WishCT - 愿望城市

用户注册

系跑马场卖卤味

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

前篇

已经忍佐一段时间无出来放虫,今日终于俾我等到哩个机会,话说今日食佐个午饭之后,就返办公室上黎愿望八下睇有乜,点知唔上黎仲好,一上来就俾我望到宝宝黎佐跑马场。{:3_294:} 我之前系跑马场一直无机会上宝宝,点知今日就见到宝宝系跑马场,念都唔洗念就打个电话去问,然后马上飞车过去,就当我飞紧时速120个阵,电话突然响起,我突然就有个念头飞过,唔系甘邪啊哇?{:3_290:} 唔通又试唔到宝宝?{:3_303:} 当我一望向个来电显示时,原来系一位大哥打黎,唔接佢电话仲好,点知接佐之后就仲死,马上刹车停埋一边,因为听到个不得了的消息,我当时有D震撼,因为个消息实在太震撼,太有吸引力,乜消息甘震撼?唔讲你地知。{:3_300:}
听佐个甘震撼ge消息之后,我ge心七上八下,忐忑不安,酒店就系前面,去唔去?定系要去果个震撼消息果度?{:3_303:} 当时真系搞到我唔上唔落,一个系我想试好耐的宝宝,一个又甘震撼,点好?{:3_303:}
既然酒店就系前面唔到两公里,就决定先去揾宝宝啦。{:3_302:}

去到酒店,泊好车之后就马上拨个伦去拿房间号码,然后就搭电梯上去,因为D房间号码都几乱下,不过都唔会浪费好多时间去揾,去到房间门口,敲门,无几耐就听到有脚步声行埋黎开门,门一开,宝宝就探半个面出来望下我,同我笑佐一下之后就俾我入房,望清楚D,宝宝睇落比照片的仲要瘦D,面都比较尖D,比起照片唔会走好多,真人个样同照片有大概有90%相似,我望无几耐,宝宝笑笑口甘就问我掂样?可以吗?,我就回答佢话我就系冲着你而黎的,你认为你自己唔得咩?{:3_291:} 佢回答我话需要问下我,因为要同佢老细单声,之后我就坐响床上,佢就同佢老细联络,之后我地就喋佐几句,先至剥衫一齐去冲凉,去到冲凉房,调教好水温之后就帮我由上半身洗到落下半身,然后就黎个一边淋花洒,一边吹箫{:3_302:} ,佢好狼死,好似要将我条淋吞落肚甘{:3_303:} ,好采我定力够{:3_301:} ,之后又再一次冲水,然后我就出去抹身先,佢跟尾出黎。{:3_292:}

前戏篇
抹干净个身之后,我就一野训落个床上,之后佢就用个淫眼望住我{:3_301:} ,然后趴上我身上,我见佢ge面贴甘近黎,我咪一野黎个偷袭啜佢个嘴,点知佢无反抗不得至,仲同我打K伦{:3_302:} ,之后佢就一路由头舔到落我条淋度,然后就帮我含,含无几下佢话要趴上我身含,我就心念有分别咩?{:3_290:} 点知佢一个转身,就同我黎个69,鲍鱼系我眼前{:3_304:} ,佢有佢含,我有我又挖又舔,有些少甜味。{:3_302:}

肉戏篇
经过一段激烈的69之后,佢就帮我上袋,肉戏黎啦!{:3_302:} 佢先黎个背向我骑马,由慢至快,我就时不时用手指去笃佢个屎眼,撩佢个屎眼。{:3_292:} 佢骑佐几十下之后就停落黎,我念住佢骑够本佐,要换我表演佐,点知佢系要转身过黎面向我骑,佢越骑越起劲,我就扎佢ge泊越扎越大力(以牙还牙){:3_300:} ,点知佢好似俾我越扎越爽,无阻止我反而抓埋我手去扎佢ge波{:3_294:} ,俾佢骑够本之后,佢就要我起身朴佢先黎个男上女下,我开始系慢慢黎,点知佢就用手抱住我ge腰,拉我越朴越大力越深,既然你要甘刺激,我就黎个打桩,狠狠甘朴落去,佢突然就拉我ge头落去同佢打K伦,一路打桩,一路打K,我见时机差唔多个阵,就快快黎个最后冲刺,佢对波都被我撞到上下飞(虽然佢对波唔大,但系都有得扎ge),之后我ge千军万马就撞佐出黎啦!{:3_293:}

后篇
当我一停低个阵时,佢竟然用手打我,话仲差些少,点解甘快出?{:3_291:} 我心念,哇!大佬,我唔出都出佐咯,想点?{:3_304:} 不过我无讲出口,净系望住佢笑下,佢又一次拉我ge头落去,同佢再一次打K伦,之后我先至将条淋由佢个鲍鱼释放出来,佢帮我清理佐个袋之后,我地就一齐训响张床度打情骂俏,佢抽下我水,我抽下佢水,喋返几句,然后先至去冲凉,冲完凉之后我地就一齐步出冲凉房,抹干身上D水,穿衣,喋多几句,俾钱,走人。

