WishCT - 愿望城市

用户注册

用力的干我!!射进我口里面!!!

火...   [复制链接]

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

曾經紅極一時的 ,香夺儿Channel, 早在兩三年前 在這論壇條女,几乎無人不識。当时,一双玉臂千人枕,半点朱唇万客尝!當然時間能沖淡一切。所谓,長江後浪推前浪,娼妓新鲍搭久鲍。無可厚非,我们出得你叫雞,都係為求新鲜感嗻~! 不過有時 都想重溫嚇舊好 鑑證 鑑證 自己 過往輝煌 事蹟!

***星级伴游  ***
http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D1

事不宜遲 先睇相 這一段都是些久相

雖然多年不見,但囡囡 依然風騷不减, 賤到出汁,淫到你馏啊~! 何謂銷韻蝕骨,人尽可夫的至尊淫娃荡妇。 但係都幾年啦?點解啲皮膚仲係咁好呢? 由此可以證明一點 ,泰國的整容技術 真係越嚟越好。 你哋唔信?再睇一睇相 ,近排啲相。比较下有什么大上落~

无錯啦!无錯啦!需要提醒大家,如果怕醜的大大就千祈唔好揀依條女!因為條女係唔會顧及尊嚴以及禮儀!簡直係好毫无道德可言~ 你老味!她的叫床聲堪稱冠絕天下,我諗就算係yoyo 同佢fight, 都完全冇得嚟! 大姐呀 !我保你大咩 !你驚撚死隔離房唔知我叫雞呀! 你洗撚唔洗撚咁大聲呀! 我知你好演技 ,都要有返少少職業道德㗎! 起勢咁喺度喊  fark me!fark me! oh my god !oh yes!  又咬枕頭,又咬唇,又扯自己头发~啊! 係呀!係呀 !仲咬埋我耳仔,係我左邊個籮柚(屁股) 咀咗個咖哩雞添! 仆街 ,你知唔知道 ,你咁樣做 ,會令我感覺非常之良好 ,以為自己好勁揪! 一個唔覺意 ,仲以為自己係葉問! “我要屌十個!” 你咁樣做 ,會令我哋依啲叫雞嘅可憐蟲 ,非常之滿足㗎 哈哈!!! 最後,佢仲會 幫你講 “cum in my mouth! baby" "oh!fark!" 咁當然啦,掹槍仲要瞄入口嘚咁高超的技術,我仲未練成~

我個人咸濕嘅程度呢,就冇乜節操,非常之簡單 最緊要係靓! 我啲朋友話 “條女唔掂呀 !人造美女嚟嘅啫! 鼻哥又假,嘴唇下巴又係假,连個對大木瓜 都係假的~!” 朋友, 你唔係呀嘛 ?出嚟食街邊野 ,你仲要講求天然講求organic啊! 好食 就緊係味精多㗎啦 !要天然就返去搵老婆啦! 我都好想知你老婆 會唔會 叫你 fark me啊!

再给些劲爆的你们看 好吗?!我多年收集回来,都是些前辈高手留下的~哈哈 分享给你们 看看吧~

感谢观赏,好看可以加分。不好看也可以吊我

评分

Danny6969 + 2 图文并茂, pm你了
showtime1988 + 1 哥,我做了什么让你不爽的事是吗?
joelimteh + 1
fabricioachiles + 2
michelle7s7 + 3

以前她小李那時一台玩45分鐘,現在去了星級變大紅牌,都不陪沖涼,只玩半小時。
樓主最近找過她?玩幾久?

jp39 发表于 2016-10-19 04:38
以前她小李那時一台玩45分鐘,現在去了星級變大紅牌,都不陪沖涼,只玩半小時。
樓主最近找過她?玩幾久?

我没有check 时间,因该有 45分钟左右~
冲凉都有陪冲~或许我早book 早 到吧~

出嚟食街邊野 ,你仲要講求天然講求organic啊! 好食就緊係味精多㗎啦 !
加多一句"要求卫生?自己带撚埋碗碟,筷子匙叉;另外分开蒸汽消毒啦"

好一个淫娃 喜欢喜欢

cptan88 发表于 2016-10-19 06:28
出嚟食街邊野 ,你仲要講求天然講求organic啊! 好食就緊係味精多㗎啦 !
加多一句"要求卫生?自己 ...

哈哈哈~至少带袋啦 唔该

看淋到我兴合合 。。。码咖海 !!!

好一个淫娃 喜欢喜欢

谢谢大大分享

评分

hong25 -4 恶意灌水

sherk414 发表于 2016-10-19 07:43
看淋到我兴合合 。。。码咖海 !!!

的而且確 她呀媽個臭閪
簡直都淫賤不能移

siujun89 发表于 2016-10-19 08:00
的而且確 她呀媽個臭閪
簡直都淫賤不能移

Gam 兰劲啊 ???
我老了 。。。怕顶5顺啊

你老味, 整咁够力地相同字放出来,
想毒够死我咩
讲到条女咁索咁淫, 搞到我依家庆哈哈~~~
七早八早俾你雷够死我啰

sherk414 发表于 2016-10-19 08:03
Gam 兰劲啊 ???
我老了 。。。怕顶5顺啊

唔會有事嘅

對返一兩支,大力无穷

评分

sherk414 + 2 我要队 。。。黑狗 !!!

虽然唔系天然,起码条女落足本钱做功课。
黎de就系服务至上

ye1208 发表于 2016-10-19 08:04
你老味, 整咁够力地相同字放出来,
想毒够死我咩
讲到条女咁索咁淫, 搞到我依家庆哈哈~~~

咁就拿拿林好去booking囉
若果唔係到時等到閪咁

大大
这个女是什么名字?
在那里的

hihi1964 发表于 2016-10-19 08:12
虽然唔系天然,起码条女落足本钱做功课。
黎de就系服务至上

咪就係咁講,小小本錢咪咁落去囉
這为之專業服務精神

现在变了红牌,一台都200以上了

你最近很淋烂吊,哈哈哈

鹅雕狸,居然甘好睇,哈哈。

ijij009 发表于 2016-10-19 08:13
大大
这个女是什么名字?
在那里的

你不是吧兄弟?

她叫 Chanel,星际伴游的~