WishCT - 愿望城市

用户注册

突然有心情寫FR之小月篇

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

本人寫FR其實都好講求mood,有mood就寫冇mood就想寫都寫唔到。

廢話少講,轉返入正題
話說當日收工後感覺壓力好大(其實係藉口),想去揸下骨(同揸下波)
就去左最近我公司果間銀河搵小月
不過話事話  去左幾次銀河
搵過狂野小艷姐(仲係度)/美乳珊珊妹(冇撈左)/人奶人妻(好似都冇撈左)
都冇搵過傳說中geh小月,今日就搵她試下她geh功夫吧!

外表其實唔係好啱我,but都係黎純碎享受服務jek...咪算咯
沖涼果陣有水中蕭,都唔錯geh but對奶就真係有d下垂(大奶的悲歌)
冲完涼返房後她就開始幫我搽油按摩  過程一d都唔馬虎
按完背後到按正面,嗱嗱嗱...戲肉開始啦
因為正面我對手先可以為所欲為嘛~哈哈
她一面按摩我就一面揸波,之後仲進攻埋她下面
手指撩下撩下下面  咦  點解好似有d水噴出黎geh?
之後我就加快速度係甘撩  突然她潮吹了(噴左一下水)= =
她笑住推開我手叫我唔好玩我先收手咋  哈哈!
按摩過程就唔多講喇  不過她用妹妹摩擦細佬果part都幾爽下gah
好彩我定力好,如果唔係真係俾她磨磨下磨左出黎
她仲話我犀利甘磨都唔出  我話都沒插妳點捨得出
然後就好例牌甘做野咯 2招就搞掂(不過我都係得2招  哈哈)
休息左一陣就同我一起去沖涼,沖涼果陣她突然再次同我水中蕭左一陣
(唔通她仲想要黎part 2 = =)
之後我話沖完涼我要走喇(其實我已經好攰而且好餓想去食野)就匆匆甘俾錢然後走人。

身材:  6/10(波大but下垂)
美貌:6/10(唔係好啱我but旨在享受服務)
波波:6/10(下垂)
小穴:7/10(俾挖/冇食/會噴水)
服務:8.5/10
杀伤力:RM 150(包括埋tip)
回头度:睇心情

總括黎講如果大家想享受服務式,就搵她喇~

评分

银河 + 5 感谢分享
WERRED1 + 3
银河小月 + 1 多谢
swmok2001 + 1 享受服務式~
Samlee0000 + 1

楼主应该素kl人哦。。好像看香港的fr哦。。。呵呵。。。
谢谢楼主分享哦。。。加油。。

支持支持小月姐哦

你係她忠實friend屎?哈哈  发表于 2012-5-14 03:33

大大我都去试过小月姐的服务。。。真的很好。。。不过不知道到现在有没有人破我的记录

路过...支持下楼主....呵呵....

獻醜了...呵呵  发表于 2012-5-14 03:32

好久没看到广东版的fr

老大好久不见{:4_313:}
你的FR一定要支持支持啦{:4_312:}

最近點丫?  发表于 2012-5-14 03:32

难得甘有心情写FR噢~{:4_311:}

難得心情靚丫嘛~哈哈  发表于 2012-5-14 03:31

小月的服务一级棒,是熟女之宝呢!

四条lan毛陆小鸡先生 (开玩笑,人见人爱,四条眉毛陆小鸡先生) 小月个样点ga?近排收到佢pm。

manpark 发表于 2012-6-19 16:50
四条lan毛陆小鸡先生 (开玩笑,人见人爱,四条眉毛陆小鸡先生) 小月个样点ga?近排收到佢pm。

外表呢ga野好個人wor...
可能我話唔錯但係你話差...我話差但係你認為唔錯...
不過可以講geh係服務一定好!

ckm80ricky 发表于 2012-5-13 01:52
支持支持小月姐哦

多谢多谢!更希望你的支持......期待

mangalee 发表于 2012-5-14 02:15
小月的服务一级棒,是熟女之宝呢!

谢谢你赞赏。。。。