借用OKT的图片,因为无拍到任何照片。

日期:2012-04-05
地点:跑马场
名字: 宝宝
国籍: 大陆
年龄: 21(资料由OKT提供)
身高: 162cm(资料由OKT提供)
样貌: 8/10 (由一开始睇到佢ge照片个阵就俾佢吸引住,各花入各眼)
身材: 7/10
胸部: 6/10 (最多去到B杯罩,不过奶头尖尖,几好啜)
漫游: 6/10
舌吻: 8/10 (我 Enjoy 到咯)
鲍鱼: 8/10 (有些少甜味,水源充足)
口交: 7/10 (都几狼死下)
爱爱: 8/10 (几有Feel,各人有各人唔同的感觉和体验)
GFE : 7/10 (同佢沟通无问题,几好倾下)
服务总结: 7/10
回头: 想,但系佢10号就要返去,果头又有甘震撼ge消息.......... 睇下点啦!
DAMAGE: 188 + Tips

评分

sexmonster + 1 给Sideburn加分。哈哈
linglingling111 + 1 感谢分享
tanjeffrey18 + 1
malaysian + 1 感谢分享
WERRED1 + 2 感谢分享

新鲜热辣FR噢~{:4_311:}

很爽的一泡哦,楼主。宝宝的确很漂亮哦。。。。。

李卤味果然会吃。宝宝是好料,吃了包不后悔

评分

elise_e100 + 1
menjawa + 1

李卤味你呀,越写越好。。。

同意!李卤味!好嘢!  发表于 2012-4-5 23:17

李卤味大大

还好你试车了不错

你写翻车FR , 小弟可替你担忧

下次带小弟去吃一下广告员的美眉

小天堂 发表于 2012-4-5 17:30
那么快就出宝宝FR了今天才刚刚到

刚刚遇着巧合,机缘巧合之下。

swmok2001 发表于 2012-4-5 17:34
新鲜热辣FR噢~

卤味要趁热食先至比较好食。

小东 发表于 2012-4-5 17:46
很爽的一泡哦,楼主。宝宝的确很漂亮哦。。。。。

各花入各眼,每个人的角度都唔同,我觉得靓啦。

ckm80ricky 发表于 2012-4-5 17:46
李卤味果然会吃。宝宝是好料,吃了包不后悔

还好,自己觉得爽就得。

Birdie 发表于 2012-4-5 17:50
李卤味你呀,越写越好。。。

哩位兄台又有D乜野提示要指点?

MrLaw 发表于 2012-4-5 17:52
李卤味大大

还好你试车了不错

刘公子有礼,刘公子如果有任何需要,在下必定尽量帮忙。

你乱写弄我菊花、等下各个跑来玩,我就真的死给你看!  发表于 2012-4-5 19:41

李卤味 发表于 2012-4-5 18:09
哩位兄台又有D乜野提示要指点?

喂 喂 喂~ 我觉得你唧FR越写越长,一次比一次好,唔好捻埋一边啦 {:3_303:}

乜我讲D野有咁多玄机唧咩? {:4_328:}

好像很爽这样

我来支持咯~
楼主加油~
宝宝加油~ 
没想到宝宝第一天来马场就那么快就出FR了

谢谢狼头  发表于 2012-4-5 19:38
谢谢狼头  发表于 2012-4-5 19:38

广东话的fr,虽然很难读....还是看完了...好犀利,支持楼主,支持宝宝....加满给你...

大大您什么时候来呀?哈哈,虽然远了点可你也该来啊。你是我的蕃丝喔^_^  发表于 2012-4-5 19:37

进来支持下楼主还有美眉哦。。。。

看得我都心动了啊!不过有些太隐秘的亲密动作不需写出来啦!

偶也想说呢  发表于 2012-4-5 22:17
哈哈!偶有同感..  发表于 2012-4-5 20:14

宝宝,四叔下次特地从泰国下去找你过几个晚上

不懂你可有时间没

哈哈、不知四叔您是不是谢奸喔。期待哈哈  发表于 2012-4-5 22:14

哈哈不好意识我到现在还没找过宝宝哦
对不起宝宝

没关系的、来日方长。呵呵  发表于 2012-4-5 22:16

甜心宝宝,看看这个周末能不能过来找你!{:3_302:}

heavenam 发表于 2012-4-5 22:23
甜心宝宝,看看这个周末能不能过来找你!

哈哈!朋友..心动了啊?

大猩猩 发表于 2012-4-5 22:26
哈哈!朋友..心动了啊?

哈哈,之前宝宝在Subang对我来讲不大方便,难得来到了跑马场,有机会的话当然不可错过!

应该去试试的,我都写过很多篇宝宝的fr 了。。虽然剧情並不精彩。。  发表于 2012-4-5 22:37