WishCT - 愿望城市

用户注册

沙登新场吃嫩菜

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

上个月geh某一日,见有时间,就去个头吃饭,喂饱佐个肚就去喂细佬,自从上次去佐哩间场之后就好卦住条女,结果就直接踩上去。
去到,除了d女有所变动之外,连个睇场geh都换埋人,换佐个靓仔来睇场,靓仔一黎就问我有无上过黎,我就问返佢睇场换佐人啊?甘样黎问,佢仲唔知乜?
之后个靓仔就介绍话有新女,我睇黎睇去,依然想吃嫩菜,结果就选佐个嫩菜212号,之后我就同条女一齐入房,除衫,去冲凉,我地一路冲,一路玩黎玩去,几好玩,几爽,冲完之后我地就一齐返入去房间,先黎个按摩,之后就进入肉戏,玩事之后我地仲一起训住倾下计,摸黎摸去,玩够本之后先至一齐去冲凉,然后返房着衫,俾钱,走人。

日期:2012年05月的某一日(唔系好记得)
地点:沙登新场
名字: 222号
国籍: 越南
年龄: 17岁(资料由OKT提供)
身高: 唔到150cm
样貌: 7/10 (有化妆,但系都唔差,够嫩,花样年华,各花入各眼)
身材: 7/10 (唔差)
胸部: 6/10 (应该系A杯罩)
漫游: 6/10
舌吻: 无咯
鲍鱼: 8/10 (都几窄,嫩口菜)
口交: 6/10 (唔错,各人口味)
爱爱: 8/10 (佢个样我Likeki,几有Feel,各人有各人唔同的感觉和体验)
GFE : 8/10 (亲切的笑容,都几好玩)
服务总结: 8/10
回头: 有时间会

评分

BaliaPoh + 5 感谢分享
happy699 + 1 精品文章
ff_SeeD + 1 感谢分享
geli + 5 恶意灌水
WERRED1 + 3 感谢分享

沙发坐下!

我都是沙登人勒,找天一起去咯=D damage几多?

消費多少噢﹖﹖

哦。。!!!沙登很靠近我家耶!!!可以pm我在那里吗???

李卤味大大,那么久没FR,一来就两个FR哦 {:4_317:}

17岁。。扑扑脆,够爽口。。

最近沙登都很多新场,李兄都上了很多个美眉哦!

大哥,消费了多少哦??

系Equine附近?{:4_318:}?