WishCT - 愿望城市

用户注册
楼主: qqpanta

熊猫实兆远记

koo1000 发表于 2013-7-6 15:07
哈哈哈,我的不会着火,只会充血,也不一定需要人来 “救” 的,一切在掌控之中! 。。
细佬大过天? ...

甘犀利?唔通你识九阳神功?你细佬有无甘听话啊,作大!如果甘听话就不会在天心手里翻车啦!!!

ShadowCat 发表于 2013-7-9 08:53
甘犀利?唔通你识九阳神功?你细佬有无甘听话啊,作大!如果甘听话就不会在天心手里翻车啦!!!

哈哈哈,九阳神功就无啦,九阴真经就都学过下。。
无作大,天心果次系睇左兄弟们的帖而慕名而来的嘛,上到去就完全由细佬话事的啰,点知道到最后我俩兄弟原来都唔中意的。

koo1000 发表于 2013-7-9 11:06
哈哈哈,九阳神功就无啦,九阴真经就都学过下。。
无作大,天心果次系睇左兄弟们的帖而慕名而来的嘛,上 ...

哈哈,你都几作得喔,九阴真经你都识?揾鬼信吗?
真系唔明你俩兄弟的taste, 天心有乜问题呢???

ShadowCat 发表于 2013-7-9 14:03
哈哈,你都几作得喔,九阴真经你都识?揾鬼信吗?
真系唔明你俩兄弟的taste, 天心有乜问题呢??? ...

呵呵,就系你地成日都练九阳神功,郁D就起火,我练九阴真经就系要撼低D火咯! 。。
我都唔知哦,总之觉得她好公式化,好似叼嗨机器甘一味剩系要我无停甘叼她,零交流,问一句答一句,然后就继续搞我细佬,完全无被休息调情的机会!。。
自从果次之后,我两兄弟发现到原来我地唔中意为左叼嗨而刁嗨,比较中意果D有情人、女友感觉的,明?

koo1000 发表于 2013-7-9 14:39
呵呵,就系你地成日都练九阳神功,郁D就起火,我练九阴真经就系要撼低D火咯! 。。
我都唔知哦,总之 ...

你边度学的九阴真经?因住走火入魔啊!
哦, 明白了。甘你应该好似我甘,揾返个老相好,甘女友感就暴灯咯!慢慢来,一路嘴一路刁。。米爽咯!系米?

ShadowCat 发表于 2013-7-9 16:29
你边度学的九阴真经?因住走火入魔啊!
哦, 明白了。甘你应该好似我甘,揾返个老相好,甘女友感 ...

无走火入魔,已经练了好几年的啰 。。
唔似你啦,我冇甘易上火,除非睇到好鬼死正的女,细佬硬左,但系我运行九阴真经三大周天就可以将果团火撼返低,所以很少即场开炮的!

koo1000 发表于 2013-7-9 17:08
无走火入魔,已经练了好几年的啰 。。
唔似你啦,我冇甘易上火,除非睇到好鬼死正的女,细佬硬左, ...

你看太多戏啦,话你知这世上无九阴真经的,只有冇俚正经同神经。我看你这两经就炼成了!

ShadowCat 发表于 2013-7-10 09:52
你看太多戏啦,话你知这世上无九阴真经的,只有冇俚正经同神经。我看你这两经就炼成了!

哈哈哈,唔信我带你去练下你就知有定无啦! 。。
你讲果两种经我很早就练到炉火纯青左咯,你发觉唔到咩!

koo1000 发表于 2013-7-10 14:40
哈哈哈,唔信我带你去练下你就知有定无啦! 。。
你讲果两种经我很早就练到炉火纯青左咯,你发觉唔到 ...

吓,要你带我去练架?甘米要入深山闭关,无得爽咯,米搞我,我唔制啊!

ShadowCat 发表于 2013-7-10 16:21
吓,要你带我去练架?甘米要入深山闭关,无得爽咯,米搞我,我唔制啊!

哈哈哈,练哩个唔使入深山的,仲可以很爽的添有时!

koo1000 发表于 2013-7-10 23:32
哈哈哈,练哩个唔使入深山的,仲可以很爽的添有时!

有点甘慨事? 。顾大侠请多多指教下小弟!

ShadowCat 发表于 2013-7-12 10:54
有点甘慨事? 。顾大侠请多多指教下小弟!

