WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?我都要试一试(图)上下两集完毕!

本骨魔第五十九篇按摩分享篇!!!

大家好,我又返黎啦。。。

今日为大家分享一篇已经过左两三个星期既按摩,所以只写分享,唔写介绍,因为女女已经回国,其他分行又见唔到拒张相,唔知道拒会唔会返黎。。。

大部分芙蓉既愿望兄弟都已经试过,我睇到拒地写,我又身痕痕,所以走去试,原本我都唔想去间按摩院佐,不过我见到拒地写到咁爽,条女女既相睇起黎又靓,我就走去试下咯。。。

首先,掂解我话两三个星期叻,因为小弟我之前上佐泰国曼谷过“泼水节”,前几日先返黎,个按摩系我上泰国之前去按既。。。

个日我既心十五十六,唔知去唔去好,因为之前时常都爆,去到晒时间,等又要一个小时半个小时,不过。。。始终都系卑自己既细佬打败,都系走去佐。。。

去到见到个胡须佬,之前做Part Time既胡须佬,宜家已经做Full Time佐,个好好倾既兄弟已经转佐场。。。

入到去只见到一对拖鞋,咦!!!冇人既,难道卑你地排挤成功,已经冇人去按摩佐???

我唔理了,一入去我就点23号,个胡须佬话有,我当时开心到,唔使等,可以直接入去按摩,哈哈。。。

入到去就快快除光光等靓女黎了,唔使几耐靓女入黎,我就唔打算睇,只系条女女好姣一下,一黎就成个人爬上黎我身上,又一直要睇我个样,终于都卑拒得米,拒睇我,我睇拒,哇。。。果然系靓女一名,今次冇死了。。。

之后就开始按摩,按摩都几好既,只系力水差佐D,唔知系唔系靓女既关系,好多人搵拒,搞到拒冇晒力水按摩。。。

按完我背部,大腿,小腿,屎忽,之后,开始叫我转身,一转身我傻佐一下,因为。。。拒已经一丝不挂帮紧我按摩,哇佬,难怪头先帮我按按下背部既时候,拒突然停手佐大概五分钟,原来系除紧衫。。。

当拒知道我睇到拒一丝不挂之后,拒开始“飞禽大咬”,成个人爬上黎我身上,我地开始打K轮,拒对假波波压住我,我双手扎拒屎忽,拒又用鲍鱼摩擦我细佬,个情节开始我去佐落水店,哈哈。。。

打打下K轮,拒又涞我乳头,两个乳头都卑拒涞晒,拒一直涞,我一直搞拒鲍鱼,搞到拒出晒水,有几次拒想大声呻吟,可惜拒控制住,因为唔可以卑出边听到,所以个几次我推开我只手,唔卑搞鲍鱼,因为拒顶唔顺佐,哈哈。。。

之后我地只系一边打K轮,一边打机,一边摸鲍鱼,摸到我成个手都系水,不过,我都没打算要出,拒话掂解我咁犀利,可以顶咁耐,拒话拒没试过可以顶咁耐既客仔,全部都系两三下就出佐,我系唯一既一个拒打唔出既,哈哈。。。

最后拒出“杀手锏”就系。。。涞我蛋蛋哦,冇错,你地冇睇错,拒一边涞我蛋蛋,一边帮我打机,不过冇含啦,只系涞蛋蛋,当拒个面系我蛋蛋个度既时候,我有一股冲动,要颜射拒,所以我开始释放我自己,我要喷了。。。

当我感受到我自己要喷既时候,我自己用手加快打机旋律,拒又继续帮我涞既蛋蛋,最后,我要爆发了,我直接拉我细佬落去,当场就喷到拒一面都系,拒冇走开,仲好enjoy咁卑我喷,喷到拒一面到系,喷完之后,拒轻轻做佐一个动作系我细佬到,就系涞下我龟头,跟住拒冲上黎我面到,打算将我自己既精液抹落我块面到,我极力反抗,拒唔放弃,一定要抹到我为止,冇办法了,我唯有出绝招,因为当时拒爬上黎我身上,双脚打开,我用我只手将我细佬假假要放落去拒鲍鱼度,拒感觉到,不过。。。都系吓拒唔到,拒仲用手帮我一把,今次到我挣扎了,我唔要,拒两边夹攻我,我唯有出最后既绝招,就系将我细佬放入去拒“屎眼”度,终于我都胜利,拒投降,哈哈。。。

