

唔係幾睇得明你D所謂廣東話
下次都係寫翻普通話啦

bdb 发表于 2013-11-25 23:43
唔係幾睇得明你D所謂廣東話
下次都係寫翻普通話啦

无变啦,我嘎中文之星系甘嘎!

icemanworld 发表于 2013-11-25 16:54
是写的不错!!不过要花一点时间看!!。。。因为广东话!!

好的,下次写中文迁就一下,谢谢

safety 发表于 2013-11-26 00:47
好的,下次写中文迁就一下,谢谢

不需要啦!!因为看广东的也很好看的!!

楼主的广东文字好"强"

icemanworld 发表于 2013-11-26 09:22
不需要啦!!因为看广东的也很好看的!!

多谢支持!我会尽量写好D,因为你楼下个位睇唔明!

Leolee88 发表于 2013-11-26 09:25
楼主的广东文字好"强"

多谢支持!睇得明白吗?

条女几索吓。。。支持你

睇得出系一篇好有心机写的帖,顶你!

kjfaa02016 发表于 2013-11-26 14:34
睇得出系一篇好有心机写的帖,顶你!

多谢支持!我会比卑D心机写多D广东贴~

george_lee 发表于 2013-11-26 14:01
条女几索吓。。。支持你

哈哈,多谢支持,努力!

我得闲都要出一篇广东报告。。阿喵喵米唔错,好好服务。。。

谢谢大大的分享,你是最好的