哈哈哈,指教就不敢,都系 “久病成医” 遮!。。
不过都系要你肯踏出第一步正得架!

koo1000 发表于 2013-7-12 23:37
哈哈哈,指教就不敢,都系 “久病成医” 遮!。。
不过都系要你肯踏出第一步正得架!

病?乜野病噢?唔通系翻车病???
点踏出第一步啊?跟你踩场?

ShadowCat 发表于 2013-7-15 08:31
病?乜野病噢?唔通系翻车病???
点踏出第一步啊?跟你踩场?

所谓 “病”,咪就是睇到靓女就硬,好想上她咁啰
但经过我多年研究,探讨与分析,终于无师自通咗!
你啱!就是跟我去踩场嘞!

koo1000 发表于 2013-7-15 14:12
所谓 “病”,咪就是睇到靓女就硬,好想上她咁啰 …
但经过我多年研究,探讨与分析,终于无师自通咗! ...

Koo 哥,有边条麻甩佬见到靓女唔硬就真系有病至真,你倒转来讲慨!
踩场关九阴真经乜x事???

ShadowCat 发表于 2013-7-15 16:32
Koo 哥,有边条麻甩佬见到靓女唔硬就真系有病至真,你倒转来讲慨!
踩场关九阴真经乜x事???:t ...

唔系甘讲的,我地毕竟系 “万物之灵”,有智慧,有学习的嘛,见到靓女就硬就要上,好似只禽兽甘,仲唔系有 “病”?。。
关于踩场点解同九阴真经扯上关系咧,哩样野就很难解释你听左,要亲身体验就知道的嘞!

koo1000 发表于 2013-7-16 22:18
唔系甘讲的,我地毕竟系 “万物之灵”,有智慧,有学习的嘛,见到靓女就硬就要上,好似只禽兽甘,仲唔系有 ...

乜你无发觉你见到靓女已变左狼吗?狼就系禽兽来慨,阿无。。。。。 边有病啊?sap 下sap 下真系!
你都觉得无法将踩场同九阴真经连起来咧!米死撑啦!!!!

ShadowCat 发表于 2013-7-17 09:12
乜你无发觉你见到靓女已变左狼吗?狼就系禽兽来慨,阿无。。。。。 边有病啊?sap 下sap 下真系! ...

呵呵呵,甘你就大错特错嘞,依家我见到靓女肯定唔会变做狼,反而变左做绅士! 。。
我都话,我地系人类,有智慧,有学习,有教养的,见到靓女时居然变成禽兽,完全唔似人左,你话嘞,系唔系有病? 。。
就好似比如讲,你平时两脚企好好哦尿,忽然间一只脚撑起来哦,你话系唔系有病啊?! 。。
嗯,我就系响踩场时领悟到九阴真经的,甘样你话系咪有关系?

koo1000 发表于 2013-7-17 13:18
呵呵呵,甘你就大错特错嘞,依家我见到靓女肯定唔会变做狼,反而变左做绅士! 。。
我都话,我地系人 ...

你讲野啊?

ShadowCat 发表于 2013-7-17 14:42
你讲野啊?

唉~,你唔信就算啦,哩D都唔系人人能领悟得到的,我唔怪你

koo1000 发表于 2013-7-18 01:41
唉~,你唔信就算啦,哩D都唔系人人能领悟得到的,我唔怪你

系咯,我呢D新丁没去到甘高境界啊!顾大师。。。

ShadowCat 发表于 2013-7-18 12:31
系咯,我呢D新丁没去到甘高境界啊!顾大师。。。

呵呵呵,我唔系乜野大师,都唔系新丁唔新丁的问题,有D人根本都唔洗担心哩D果D,我只不过系逆境求全啧,明母?

koo1000 发表于 2013-7-18 13:04
呵呵呵,我唔系乜野大师,都唔系新丁唔新丁的问题,有D人根本都唔洗担心哩D果D,我只不过系逆境求全啧,明 ...

系慨,你系包顶颈大师来慨!!!
有无甘惨啊?可以去丹乐风流快活,惨得去边啊?

ShadowCat 发表于 2013-7-18 16:25
系慨,你系包顶颈大师来慨!!!
有无甘惨啊?可以去丹乐风流快活,惨得去边啊?

呵呵呵,所以讲你。。
去丹乐哩个行程我安排左五年有多啦,你话储够无?。。
再加上依家我都用紧储备金左,叼她都傻,一于洗晒它,一了百了!