拒用毛巾抹面,抹晒我D精液之后,帮我清理,清理完之后拒包住毛巾行佐出去,哇。。。拒唔怕卑人睇到???原来都系没有人,只系得我一个,拒出去梳洗,洗完之后拒返入黎,因为我没到钟,所以拒训系我隔壁揽住我,我地继续打K轮,拒又手多多,一边打K轮,拒一边摸我细佬,唔使几耐我细佬又再次“重振雄风”,拒问我想唔想在出,我唔要,拒冇放弃,继续帮我打机,不过,今次会卑头先更加耐,所以我叫拒放弃,费事拒手劬。。。

最后拒都系放弃佐,我都只系打K轮,跟住拒就起身雀衫,我都跟住起身雀衫了,我用细佬放入去拒鲍鱼下方,拒背对住我,我从后揽住拒,双手扎拒波波,拒转头又再帮我打K轮,我就用细佬假插拒鲍鱼,拒又开始兴奋,想叫我直接插入,我唔要,因为。。。冇袋啊。。。就算有我都唔要,因为我实在唔习惯系按摩院度做。。。

原本我打算约拒出去大战,不过我念下念下,又唔要了,因为我第二日早机,所以打算早D训,就唔约了,我仲以为拒会约我,掂知都系冇,就算了。。。

我出去厕所,拒系房间度等我,当我出黎既时候卑拒佣金,拒攞完之后又拉我入房,打一轮K轮先,最后先卑我走,走既时候拒拉住我既手陪我出去,去到玻璃门口,拒仲扎我细佬一野,我地笑笑口,之后我真系走人了。。。

前几日返到黎念住搵拒,掂知原来拒已经回国,因为睇唔到拒张相佐,呜呜呜。。。

23号既照片,系唔系好靓女叻!!!

静鸡鸡话卑你地听,拒返黎佐啦!!!

不过。。。皇天不负有心人,我仲有下一集,迟D先写,今日写住咁多先。。。

下集既时候,我先放相卑大家睇,请耐心等待。。。

若知场情,下回分晓,哈哈。。。

地点:Lobak
招牌:PW
国籍:泰国美眉
号码:23号
年龄:28(好像系,我忘记佐)
样貌:10/10(样貌爆灯)
按摩:10/10(按摩本来5分,拒一丝不挂帮我按,所以满分)
态度:10/10(态度十分好)
身材:8/10(身材好,可惜有个地方扣分)
笑容:9/10(我地由头笑到尾)
胸部:5/10(依个就系扣分既地方)
皮肤:8/10(皮肤滑喔〕
按摩价钱:一个小时60
B2B:50(女女一丝不挂)

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

Rryanchong + 2
lclylo + 2
1735a + 3
ss1 + 2
roy_roy + 3

下集黎了。。。

本骨魔第六十篇按摩分享篇!!!

哈哈哈,你地以为下集系講23号吗???

No。。。No。。。No。。。

因为之前23号已经回国,所以下集唔系拒,不过。。。23号今日我睇到拒既相,应该返黎佐,要去既兄弟,gogogo。。。

上集講到,上天不负有心人,系因为。。。

有一日,我朋友搵我饮茶,饮下饮下,我就卑拒睇下D按摩女女既照片,拒二话不说,就话宜家行啦,哇。。。咁心急,我就跟拒行咯。。。

不过原本我地想去Lobak PW既,我朋友就打电话去想booking 26 同 29号,掂知26号得闲,29号要等一个小时,所以我地就唔等,确定去第二度。。。

有间按摩院学佐PW运用微信,拒地都系一样用微信放女女照片,我同朋友睇完D相之后,就打电话去booking,哈哈,今次得米,间按摩院冇人,所以我地就booking佐。。。

去到按摩院,我朋友超心急,仲没入到门口就开口话头先我打电话黎既,个服务员就哦。。。哦。。。哦。。。(女仔睇场哦)!!!

