WishCT - 愿望城市

用户注册

GFE爆灯的泰式私房菜

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

近排都唔知发乜癫,D工作一下堆埋黎,忙到鬼甘,搞到我哩个礼拜几乎每日都无时间食午饭,真系得闲死唔得闲病。{:3_297:}
昨日,因为约佐客系大城堡,见仲有D时间松动,所以就打个电话俾小李哥,问到有两道菜色,反正都黎到咯,咪上去睇下乜菜色咯,因为保安关系,需要人带上楼,所以系楼下烧支烟等咯,就系我一丢烟头个时候,就有一位穿着普通的靓女步出电梯门口,向我行黎,我一见条女到就觉得几唔错,无化妆,普通T-shrt衫短裤,几清秀,有邻家女孩Feel,条女同我打个招呼后,我就跟条女一起步入电梯殿堂等电梯,当我行近佢身边时候,第一个眼神同佢近距离接触对望ge时候,就有一种莫名奇妙讲不出的感觉,佢个样唔算系天姿国色,但系就有一种吸引力,佢个嘴唇就好似Angelina Joliede的嘴唇,有一种特别的吸引力,佢就系近日我FR里边的女主角,Vicci,其实当时我ge心里边已经有佐答案,但系就系想要睇埋另外一个先至来做决定的心态出现,上佐楼之后,我地就一起步入单位,入到去之后就睇到另外一位,Ah Ying,当时Ah Ying正在吹头发,吊带连身短裙,加上放半粒,系有吸引力,但系个心依然唔会推自己去马上决定,坐低,饮杯冻水,冷静一下先,正当我饮完个杯冻水,要将个杯放返去张桌面时,Vicci就换佐件点带连身短裙坐过来我身边,我同佢又一次的近距离眼神接触,当下我同佢望佐有好几秒,之后我就毫不犹豫的同佢微笑点个头,然后我地就一起起身,步入闺房,入到闺房之后,当佢一讲个房门关上之后,佢一转身我就抱住佢,再一次的近距离眼神接触,佢竟然突然同我来个激情拥吻,越吻越激烈,舌叠舌,唇咬唇,一路拥吻到跌系床上,好一段时间,我地先至离开彼此的嘴唇,然后再对望一下,我同佢都不约而同笑佐一下,然后佢就拉我起身,各自除去身上的衣服后,就一起去冲凉,入到冲凉房后,佢先帮我冲洗后面,然后再洗前面,当佢洗我细佬个时候,佢又突然抬头望佐我一下,当时我又忍唔住再同佢来多个激吻,佢一路戳我细佬,一路同我激吻,个仲感觉,依家念返都会硬啊!
冲洗干净后,我地就一起返入去闺房,将身上的水抹干净后,我就趴系张床上,等待享受按摩,佢坐系我身边,用佢开佐D抒情的音乐,然后就用推油方式帮我来个舒适的按摩,由背部一路按到手,然后脚,很意外的佢ge按摩同泰式按摩唔同,好舒适,我几乎训着佐,背部按完后,就转身按前面,哩次又再一次近距离眼神接触,但系哩次无激吻啦,我地微笑一下之后,佢就帮我由脚按到去肩膀,正当按完之时,佢突然趴系我身上,哩次的眼神接触系最距离最近的一次,佢额头贴我额头,然后我地又一次的来个激烈的拥吻,舌叠舌,唇咬唇,好一段时间,我都唔记得几耐咯,我真系好耐无打车轮打到甘过瘾,甘爽咯。
好一段时间之后,我地ge嘴唇终于分离,然后佢就一路由我ge头吻到我ge大腿去,当时我ge细佬已经硬到扎扎跳,佢ge吹箫功夫虽然称不上出色,但系都唔差,识得抓我Kik,差一D就俾佢吹爆,好采我及时停止佢,之后我就来个鲤鱼翻身,将佢推训系床上骑住佢,依家就轮到我反攻,我地再一次近距离眼神接触,再一次的激吻,之后我就一路吻到落佢对波度,响佢ge乳头进攻,洗出我的口技,舔,濑,啜,咬,佢奕都好享受的慢慢发出呻吟声,攻完对波之后就慢慢一路吻住落肚脐,然后我就停止佐,坐起身再一次同佢对望,系对望当时,我地又再一次激烈的拥吻,我ge手就慢慢伸落去佢ge秘密花园,就当我ge手一摸到ge时候,佢竟然河水泛滥到大腿都系水,我见机不可失,就一路由外阴唇一路用手摩擦到伸手指入去,撩无几下D水越出越多,之后佢就停止我继续撩,帮我带戴要我上马,带上戴后,就先黎个男上女下,慢慢甘抽插,由浅到深,再黎个九浅一深,然后再来个一路打桩一路激吻,无几耐就已经可以感觉到佢已经呼吸急促大腿夹紧,之后我就抱佢起身,要佢骑我,佢一开始时系慢慢甘推上推落,我就洗出扎波龙抓手,攻击佢对波,无几耐佢应该系就黎要高潮,佢突然就加快速度摇摆,趴落我身上,由再一次同我激吻,无几下佢就停落黎,一边喘气,一边无力甘趴住我,之后我就将佢抱返训住,再黎个男上女下甘慢慢抽插,再黎个九浅一深,当时机差不多之时,就狠狠甘打桩,狠狠甘冲刺,经过一番冲刺之后,我终于爆浆,我趴系佢身上,两个人都喘晒气,休息一下之后,我地又打多一次车轮,先至起身,之后我地系床上倾叽,玩黎玩去,过后就一齐去冲凉,系冲凉期间依然玩黎玩去,冲完凉之后就一起返闺房穿衣,临步出闺房门之前,我地又再来个激吻,然后先至一齐出房,出到去客厅之后我先至望一望个表,发觉原来我同佢竟然玩佐个半钟,死咯,时间无多,马上要离开,就系离开之前我差一D忘记俾钱,因为个GFE感觉是在太好,仲以为系同自己条私家菜搞野{:4_326:} ,俾完钱之久就急急脚甘松人去见客。

