WishCT - 愿望城市

用户注册
楼主: 范天明

二百蚊,二十岁,本地妹

火.. [复制链接]
hamsap696969 发表于 2013-12-3 11:26
那么爽?     越南的?

不是芬妮嗎? 寫到那麼明白了呵呵

身碎骨 瘫痪如

评分

Abaloy + 1 mcb ! 青出于蓝。醒目,加分。

那么便宜的本地妹,你真厉害。支持!

这位大大写广东话看到我眼花缭乱,头脑也很难转。

hamsap696969 发表于 2013-12-3 10:44
她们2个可能对你来说,可能有点年纪,对我来说,还可以,因为我年纪大她们很多,呵呵

真实性就真系有所 ...

我嘅年纪都唔细咯,快到退休年龄咯,随着年纪嘅增长,反而越爱年轻貌美嘅靓女,或许是自欺欺人,但系同佢哋一齐,真系会令我嘅心境年轻啲。

唔好意思,或者令你误会左,我唔系讲你写假fr,而是,我并唔认为你能够真正嘅体会到佢哋真实嘅服务态度,因为你系嗰边嘅试车手,啲女会唔知你系边个?讲落有啲匪夷所思咯。

对唔住,我对试车手呢个三个字比较敏感,我相信,好多人或者都会将试车手同枪手扯上关系。

至于okt开分身写假报告,呢啲宣传手法,我相信确有其事,即使报纸都登过咗,都见惯唔怪咯。

虽然我出道嘅时间唔长,但确实有听过,见过不少人,会毛遂自薦嘅,同okt讲明自己系边过边过。。以为自己真系好出名,讲明摇试车,试后一定会帮佢哋写一份靓靓的报告,包佢会红! 为咗咩?或者为咗能够拿到特价惠价?为咗攞着数?我唔知,都唔想知,只知确有其事。

当然, 我相信, 以你现时在愿望的知名度,根本不需要做这些小动作。所以,我绝对相信,你嘅报告系真嘅,但服务就真系因人而异咯。

我绝对认同你所讲嘅,并唔系报告写得少可信度就比较高,报告写得多可信度就比较低。但系前提系,摇睇写报告嘅人嘅基本要求底线,品味到底到嗰度,如果咩都啱嘅,即使猪扒都可以吃得落嘅。。对于呢啲凡事都冇要求,咩都说好,只求是但食一餐嘅,你认为佢写嘅,即使报告系真系,你认为可信度会高咩?

Abaloy 发表于 2013-12-3 10:57
呵呵呵!新人都认为你写假报告,快快去找个鱼缸面缸思过呗!

哇,呢位大佬,你唔好屈我喔。我冇讲过喔

变态假面 发表于 2013-12-3 14:53
这位大大写广东话看到我眼花缭乱,头脑也很难转。

呢位兄台,唔好意思,小弟第一次写报告,下次我会改进嘅啦

范天明 发表于 2013-12-3 15:08
呢位兄台,唔好意思,小弟第一次写报告,下次我会改进嘅啦

不好意思大大,我没有要冒犯你的意思,很抱歉,是我不会广东话。

变态假面 发表于 2013-12-3 15:11
不好意思大大,我没有要冒犯你的意思,很抱歉,是我不会广东话。

我同你相反,我唔系几识写华语,唯有写广东嘅

估唔到你五斗几嘢左。。。
哦路过既介。。。认同你既心境年轻论
不过69唔系枪手来既,只不过他钟意去现场看女的反应来选。。。

范天明 发表于 2013-12-3 15:25
我同你相反,我唔系几识写华语,唯有写广东嘅

那我们会比较难沟通。

范天明 发表于 2013-12-3 15:05
我嘅年纪都唔细咯,快到退休年龄咯,随着年纪嘅增长,反而越爱年轻貌美嘅靓女,或许是自欺欺人,但系同佢 ...

兄弟你所说言之有理,我赞同,呵呵。

我也很喜欢年轻但不要求貌美,比较随便。
每个人的要求不同,有些对外貌和身材很有要求,
我对这个也是有要求,只是我要求很低,我什么都刚的,呵呵。

Abaloy 发表于 2013-12-3 11:29
Mcb! 你是不是叼戆了。再看看!我已写出是谁了。

我就算没再看看,都差不多已经知道是谁了,只是无聊随口问问而已,呵呵。

hamsap696969 发表于 2013-12-3 15:35
兄弟你所说言之有理,我赞同,呵呵。

我也很喜欢年轻但不要求貌美,比较随便。

哈哈哈。。。他"真"的什么都刚!

kjfaa02016 发表于 2013-12-3 15:27
估唔到你五斗几嘢左。。。
哦路过既介。。。认同你既心境年轻论
不过69唔系枪手来既,只不过他钟意去现场 ...

我都冇讲佢系枪手。

非常烂吊嘅我识得,知嘅都不少,但系烂吊又肯分享,咁勤力写报告嘅,就而家来讲,应该就真系只有佢一个咯。

Abaloy 发表于 2013-12-3 16:22
今天待在家里,不想写。明天有空就写来分享。

她没有问起我照片的事?

Abaloy 发表于 2013-12-3 16:40
如你乖乖我就不爆,她自己都有寄性感照给我啦。昨晚爽了坐那休息,那红发美眉有给人写翻车的那个,有过来 ...

翻车有时在外面feel不到的,要做才可以验证到

本地妹,二百块,非常的便宜!大大可以给我了联络号码吗?

hamsap696969 发表于 2013-12-2 19:30
对,谁都可以。试按摩和打机,下水就自己和美眉谈,下水应该是加50吧.

这里有2个我认识的都去试了,免 ...

每个都跑去试车的话,OKT赚什么......

aloneman 发表于 2013-12-3 00:55
老大!我找你找到很辛苦啊!!!
教我两句泰国话!我要吃泰国妹 ……但是不会沟通

大大,你找错人了,我的泰语是烂到不能烂的那个,要请教泰语的去找屎蚶才对~!!!!!

范天明 发表于 2013-12-3 09:40
名望同分数,写写FR,是但回复,就能得到啦。 但系,能够呃到愿望等级嘅,却冇几嗰。大大佬你就系其中一人 ...

我都不认识你,你竟然把我搬上神台了,要是真的跟你见面了我不是要被你上香了~!!??