先卑钱,配套钱,都几贵一下,然后入房。。。

除晒衫裤等女女。。。

女女一入黎就Darling前,Darling后,我听到拒咁叫应该都几姣一下。。。

开始按摩,拒好健谈,我地由头倾到尾,我简中有講下泰文,拒就话我一定有女友系泰国,哈哈,其他过程都系用英文交谈,拒英文唔错,不过拒都一直叫我用泰文交谈,我唔要,费事又卑拒话我有女友系泰国,哈哈。。。

按摩都唔错一下,全部位置都有按到,力道都几好,而且拒将我“剥光猪”佐,唔卑我包毛巾系屎忽度,拒要我光脱脱卑拒按摩。。。

话唔多講了,拒叫我转身了。。。

转身之后,拒又系一个飞禽大咬,值头就爬上黎我身上帮我打K轮,而且拒将气吹落我口中,话想吹肥我,哈哈。。。

然后叻,问到冇问我,拒自己开始除衫了,除清光,一件不留,连底裤都除卖,好嘢,又有嘢玩了。。。

一开始拒成个人爬上黎我身上,我地先黎一个激情打K轮,然后拒慢慢开始漫游去到我乳头,开始涞,两个乳头都卑拒涞到晒,涞完乳头之后,拒又慢慢咁漫游落去,一直涞住落,涞到去我细佬既时候,拒停佐,咦。。。我心念:冇下文???

原来唔系,拒打开湿纸巾,用湿纸巾帮我清理细佬,清理完之后,拒又从新开始爬上黎我身上,我地又在次黎一个激情既打K轮,之后都系一样,拒慢慢咁漫游去到我乳头,又开始涞,都系一样开始涞到去我细佬度,今次。。。冇死了,拒开始帮我含细佬了,哇。。。爽啊,居然有咁既服务。。。

拒含到好爽,出晒声,我当然就开始搞拒鲍鱼啦,越搞拒鲍鱼,拒越兴奋,一直叫出声,因为当时都冇其他客仔,只有我同我朋友,之后我慢慢指入拒鲍鱼,拒叫得仲犀利,连我朋友都听到顶唔顺,叫我地细声D,哈哈。。。

拒含下细佬,又涞下我蛋蛋,跟住拒慢慢移动拒个屎忽,想用69式,我就卑拒用69式咯,不过我冇涞,我只系用手搞,搞到拒D水流晒落我面度,劲啊。。。

之后拒真系顶唔顺,拒转身,上黎帮我打K轮,然后用鲍鱼摩擦我细佬,摩下摩下,拒静鸡鸡用手将我细佬放入去拒鲍鱼度,我立刻阻止,因为我唔想做清兵,拒发姣咁发卑气,一直话拒好想要,又一直进攻我,我原本唔想要,因为我唔习惯系按摩房度做,带出去做比较爽,但系当时情势危机,我只好帮拒解决了。。。

今次我系有袋袋既,哈哈。。。

当我攞出袋袋既时候,拒二话不说,一手抢佐我袋袋,迅速打开,迅速帮我带上,然后就骑上黎了,拒真系好饿佐,好摇得,一直自己系度摇,我就一直扎拒波波,拒波波都算几大下,系真波,唔系假波哦。。。

