WishCT - 愿望城市

用户注册
楼主: qqpanta

熊猫实兆远记

四大美人 发表于 2013-6-29 14:41
坏蛋!给别人留点!

不用啦,猫猫大吃吗,小笼包要两个才吃得饱!

ShadowCat 发表于 2013-6-29 13:46
晤好甘抬举我,我无讵甘靓仔同甘有钱,边有女肯俾我拍啊?打个譬如着,唔好甘认真!

哦~,我以为你有自拍的嗜好啫!如果唔系,做咩甘惊我睇到入面的野咧! 。。
不过先此声明啊,惊就唔好拿来哦!

ShadowCat 发表于 2013-6-29 13:51
我都系一样,以前我公司无经过日本server个阵就话多野搞,以家抄戏都唔得咯!闲到烂甘。

哗!你好似喺打工啫喎,边度可以好似我咁一边做工一边上网架,咁咪做嘢好慢啰,你唔怕老细乍认咩?

四大美人 发表于 2013-6-29 14:59
不会的!我会细嚼慢咽品尝你的美味!

哦呵呵,真顶你不顺。。想到都有点痒痒了 。。
话说回来,多多姐你以前是在大城堡玉环居的对吗?现在去了焦赖哪个场了?

四大美人 发表于 2013-6-30 14:06
对呀!之前是负者玉环居的!现在来PGRM附近的莲花阁做总飞机师了!

是香蕉总司令先至对

评分

heha_1983 + 10 恶意灌水

四大美人 发表于 2013-6-30 14:06
对呀!之前是负者玉环居的!现在来PGRM附近的莲花阁做总飞机师了!

哈哈哈哈,那你就好咯!。。不过总飞机师只是教人家怎样驾飞机,自己没得 “实地考察” 的喔!

koo1000 发表于 2013-6-30 02:08
哗!你好似喺打工啫喎,边度可以好似我咁一边做工一边上网架,咁咪做嘢好慢啰,你唔怕老细乍认咩?

我无乜野做架,老细又无乜理我有冇做野!所以米可以咯。

koo1000 发表于 2013-6-29 19:18
哦~,我以为你有自拍的嗜好啫!如果唔系,做咩甘惊我睇到入面的野咧! 。。
不过先此声明啊,惊就唔好 ...

入面有地老相好的特别写真同其它咸相,怕你笑我啊!信得你过啦,你不会害我瓜?

四大美人 发表于 2013-7-1 13:42
就是咯!你看我多可怜!飞机都给妹妹们开完了!

我来我给你开让您开个夠 不过我要特别一点的嘻嘻

ShadowCat 发表于 2013-7-1 10:27
我无乜野做架,老细又无乜理我有冇做野!所以米可以咯。

哦~!甘样我明啦,原来你系 “打工皇帝” 来!失敬失敬!

ShadowCat 发表于 2013-7-1 10:32
入面有地老相好的特别写真同其它咸相,怕你笑我啊!信得你过啦,你不会害我瓜?

哦~,系甘啧系咪,以为乜东东甘紧张添。。
无问题啦,系甘矣登下报纸专栏,帮你红一红它啧啦!

四大美人 发表于 2013-7-1 13:42
就是咯!你看我多可怜!飞机都给妹妹们开完了!

哈哈哈,将你可以叫她们留一些给你的嘛! 。。
呃!。。那么如果我真的来的话,不就不能找你了咯,阿~总飞机师?

koo1000 发表于 2013-7-2 02:22
哦~,系甘啧系咪,以为乜东东甘紧张添。。
无问题啦,系甘矣登下报纸专栏,帮你红一红它啧啦!

好呀!她红了我就翘埋双手等她养咯!爽啊!!

koo1000 发表于 2013-7-2 02:17
哦~!甘样我明啦,原来你系 “打工皇帝” 来!失敬失敬!

哎呀,甘讲就唔靓咯!揾两餐'an'仔啧。

ShadowCat 发表于 2013-7-2 08:30
好呀!她红了我就翘埋双手等她养咯!爽啊!!

哈哈,有你这句就好了。。但你也一起红了咯!你没拍到自己咩阿软饭王?

ShadowCat 发表于 2013-7-2 08:35
哎呀,甘讲就唔靓咯!揾两餐'an'仔啧。

哈哈哈,都同你讲过我系唔靓的咯,唔使成日提住的啦。。
打工皇帝点只揾餐晏仔,揾埋人地的晚餐都得啦!

四大美人 发表于 2013-7-2 17:36
可以的!我让妹妹给你出一半留一半!找我玩菊花就可以!鲍鱼不要!

哗!还要酱出一半留一半。。不行的啦,会死人的!。。
?没鲍鱼的啊 。。要再想清楚才行咯!

koo1000 发表于 2013-7-3 00:25
哈哈,有你这句就好了。。但你也一起红了咯!你没拍到自己咩阿软饭王?

我一点也不担心,因为相片无我个样。我负责影相嘅咋!明未阿“古一千”哥哥?
软饭王你估甘易做嘅??

koo1000 发表于 2013-7-3 00:33
哈哈哈,都同你讲过我系唔靓的咯,唔使成日提住的啦。。
打工皇帝点只揾餐晏仔,揾埋人地的晚餐都得啦! ...

同你讲多都会呕血啊!正一牛皮灯笼来嘅。
边系乜鬼打工皇帝啊,廉价苦力就真!