WishCT - 愿望城市

用户注册

X手X一的小燕子飞到了莲X阁

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

[size=3]Oyeh ! 等到颈都长埋终于出粮喇!又系时候冲一冲!嘻嘻!;P  call 下班 friend ! 约了今晚9.00有条友仔竟然问我系唔系去睇戏啊?睇你条毛咩!戏有咩好睇!更系去睇女喇!你都傻傻地概!唔好讲甘多总之今晚准时9.00莲花阁见,唔出现概话以后都唔洗出现!啊!班友果然准时!真系唔吊唔识准时!:curse:  ok人齐上去开夜工喇!上到去见到人称“毒龙王后莉莉姐”原来刚刚放完假返黎!细佬曾经领教过莉莉姐概功夫真系唔系讲笑,唔系人人顶得顺没咩定力概人一下就玩完! 原本想再试下莉莉姐但系听到打理人话黎咗几条新女,正!今日就放过莉莉姐试下其他新女就顺便推荐莉莉姐俾 friend 试下,到细佬拣女果阵睇开前面两个越南妹到第三个时一睇依条女甘熟口面概?睇真D!:o  呃!系以前X手X一概红牌“小燕子”我概旧女神原来过档飞咗黎莲X阁估唔到响依度遇返佢!我地真系有缘,分隔成年甘耐都见得番!更家估唔到概系小燕子竟然认得我仲叫得出我概名!证明细佬系佢心目中都算有点地位!呵呵!:lol  细佬都算系X手X一以前概熟客后来某D原因好耐没去啰!旧相好再见番面焰起了我心中果屯强烈概欲望,今日我非妳小燕子唔上!点燃知我friend又要上!唉!对唔住点都要做一次喇!我上先!朋友你等下先喇·!(依D咪就做重色轻友啰,我都唔想咔鬼叫我重遇女神咩)争取时间!脱衣冲凉依D野都唔需要多讲,直接开始重点首先小燕子帮细佬按按背,按摩力水还可以接受,没退步一路按一路赞细佬甘耐没见身材同皮肤仲系甘靓!其实妳身材仲靓!呵呵!问我最近点啊做工辛唔辛苦啊有没人虾我啊!老实讲句小燕子把口真系几识舕人lam人,搞到我都俾佢lam到瘟瘟钝钝!真系要同佢学番两招扼下D妹妹仔!嘻嘻!;P 好啦!入返正题!小燕子黎个波推漫游太空!只手指仲一味撩我弟弟同屎忽窿然之后转身再漫游,好耐没见到小燕子对波咗同佢打下招呼先!甘耐没摸过依然仲系甘坚挺!哈哈!列牌工作:按摩,波推,漫游,最后打机,功夫一样都没做漏,最值得回味概系按摩概时候小燕子概样显得好羞羞答答跟住又好“爹”到最后又好狂野真系七情上面!;P  表情演技系其次最重要真系舕到人开心!出黎玩最紧要玩得开心!系唔系先!如果大哥们上去玩记得问清楚,因为唔同概女有唔同概服务有D女有做落水有D有做打机,口爆! /size]

名字:小燕子
年龄:2+
样子:细佬觉得好靓女
身材:一个字“索”                           
女友感:10/10        
破费:RM 88 +12小费

评分

noobear + 1 感谢分享
sns + 1 感谢分享

恭喜楼主重温旧梦。。。。

wmwwmwwmw 发表于 2013-2-3 09:52
恭喜楼主重温旧梦。。。。

这样早就起来了呀。。。。。。。。。。。。

wande 发表于 2013-2-3 12:01
这样早就起来了呀。。。。。。。。。。。。

习惯了早起想睡迟点都不行。。。

wmwwmwwmw 发表于 2013-2-3 12:59
习惯了早起想睡迟点都不行。。。

早起的鸟才有虫吃!:lol

好强的女友感。。。

玩的开心就好大大~

这个场是口爆而己。。??   {:3_60:}

支持支持.......

评分

hong25 -10 漠视版规