摇到咁上下,拒爬落黎帮我打K轮,一边摇,一边打K轮,几爽一下。。。

只好我就黎一个“鳄鱼翻身”掂知,间房比较细,所以一翻身就撞到墙了,哈哈。。。

我地一边打K轮,一边抽插,一边慢慢移动返去床度,一直维持住咁既动作,我加快抽插拒,拒越叫越大声,搞到我唔好意思,只好帮拒打K轮,唔卑拒出声,最后我自己顶唔顺拒D淫叫,我做最后冲刺,超级加快抽插拒,跟住就发射佐。。。

发射完之后,动作开始放慢,我拔出黎,然后转身训落床度,我地大家一起“鬥喘气”呼。。。呼。。。呼。。。

之后拒起身,帮我将袋袋拔出,拒再帮我含两下,用俐涞干净我D精兵,在用湿纸巾帮我清理,清理完之后拒又训系我隔离,拒揽住我,话好爽,想要多一次,不过。。。由于时间既关系,我话下次带你出去哦,拒冇回答,只系又在帮我打K轮,应该算回答佐瓜,哈哈。。。

我训多一阵就起身雀衫,拒帮我雀底裤,帮我雀衫,哈哈,服侍周到,唔错唔错。。。

我出去厕所,跟住在卑拒小费,拒几开心,然后大家在打多一次K轮,我就走了,我朋友已经系出边等紧我,拒仲死吊,话我咁耐,又话我就爽咯,听声都知道我做紧乜嘢,拒个条女女就冇了,只系扎波波,哈哈。。。

今次卑拒搞到我破戒了,呜呜!!!

地点:暂时保密
招牌:暂时保密
国籍:泰国美眉
号码:保密
年龄:2x
样貌:8/10(真人样貌比相差少少)
按摩:8/10(按摩可以,有力道)
态度:10/10(态度爆晒灯了)
身材:9/10(身材一流)
笑容:9/10(笑容简直靓)
胸部:8/10(真波波34)
皮肤:8/10(皮肤唔错喔〕
按摩价钱:一个小时配套(肯定超过60)
佣金:100(一定要卑100了)

评分

Lshao91 + 3 感谢分享
王小明 + 3 感谢分享
enjoythe9 + 2 原创内容
yap6483 + 3 感谢分享
vvv111222 + 3

比d女飞禽大咬是最爽的呵呵

头等位。真是正。一流的享受。

heavenam2 发表于 2016-4-25 15:29
比d女飞禽大咬是最爽的呵呵

你条友仔啊,先卑下集分!!!

广东版FR,支持支持!

广东版FR, 正正正,一定要支持!
期待下集

安全哥,你回来啦,哇消失酱久,还以为你给女女困着不放添

下次出差可以去试一下

终于给你找到顺嘢了,哈哈。

喔。。。大大是那里的常客。

上下集我也先加分先。。。

superpanda 发表于 2016-4-25 15:30
头等位。真是正。一流的享受。

我卑女姣过好多次,今次最姣既。。。

shadowwolf 发表于 2016-4-25 16:02
广东版FR,支持支持!

好唔好睇啊,哈哈!!!

ahboyboy0409 发表于 2016-4-25 17:02
安全哥,你回来啦,哇消失酱久,还以为你给女女困着不放添

最近都有兄弟一直写FR啊,我就静静睇咯,哈哈,开玩笑既!!!

ivsmy 发表于 2016-4-25 17:12
下次出差可以去试一下

希望拒有返黎!!!

janshengl 发表于 2016-4-25 22:50
喔。。。大大是那里的常客。

以前系,宜家唔系!!!

coco77my 发表于 2016-4-25 23:53
上下集我也先加分先。。。

下集系骗分既,哈哈!!!

居然有這般好料?值得一試

safety 发表于 2016-4-26 10:11
以前系,宜家唔系!!!

大大为什么呢????难道有新的环境让你流连往返。

safety 发表于 2016-4-26 10:12
下集系骗分既,哈哈!!!

都给了你。。。下次我要去找23号了

边度哦? 可否透露下

你的按摩篇就是精彩,很多想象的空间让我们去思索。恨不得马上去玩一玩。

安全哥 ,看了你fr馬上就去試了…結果23回去了