WishCT - 愿望城市

用户注册

沙登卖卤味之重遇旧相好篇

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

我李卤味又黎啦!
好耐无见,大家好吗?
好耐都无见到我?
个排有D事要忙,因为卖卤味搞到要上市,所以会比较忙D。
甘耐先至入来,点知就睇到一大堆人写食免费餐,有无啊?
寿星公,寿星婆有免费用餐我就睇得多!
我卖卤味甘多年,都未试过有人食免费餐,你同我讲有甘多免费餐食?甘我仲洗出黎卖卤味揾食?!?!?!?!你都拾下拾下geh!食懵佐你啊?你试下黎食我卤味免费餐睇,我唔打到你趴地我唔叫李卤味!岂有此理!
都唔知自己点解甘氯气,上佐年纪系比较容易上火。
入返正题,之前因为好鬼忙,所以无乜时间上黎,今日一上黎就黎分享一则FR。
就系哩个月geh某一日,应该系月头,去到沙登区geh某间银行办完事之后,时间就正是食午饭时间,见肚都有D饿,就求其去到附近geh斋铺食,平时卖卤味食肉多,偶然都要食下斋菜黎平衡一下,食紧斋菜geh时候本来就系以好平静geh心黎食geh,点知当我拿佐菜,座低之后,抬起头望一望前后左右,不得了啦,点解周围甘多OL啊?大部分都有样有身材,而且再加上短裙OL look,叫我点安心甘食斋啊?
好唔容易甘我就系不断分心geh情形之下食晒碟饭,然之后快快离开,正当我步出斋铺个时候,我geh头会不自由的望向左边,眼神接触到geh第一个招牌就系TxP RxLxX,心里一阵挣扎,结果我就被细脑控制佐,脚步就跟住个招牌去。再唔去放一放我惊我会有哩个现象出现.......
上到去之后,睇场啊哥就问我有无相熟geh女,我毫不犹豫甘就将二二二哩个号码冲口而出,睇黎我已经中佐二二二哩条女geh毒咯........
二二二出黎将我带入房之后,我就退去身上所有的约束,然后跟佢去黎个鸳鸯浴,冲凉期间虽然有讲有笑,但系我有D失望,因为佢唔记得我........
冲完凉之后我地一起返去房,然后我趴落张床褥度俾佢帮我按摩先,按摩期间都有倾下计,按摩完之后佢就系我背部黎个波推,之后我就转身再黎个前面波推,系哩个时候我突然黎个偷袭,一野就咀落佢geh嘴去,佢一下反应唔到,我偷袭成功,佢只系笑住黎打我,话我衰,哈哈哈,爽啊!
波推完之后佢就问我要唔要“蓝灯”,我都已经扯晒旗啦,可以唔要咩?我就同佢笑笑讲“暗妖M,蓝灯幸福”,佢跟住讲同我讲佐一句“你骗人”然后就拿起毛巾出去拿袋。
无几耐佢就拿住个袋入返黎房,一路望住我笑,一路趴落我身上,我再黎多次偷袭咀佢,又成功!点知哩次佢无打我,净系话我衰,话我“骗人”,哈哈哈!
佢先帮我由头濑到落大髀,跟住就轮到吹箫环节,箫功比起上一次有进无退,吹箫期间都有顾及个两粒糯米糍,之后就帮我带袋,我当然唔想甘快题枪上马啦,一个回马枪讲佢抱住,再将佢按落个床上,我个嘴同条痢就向佢geh山丘进攻攻陷佐两个山丘之后就一路向上进攻,去到颈,再上到耳背,然后就再次去攻击佢geh嘴,点知佢唔都系左闪右避,仲系唔肯俾我咀佢geh嘴,无办法之下我都唔想勉强佢,继续去叕波,,跟住个手就向佢geh密洞进攻,撩下撩下,挖下挖下之后,见有D水之后马上题枪上马,,跟住就
一轮兽行之后,我地两个就训低,休息一下,然后就再去鸳鸯浴,然之后就返房,穿衣,俾钱,走人.......

日期:2012年07月头
地点:沙登新场
名字: 222号
国籍: 越南
年龄: 17岁(资料由OKT提供)
身高: 唔到150cm
样貌: 7/10 (有化妆,但系都唔差,够嫩,花样年华,越睇越靓)
身材: 7/10 (唔差)
胸部: 6/10 (应该系A杯罩)
漫游: 6/10
舌吻: 无咯
鲍鱼: 8/10 (依然甘窄,嫩口菜)
口交: 7/10 (唔错,有进步)
爱爱: 8/10 (我有享受到咯)
GFE : 8/10 (我应该系中佐毒)
服务总结: 8/10
伤害:130 + 贴士
回头: 分分钟.....随时.......

评分

malaysian + 2 精彩
Alan68 + 2
香蕉销售员 + 1 精品文章
一代四哥 + 1 广告/SPAM
alvin20 + 3

每次都那么精彩,哪里可以不支持

大大的FR好厉害,值得收藏。有分时,再回来加。加油,大大!

李卤味~~~{:4_324:}

图文并茂。。。强{:4_306:}

记得我刚刚玩愿望就是看你的FR真的很久没有再看过了!

楼主肯定用了不少时间写这篇FR, 值得鼓励

支持李卤味{:4_327:}

哇!免费阿,没有打价钱的。{:4_319:}

已经很久没看到这么有趣的FR了

下次你来写。  发表于 2012-7-20 19:08

哇哇哇,好野来的,支持啦{:4_316:}

烂东西!每次都自己去不jio我!{:4_307:}{:4_307:}

非常精彩的FR,相信用了不少时间去写了

还帮李卤味打广告?

哈哈~ 我又多一个Gam弟弟了啦~

赞赞赞.. 精彩的FR...有创意...支持一下

佩服老兄的分享和用心!!!!真难得!!!论坛多一点像你那么有心的人更多欢乐哈哈哈

又有文字,又有图画!精彩啊~

又有文字,又有图画!精彩啊~

楼主你哪里找到这么多的照片?

楼主的桃花真的有怎么好吗?

很精彩的分享!支持下哦!