真人比相更有吸引力。

日期:2012-03-23
地点:SP
名字: Vicci
国籍: 泰国
年龄: 大概25左右
身高: 160cm左右
样貌: 7/10 (唔算系天姿国色,但系就有一种吸引我ge魅力)
身材: 6/10
胸部: 6/10 (B杯罩)
按摩: 8/10 (很舒舍,我很享受)
漫游: 7/10
舌吻: 10/10 (爆灯)
鲍鱼: 8/10 (流到大腿都系,你话多水无?)
口交: 8/10 (抓到我Kik)
爱爱: 10/10 (我最满意的一个)
GFE: 10/10 (爆灯的感觉)
服务总结: 8/10
回头: 肯定会,仲系短时间内。
DAMAGE: 130 按摩 +下水 + Tips

评分

小李哥 + 2 + 2 劲爆分享..感谢您的支持!随时欢迎回来...
BaliaPoh + 5 感谢分享
一代四哥 + 1 广告/SPAM
twkoi + 1
MySkyline + 1 感谢分享

支持楼主和小李哥
我也好久没有小李哥那里吃私房菜了

哇~酱好!我又要试!!

李卤味你ㄚ,今次写的好仔细哦。。。

=.= 阿李的美眉我还没试过 很美下 找机会摇去试试看了

不错的FR,我也来支持大大你,请你也来支持小弟的FR哦。谢谢

这个很美下,支持你李老板和小李哥{:4_313:}

李卤味,这条妞化几厚妆。

很久没联络小李哥咯!!
有机会再去他那吃东炎贡。。。

干,你还真的有点墨水。淫诗吹箫是你的强项吗?

老味哥。。。看宣传照她好像有C奶,样子也很甜哩!

久违了的小李哥菜肴~给搂主一格赞~遇到好料!加油!

写得真好,李卤味!

诱人红唇~{:4_311:}

Birdie 发表于 2012-3-24 14:03
李卤味你ㄚ,今次写的好仔细哦。。。

无便,因为之前有两个FR太简单,申请FR报告个阵时被Reject,再加上哩次真系好鬼爽,不写不快。

祝枝山 发表于 2012-3-24 14:32
看这帖,我竟然看到漏精!楼主欠我一条内裤!

你甘都入我数?洗唔洗请埋你去叫鸡发泄?

哈哈大笑 发表于 2012-3-24 17:52
干,你还真的有点墨水。淫诗吹箫是你的强项吗?

墨水?我只不过系个粗人。

supercow 发表于 2012-3-24 19:49
老味哥。。。看宣传照她好像有C奶,样子也很甜哩!

我年纪唔系好大,唔需要甘叫,我只不过扎落手ge感觉系B波,无去求证。

MySkyline 发表于 2012-3-25 01:46
写得真好,李卤味!

唔好叫我全名啦,我会搞唔清楚你系闹我定系叫我呷。

李先生,四哥好久没去叫赖搵吃
安排一下{:4_324:}

李卤味 发表于 2012-3-25 12:54
我年纪唔系好大,唔需要甘叫,我只不过扎落手ge感觉系B波,无去求证。

老味弟。。。你的头像容量让人误解啊。。。sorry

Vinci 是几好样一下的,支持楼主,支持小李哥!我今天也要去冲Vinci...