WishCT - 愿望城市

用户注册

柬埔寨出產的滋潤雪蛤膏

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

今日 例牌 威信 收到唔少 okt的廣告推銷没。
睇下睇下,有幾件真係幾啱胃口~!
先睇相先 ~

http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D1

係咪好正呢! 白雪雪滑捋捋 可愛可愛 潤潤地 一款滋補雪蛤膏~嗰種痕屌咁嘅樣~搞到我走撚曬水~
唯有去 會一會妹妹 。借佢又白又滑又潤的Cambodia茶果嚟搞下止痕咯。

服務唔錯。當然,我個人要求 都唔係好高,做咗叫雞該做嘅嘢就得啦~!
嗰啲乜嘢相逢恨晚,三世情緣,我又你未必有的乜撚GF feel,有就梗係最好啦,無嘅話都冇乜所謂。我仲更可以放心鋤得大力啲!  問你死未哈哈!!!

最緊要就係嘅人要靚啦!後生夾有新鮮感 ~乜嘢分數你哋自己睇相 。

囡囡可以蜻蜓點水輕吻, 囡囡個閪任搞唔嬲 撩到佢啲閪水變成閪汁 起曬膠咁  你都冇話唔爽!

佢啲痛苦得嚟带爽嘅表情,满分!
佢手,半就半推带点震抖无力進退兩難阻住我繼續撩佢個閪阻住我的同时又好似唔撚想我停咁! 諗起都興奮 絕對滿足的到男人的征服 慾望
即時~我唔出多兩錢力 我仲係男人嚟嘅~!

結果搞到濕曬我估計 都有半杯水之多 莫非這就是吹潮? 不過吹潮係需要用代價嚟換取。因為之後我畀佢好大力地扭耳仔~痛痛

其他就 服務中規中矩 。被動多過主動~但由於囡囡 靚夾青春 都不失為值得一玩。  

评分

cliffooi2000 + 1 感谢分享
changzap + 3 感谢分享
latinoheat + 1 感谢分享
大雕007 + 3 雪蛤膏的分
lucas_lkm + 3

第一次第一个坐坐沙发

起曬膠咁
咁犀利,有某夸张滴啊。。。点解会起膠既???

lbba 发表于 2016-9-28 02:56
咁犀利,有某夸张滴啊。。。点解会起膠既???

我唔知點解噢,大哥 !
我又唔係泌尿科醫生,總之就膠沥沥
仲有啲白泡沫添~少少

哈哈哈 鲍鱼嘔白泡

第二张最杀食

的而且確
所以俾人殺咗 百幾蚊

哦。。。这个美女还不错!身材好也给吻就不错了!

cliffooi2000 发表于 2016-9-28 22:01
哦。。。这个美女还不错!身材好也给吻就不错了!

城武哥~原來你鍾意大波嘅~哈哈

她真的不错。很美。只是那天我去是她第一个客人。做一半才知道来后红。真的浪费。不懂几时她又回来开工

siujun89 发表于 2016-9-28 22:38

城武哥??谁来的?

siujun89 发表于 2016-9-28 22:38

对我来说挺和C到E罩杯就最棒的。大过E罩杯就有点恶心了。

這妞是新人?好像之前有看過

已经不在甲洞了吧?

请问下,这个木子和照片一样吗?
为什么我上的木子不是这个样子的?
我被okt骗了?

因为这家店的美眉全部造骗都是PS的,有30%相似很好了。
兴致勃勃的到那里去,败兴而归!她妈的!

以前在古仔叫阿唯(越南),现在换了地方,名字和国籍也换了

rollroyce 发表于 2016-10-1 11:26
以前在古仔叫阿唯(越南),现在换了地方,名字和国籍也换了

唔係掛 佢講嗰啲 又好似真係唔係越南話喎

Leebenben 发表于 2016-10-1 08:15
因为这家店的美眉全部造骗都是PS的,有30%相似很好了。
兴致勃勃的到那里去,败兴而归!她妈的!

打開門,做得生意p圖好正常重要取決於自己 ~
唔啱就走~!你老味captain,畀篤屎喎我就要食啦!

icehero123 发表于 2016-10-1 09:28
比如有谁是PS的啊?

個個都幾p过~ 尤其是係啲中國妹
真人簡直係老薑煲花蟹, 屌佢老母叉燒包燒賣

siujun89 发表于 2016-10-1 11:51
個個都幾p过~ 尤其是係啲中國妹
真人簡直係老薑煲花蟹, 屌佢老母叉燒包燒賣

Kepong这间P图很厉害,不可以相信他们的图,我被骗了很多次

icehero123 发表于 2016-10-1 15:17
大大被骗了很多次,说明了时常过去是吧?

以前常常过去,现在去PUCHONG 比较多

rollroyce 发表于 2016-10-1 16:04
以前常常过去,现在去PUCHONG 比较多

妈的这间烂店,去了几次看到很多女的都和照片不一样
okt还要我拿这个木子,吹到多好
妈的还是一样翻车了

曹曹 发表于 2016-10-1 17:36
妈的这间烂店,去了几次看到很多女的都和照片不一样
okt还要我拿这个木子,吹到多好
妈的还是一样翻车 ...

吹的屁!她妈的!还没吹就先带套,带套吹不到2分钟就要我上马。
一点都不享受!上半身还不错有C cup但是下半身像恐龙!
烂店一家,告诉OKT他竟然还在笑也不回应!也是个废柴。