WishCT - 愿望城市

用户注册
楼主: qqpanta

熊猫实兆远记

四大美人 发表于 2013-6-25 16:32
又骗我。。。我躺着,在我身上做才算。

你又没讲清楚!猫猫不是白作了五百下掌上压?
在你身上做不叫掌上压了,应该叫压多多

ShadowCat 发表于 2013-6-25 15:34
你条蒙炳真系窒人唔使本嘅喔, 恩住我暴你阴毒。。。

咩你甘唔顶得架,哈哈哈哈,讲笑啧嘛,唔使甘认真的 。。
无办法啦,以前读书果阵,参到一班 “窒” 字派,真系窒人唔使本架,先头俾他们窒到挣D连书馆都唔敢返啊!

ShadowCat 发表于 2013-6-25 16:33
你条露露地广东话真系差,人地话唔靓系指事情,唔系讲人!况且你有唔系女点会靓哦?拾下拾下真系!  ...

阿哈哈哈哈~,唔讲边有得来笑喔阿猫影老弟! 。。
你唔靓仔 ?!有无点我哦?!唔靓仔居然有条本地妹 “啉” 你的?

四大美人 发表于 2013-6-25 16:36
你说对了,我真的很享受看你放烟花。喜欢它爆发时的美态

哈哈哈哈,其实我也是,最喜欢烟花爆发在美眉面前的壮观姿态! 。。
不过我更喜欢跟美眉一起 “爆、爆、爆”,何其壮观!

ShadowCat 发表于 2013-6-25 16:39
讲大话唔眨眼,阿妈叫你不要出来莆,你又没听?无通呢句嘢冇道理咩?????

嗯。。我阿妈只是同我讲过,唔好搞三搞四,所以到依家我都系只得一个老婆 !。。
再讲啊~!我阿妈都唔知乜野叫做 “蒲”!架架架架架~

四大美人 发表于 2013-6-25 18:11
有机会给我看看它的雄伟呗!

哈哈哈,雄伟?你以为我是什么来?它的身材就如大哥一样,有点瘦但高而已!

四大美人 发表于 2013-6-26 00:31
我的经验告诉我。。瘦高个子的男人。。小弟弟可不瘦哦!

哈哈哈,一种米养百样人呐,不是每个人都一样的啦!

四大美人 发表于 2013-6-25 18:15
你轻点压。。别把我小笼包压扁了哦!

小笼包吗?不是大包啊?

四大美人 发表于 2013-6-25 18:19
现在救不了小多多的。只能在门口探望她而已!

谁说的?黑风洞里面酱黑,看的到她吗?干脆用‘猫影棍法’干掉大姨妈救她出生天吧!

四大美人 发表于 2013-6-25 18:17
别急。。。别急。姨妈老人家在。

不行了,要爆了!连姨妈一起干吧!

koo1000 发表于 2013-6-25 17:01
阿哈哈哈哈~,唔讲边有得来笑喔阿猫影老弟! 。。
你唔靓仔 ?!有无点我哦?!唔靓仔居然有条本地 ...

真架,我唔靓仔。你唔靓仔米有你老婆“啉“你,各”草“入各眼吗,系米?

koo1000 发表于 2013-6-25 17:11
嗯。。我阿妈只是同我讲过,唔好搞三搞四,所以到依家我都系只得一个老婆 !。。
再讲啊~!我阿妈都唔 ...

你真系死都'au'翻生嘅喔,唔好睇少地老人家,分分种柜地识得多过你条盲炳!

koo1000 发表于 2013-6-25 16:58
咩你甘唔顶得架,哈哈哈哈,讲笑啧嘛,唔使甘认真的  。。
无办法啦,以前读书果阵,参到一班 “窒” ...

边个活我认真? 知你条粉肠劲啦,唔使晒命啦!

ShadowCat 发表于 2013-6-26 09:06
真架,我唔靓仔。你唔靓仔米有你老婆“啉“你,各”草“入各眼吗,系米?

我老婆?提起就把几火!她鬼屎啉我啊,喜欢公司一个小儿麻痹症的就有!十年了,已经知道是什么回事,她不是喜欢我,只是听了神明说他老公是做电脑的,就 “人有我有” 的,随便嫁了就算,真是他妈的!

ShadowCat 发表于 2013-6-26 09:14
你真系死都'au'翻生嘅喔,唔好睇少地老人家,分分种柜地识得多过你条盲炳!

哈哈哈哈,哩样野你大可以放心,我定过抬油,已经试过好多次左,完全同时代脱节晒,连张学友的歌都话屎的,你话嘞,甘样系咪乜差都唔知唔识?

ShadowCat 发表于 2013-6-26 09:20
边个活我认真? 知你条粉肠劲啦,唔使晒命啦!

哈哈哈,劲就讲唔上啦,可以自保下甘啦。。
晒命 ?唔得!死人架依家,甘猛热头!

koo1000 发表于 2013-6-26 11:14
哈哈哈,劲就讲唔上啦,可以自保下甘啦。。
晒命 ?唔得!死人架依家,甘猛热头!

哈哈哈,话你晒命,又唔系晒你,点会死?你好‘班乃’阼死喔!

koo1000 发表于 2013-6-26 11:07
我老婆?提起就把几火!她鬼屎啉我啊,喜欢公司一个小儿麻痹症的就有!十年了,已经知道是什么回事,她不 ...

甘都得?做电脑有乜甘巴闭啊?甘你地有冇仔女呢?

ShadowCat 发表于 2013-6-26 11:49
哈哈哈,话你晒命,又唔系晒你,点会死?你好‘班乃’阼死喔!

乜咋死?!晒我都仲可以顶得一下,罗命来晒咪仲死得快?!