WishCT - 愿望城市

用户注册
楼主: ipman01

出山包胶~金美人

koo1000 发表于 2013-12-14 18:06
唔..之前我有找过,剩系知道巴占辉x2号,最近知道朋友场x府有来咗一个会嘅,拉筋后可以不要出都得, ...

X府讲到条女101,拉筋点犀利,唔知掂唔掂嘅叻

“配械”保健与维修功能!仲有买十送一喔

koo1000 发表于 2013-12-14 18:59
哦。。其实都唔关个场嘅事啦,都系啲女自己嘅问题来,应该仲其他唔错嘅女吧

果啲咁嘅场,啲女十个十个都唔得水啦

ipman01 发表于 2013-12-14 19:25
X府讲到条女101,拉筋点犀利,唔知掂唔掂嘅叻

“配械”保健与维修功能!仲有买十送一喔

呵呵呵,我都有睇到,不过又真系几唔错嘅佢地啲服务..
而哩个识拉筋嘅就样普通啲,胜在肯做按摩拉筋打机。。
因为拉筋确实系可以为我地嘅细佬保健或者维修!..
早半年多前我知道之后就周围揾咗,试过果然不出所料,亦都听啲老窖讲,我地出来玩多咗未免细佬会出现状况,为咗 “行” 更长嘅路,需要维修维修一下,平时拉拉筋又可以为细佬保健保健。。
咁买十送一咧就肯定系真嘅,有朋友早就攞到咗,皆因佢带过唔少朋友去

ipman01 发表于 2013-12-14 19:26
果啲咁嘅场,啲女十个十个都唔得水啦

无咁惨啦,我都有朋友响果度上同一条女三摆!

koo1000 发表于 2013-12-14 23:01
无咁惨啦,我都有朋友响果度上同一条女三摆!

你朋友都好强,35蚊嘅场免费请我都唔上,已经有阴影咗

ipman01 发表于 2013-12-14 23:06
你朋友都好强,35蚊嘅场免费请我都唔上,已经有阴影咗

无强啦,佢上嘅系50蚊货色,我有看过果条女,样同身材几唔错下,听讲有少少唔错嘅服务咧

koo1000 发表于 2013-12-14 23:57
无强啦,佢上嘅系50蚊货色,我有看过果条女,样同身材几唔错下,听讲有少少唔错嘅服务咧

死气沉沉的霹雳版

X府有新货到,koo兄几时得闲上去kap kap?

是不是最近枪手表现不好,3场比赛1和2负影响了教授的 情。。。
不过80块钱这么便宜的场所到底在哪??

chowyl 发表于 2013-12-18 17:08
是不是最近枪手表现不好,3场比赛1和2负影响了教授的 性情。。。
不过80块钱这么便宜的场所到底 ...

我厂不给力这个应该也是原因之一吧

你不是怡保人吗?在糖水街附近

ipman01 发表于 2013-12-18 17:23
我厂不给力这个应该也是原因之一吧

你不是怡保人吗?在糖水街附近

下周如果不赢切尔西加上利物浦胜出就连龙头位置都不保了,千万要赢啊
我是巴占人,很少去旧街场那边的,最近都混我家附近的宝X

这个一定了,希望我厂球员休息了10天可以龙精虎猛大破蓝军

不是旧街场啦,新街场ROBIN对面

宝X好兰粗水喔,Spa+落水要RM163。。。

chowyl 发表于 2013-12-18 17:28
下周如果不赢切尔西加上利物浦胜出就连龙头位置都不保了,千万要赢啊
我是巴占人,很少去旧街场那 ...

宝X好兰粗水喔,Spa+落水要RM163。。。

ipman01 发表于 2013-12-18 17:38

教授之前放弃英国的无聊杯赛绝对是正确,省了不少力气。。。
ROBIN 有听过,但朋友都不去,他们只教过我去帝X找小龙女,但一直翻车,后来看到论坛有介绍高速去了3次翻了2次车,最后只好冒着遇到去宝X跑步遛狗的邻居的风险,去了最近论坛很火,在我家附近的宝X,去了2次都很满意。。。

哈哈,那个小杯赛教授都是要来练下娃娃兵的

帝X那些是浪费钱吧了,直接打电话给小公主更加好

你是巴占人去那边可能会给熟人撞见哦,哈哈

ipman01 发表于 2013-12-18 17:01
死气沉沉的霹雳版

X府有新货到,koo兄几时得闲上去kap kap?

还不肯定咧,你呢?去过了吗?

koo1000 发表于 2013-12-19 00:48
还不肯定咧,你呢?去过了吗?

缺少维他命M,不要上去搞搞震无帮衬咯

ipman01 发表于 2013-12-21 16:46
缺少维他命M,不要上去搞搞震无帮衬咯

哈哈哈,我才不理,我不时都是上去斋聊、看而已,看到真的顶不顺才看看维他命M储够不够,不然就回去 “五姑娘” 咯!