WishCT - 愿望城市

用户注册

正宗泰式按摩~回馈老板篇

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我一向都響安邦足仔搵食 , 下午去到目標足仔竟然客滿   (無房) , 只剩一個 c9 技師坐在大廳 , 就問問某靚女技師幾時 ok (此靚女技師唔少人試過 , 不是 c9) , c9 技師叫我出去行下約 45 分鐘回来 , 好啦就去行個圈 ,
我為免俾人搶先一步,  30 分鐘後再上去 , 坐在大廳等候同 c9 技師吹下水 , c9 技師見我生面囗驚我係好人始終講野好小心
等了又等 , 靚女技師終於做完客出房 , 我見到個樣真係唔錯 (長髮靚女  瘦身材 , 唔係一般肥 c9)
之後就輪到我入房按一個鐘 (原先想按兩個鐘 , 可惜等哂 d 時間 , 又要趕住交人  )

入到房就扒響度話按背先....(牆上貼左 "色情免問" , 即係唔駛問  )
我: 你真係好靚女喎 , 好過其他技師
靚女技師: 係咩 , 之前無見過你
我: 係呀 , 我朋友之前黎過 , 佢介紹我來的 (我係大話精Najib的徒弟  )
我: 你幾多歲?
靚女技師: 不到 30 歲 (我目測約 25-27 歲)
言談間靚女技師按背時不時用胸壓我後尾枕  , 我對手亦開始唔聽話摸大腿同 patpat 試探...
靚女技師: 你隻手做咩啊 , 唔可以咁架
我: 無 , 我手多者
靚女技師: 你通常那裡比較累?
我: 多數係小弟弟比較累   
之後佢直頭成個胸壓哂落我後尾枕黎按背 , 我忍無可忍就扯火反手渣波 , 佢無格手
靚女技師: 一路按背一路....啊....嗯....嗯....啊
由於反手渣波唔順手就反從後攬撚住佢狂渣 , 右手隔褲攻下路 , 佢成個人軟哂挨住我
靚女技師: 啊....嗯....嗯....啊 , 你唔按摩啦?
我: 做左正經野先
佢又出手撚雀 , 好撚正  
問佢拉筋幾錢 , 佢話總共 $100 (連骨鐘) , ok 成交就除褲
靚女技師: 你的小弟弟很大很長啊....  
之後佢打机的节奏与速度感,佢不是拿捏得很准,得要问我是否感觉来了、要喷射,叫佢加快、加紧动作;喷射霎那完毕,得按住佢,不然她停不了手,, 好正 , 之後在一邊大渣波 下發射億萬精兵....

做完正經野後繼續按摩 , 到夠鐘再黎個Kiss Kiss 先走人
佢話按一個鐘 + 拉筋都係 $100 (心想兩個鐘比較化算 ,下次先....)

唔要pm就自己去發掘下.....
要就 pm 我啦 ,

为左回馈老板,下次
一次过分享大合照

评分

Overeracting + 1
offender + 1 虽然不知道哪里 也要支持吓:)
sguy + 1 感谢分享
cheesiong + 1
天之娇子 + 2 支持按摩贴!

泰式按摩就是好

支持按摩貼。。。要去才p m你

哈哈。。大话精垃圾是我的徒弟。。。

完全不懂那里,有需要会pm楼主

嘘。。别把大话精首相大毒死里垃圾拖下水,他会诉你的。。嘻嘻