WishCT - 愿望城市

用户注册
楼主: 怀疑人生

馬咔嗨的金妃

有几个我朋友识既,日七日捻住自己好燃出名,你老味,话自己是wishct元老写手,想叫鸡折扣,又想博吊免费嗨,夜晚又想掺我地一起摇头嗨野拦女,我真是吊他老味既西,样衰口臭,仲衰过大种乞儿。
是度出埋滴叫鸡贴就捻住自己是红人,现实生活穷到㝫。

係論壇我最欣賞69神手,要乜柒都有雞配合,乜嘢坐蓮拗蔗推車,D女都配合,叼你老母嗨!我去到叼,普普通通轍!羨慕死人啊!

阿弥陀佛,善哉善哉,

不要说自己是元老? 因为元老通常离神主牌不远矣。。。。。。

怀疑人生 发表于 2019-4-6 13:59
係論壇我最欣賞69神手,要乜柒都有雞配合,乜嘢坐蓮拗蔗推車,D女都配合,叼你老母嗨!我去到叼,普普通通 ...

大马 Justin Bieber 。。。。。。。

翻车率几乎是零, 贫憎望远莫及。。。。。。。。

怀疑人生 发表于 2019-4-6 13:49
最橪卜街就係D橪樣!寫到天花龍鳳!你老母嘎嗨!我去到乜橪都無!仲要嗨口嗨臉對鳩住我!

大大您是香港人吗, 很有港味喔。。。。。。。。。

怀疑人生 发表于 2019-4-6 13:59
係論壇我最欣賞69神手,要乜柒都有雞配合,乜嘢坐蓮拗蔗推車,D女都配合,叼你老母嗨!我去到叼,普普通通 ...

斋读既名都知信唔过啦,好人好姐6969,贪好意头咩,是你先信,当做善事咯,几旧水,唔贵。

kylogon 发表于 2019-4-6 14:15
大大您是香港人吗, 很有港味喔。。。。。。。。。

我唔係香港人,係地地道道概陀地!只不過參得香港人太多啦!講嘢係有D直,有D爆粗,如有得罪多多包涵!

skin 发表于 2019-4-5 22:45
小弟弟跟你講啊 金妃沒有槍手 不要亂亂帶帽子

尼位哥哥,碰着啱啱又刚刚,有我最欣賞嘅神手,出佐個帖話nancy嘅!我好橪想去試啊!

michael4016 发表于 2019-4-6 14:22
斋读既名都知信唔过啦,好人好姐6969,贪好意头咩,是你先信,当做善事咯,几旧水,唔贵。

戇撚鳩鳩嘅!百鳩幾蚊唔係錢啊!係辛辛苦苦做返黎嘎!大佬

kylogon 发表于 2019-4-6 14:09
大马 Justin Bieber 。。。。。。。

翻车率几乎是零, 贫憎望远莫及。。。。。。。。

我覺得側田仲靚仔!

怀疑人生 发表于 2019-4-6 19:03
戇撚鳩鳩嘅!百鳩幾蚊唔係錢啊!係辛辛苦苦做返黎嘎!大佬

甘又是,穷人既思维我好难明白。
加油。

有金妃联系方式吗?

评分

hong25 -10 请自己PM楼主询问

槍手忘記在下面寫純屬虛構

michael4016 发表于 2019-4-6 23:12
甘又是,穷人既思维我好难明白。
加油。

咁又係!所以你呢D有錢人就唔同啦!

怀疑人生 发表于 2019-4-7 10:17
咁又係!所以你呢D有錢人就唔同啦!

希望你加油,努力揾钱,提高层次,唔好再怀疑人生。

michael4016 发表于 2019-4-7 12:49
希望你加油,努力揾钱,提高层次,唔好再怀疑人生。

所以講,每次去叼嗨,真嘅要認認真真搵個服務好,又要熱情嘅,唔係真好陰功,我會懷疑人生因為Dsohai話有錢但又去叫雞,點解唔去搵D野餐黎食,係唔係Dsohai沖有錢嘞!

怀疑人生 发表于 2019-4-7 18:21
所以講,每次去叼嗨,真嘅要認認真真搵個服務好,又要熱情嘅,唔係真好陰功,我會懷疑人生因為Dsohai話有 ...

唔知你讲Dsohai是边位,睇你懒醒甘话人地扮有钱又点点点,唔识他,但是起码我睇唔到人地似你,翻个细车,就是度kbkb。
哎。。。睇你滴留言,反映你生活既质素,原来人穷是有因由。
层次唔同,好难沟通
加油,希望你以后叫鸡愉快。

tzeming90 发表于 2019-4-7 20:34
不要浪费口水跟他说这么多,天天在哪里喊别人谁谁枪手。怀疑他本身都没有钱找小姐然后作故事写翻车贴( ...

你真係好橪sohai!本地唐人點解唔會講空調同埋服務欠佳!你鍾意講冷氣未必我鍾意講,就好似你老豆鍾意叼你老母未必我鍾意叼你老母,明白無

michael4016 发表于 2019-4-7 19:08
唔知你讲Dsohai是边位,睇你懒醒甘话人地扮有钱又点点点,唔识他,但是起码我睇唔到人地似你,翻个细车, ...

言論自由點解唔可以寫!你有權唔睇嘎!無錢就無錢怕乜被人笑,似你就衰嗨咯!又要扮正義,又要沖,正sohai
回复 1 0

怀疑人生 发表于 2019-4-7 21:11
言論自由點解唔可以寫!你有權唔睇嘎!無錢就無錢怕乜被人笑,似你就衰嗨咯!又要扮正義,又要沖,正soha ...

无话你唔可以写喔,你无钱就努力滴咯,人穷心知就好啦,通街唱又有乜为,讲到衰嗨,你边度止,直头是穷既衰嗨啦你。
我睇唔到有人扮正义,净是睇到有条穷鬼是到伸穷,连个车都反唔起。
层次唔同真是层次唔同,你应该是属于社会既底层,现实生活给人睇唔起,是网上好似只生滋狗甘吠,自我感觉良好,真是陀衰家。
讲呢滴,你未够班啦穷狗。。。
得闲吠下你就得。

tzeming90 发表于 2019-4-7 20:34
不要浪费口水跟他说这么多,天天在哪里喊别人谁谁枪手。怀疑他本身都没有钱找小姐然后作故事写翻车贴( ...

得闲揾滴穷嗨来娱乐下,我有钱有时间,他?睇他写滴野咩质素就知咩人啦,当听下狗吠咯。

michael4016 发表于 2019-4-8 00:40
无话你唔可以写喔,你无钱就努力滴咯,人穷心知就好啦,通街唱又有乜为,讲到衰嗨,你边度止,直头是穷既 ...

窮狗好過你呢個畜牲精,睇你橪樣唔夠人講,就搵人黎幫拖,正畜牲精

michael4016 发表于 2019-4-8 00:43
得闲揾滴穷嗨来娱乐下,我有钱有时间,他?睇他写滴野咩质素就知咩人啦,当听下狗吠咯。

正畜牲,狗養狗養