WishCT - 愿望城市

用户注册
楼主: mking_2021

莎亚南 NL (图) - 最后的第二篇 FR

kjfaa02016 发表于 2013-12-24 19:34
你竟然将你的菊花 等同 猪肉化?

跟那些华语水准差的人交流真的很辛苦

hamsap696969 发表于 2013-12-24 19:40
跟那些华语水准差的人交流真的很辛苦

to be honest, 哦的花语真的不是很好。。。

kjfaa02016 发表于 2013-12-24 19:42
to be honest, 哦的花语真的不是很好。。。

所以我说很难交流

hamsap696969 发表于 2013-12-24 19:46
所以我说很难交流

如果哦化语好像你酱,出含书了,屌!

mking_2021 发表于 2013-12-24 14:06
很少见咩? 我遇到的都是 A ... 那个混血儿也是A... 比 Emy 更小 ...

但是我喜欢A ... 因为A 那些妹妹 ...

小小粒的不会堕。。

几时介绍我怡保NL

mking_2021 发表于 2013-12-25 02:35
走鸡?? 你系咪其中一个放佢飞机啊? 嘿嘿

走鸡有两个意思,一个是走掉,溜掉;另外一个和走宝意思差不多,都表示错失机会。
偶是意思是属于后者!

hamsap696969 发表于 2013-12-24 19:08
是罗,你竟然走鸡了。。。。。。。。。。。

如果你过意不去的话,借你的菊花来插一下。。

mking_2021 发表于 2013-12-24 23:55
既然你叫得我一声老野甘我惟有认下老讲多几句咯 ... 如果被人冇套叼过你就好滥惊唔敢去马个话甘你真系应该 ...

无套,害人不浅。。。哦劝老嘢您帮你另一半着想,埋害人害己。。。

哦欣赏您的勇,但希望兼 保佑你唔系有勇无谋!!!

你系埋想讲哦咁烂清高,埋鬼出来玩叻? 老嘢,癌症都有分几期啦,您如果无套赖嘢,哦肯定您系末期。。。

袋钱入你袋啊,老嘢。。。

评分

desdes + 1 我很赞同

爽是爽啦..不过大大无套...不要紧吗?

Nice nice  .  Can share contact??

评分

hong25 -4 漠视版规

mking_2021 发表于 2013-12-25 14:49
你唔好甘自以为是啦 ... 唔好听人话无套好危险就觉得无套系好似天甘大 ... 我尼个老野话你知点解老野我日 ...

看到您既留言,哦笑到。。。仲以为系么嘢哇,笑膏到哦啊(多谢老嘢您圣诞节带卑哦欢乐)
首先,"无套"点拆都系唔岩既!!!
你都同意,话哦有小智慧。。。拿,呢d唔系小智慧,而系 command sense,呢求求其其搵条愿望友,cincincaicai
拒都可以屌你点解无套 会害人害物!
(哦都费烂是讲卑您呢种人听)

跟住,你讲么烂提高价钱,么嘢又200,又300啦。。。屌!哦卑够你500啦。。。
哦随便上条鬼妹都800/Hr 啦(你唔信,去问下69,看他点答你。。。你同第二条愿望友讲就得,至于哦,笑膏死哦), 你同哦讲么烂 缩小顾客群, 哦再笑搞你。。。出来做,有钱搵,你唔做,出来托啊?(你都有写几条友放拒飞机,至轮到老嘢您啦,你估你既3,5百蚊好烂多啊?无套,你都唔知第几个)

啊,仲有,你讲么嘢人地买奶粉贵,么嘢装。。。您买么嘢refill 装, 你自己讲惭愧! 哦再袋钱入你袋,出来玩之前,先搞好自己家庭!!!袋稳d钱啦,老嘢!

mking_2021 发表于 2013-12-25 14:49
你唔好甘自以为是啦 ... 唔好听人话无套好危险就觉得无套系好似天甘大 ... 我尼个老野话你知点解老野我日 ...

愿望么人都有。。。哦钟意同d同道中人交朋友。。。
对于无套既,过后后悔的,哦OK
对于个d无套又顽固,吃古不化,又讲么烂提高论。。。
哦 唯有讲句: 你好烂威!
哦都唔系要同你吵。。。咁有人捞哦,哦埋讲几句咯。。。

系啊,勇士。。。忘记同你您讲d马来仔最钟意无套,老土讲句,你要死,哦都阻止唔道你。。。希望你保重身体,祝您好運。。。

讲真,除非是女朋友,无套我不敢咯。

谢谢大大的分享~~ 哇~~本地人哦~~看来很正下~~350?好死贵。。。工钱看来也没得加。。。

感激不尽,你辛苦了!

可以分享给我吗?

真的是有心,这样也让你等到....

已经起到300一炮鸟。。。还玩口爆和无套。。。看来又要找过新的鸟