WishCT - 愿望城市

用户注册

Nilai按摩?认真好介绍咯(NL篇)!

本骨魔第二篇Nilai按摩分享篇!!!

掂解我个主题后面加个“咯”字???睇完我个FR你就知道咯!!!

寻日要上Nilai做多少野,有经过就晤好错过,不过Nilai我晤熟,之前见过有人写Nilai篇,可是当我发信息卑拒既时候,拒冇回应我,晤紧要,到拒问返我既时候,我会“以牙还牙”,因为我都曾经卑个拒“康头”,我会记住,哈哈。。。

既然冇人回应,我就系临上去之前爬帖,爬晒个D关于Nilai既帖黎睇,大部分都系按摩,而且都冇写地点,要靠自己估估下。。。

最后我就见到有人写一间按摩院,拒话个度时不时有学生妹偷吃,而且以前有做按摩,依架只做落水,睇到之后我决定去睇下,不过只好靠自己揾路咯。。。

落到Nilai搞掂佐我D野之后就开始揾路,行下行下。。。哇!超好运,卑我见到佐,不过。。。从隔离睇好识“倒闭”佐,晤系呱!!!

掂知晤系,去到正门见到有几对鞋系门口度,而且仲有挂牌写OPEN,我就快快停车,然后入去了。。。

入到去只见柜台有一个人,我就晤出声行过去,拒问我系晤系要按摩,问我系晤系第一次黎,我点点头,之后拒起身叫我跟住拒行,不过。。。我问拒厕所系边度,顺便整理一下头发,在跟拒行。。。

我从厕所出黎之后,我仲以为拒会带我去照镜,因为拒头先既动作令到我以为拒会带我去照镜,拒企系一间房门前,一手拉开门帘,我就慢慢行过去,拒既动作就系一下睇住我,一下睇下间房入边,各位。。。拒既动作系晤系好识有几条女女系入边等我照镜???

掂知。。。我一去到一睇,既然冇人系入边,只见到一张床系地下,然后拒叫我入去,跟住拒就行返出去了,我:@#$%$#@!@#$。。。快快叫拒返过黎,然后问拒,你没话卑我知按摩几多钱,而且之前我都话佐我系第一次黎,拒听完之后就话一个小时48块,我在问拒,除佐按摩仲有乜野???
拒话:按摩加打机。。。

我问:按摩同打机啊,打机几钱啊???

拒话:打机你要自己系房间度问女女。。。

我问:除佐打机仲有乜服务???

拒话:就只系按摩同打机,肯定冇落水!!!(吓!之前个位大大写只做落水,冇按摩既)

我本来打算走人了,因为如果只系按摩同打机,芙蓉我都没去晒,何必晒钱系Nilai度按,如果系泰妹仲过晤值得。。。
之后我在问拒:你地依度系咩妹做按摩???

拒答:我地依度都系“马来妹”做按摩。。。

听到马来妹之后,我就决定要按摩了,哈哈。。。

之后当然系除晒衫裤训低等,不过我除净条低裤,爬低。。。

女女入黎,然后HI我,我又跟住HI返拒,然后拒问我,You Orang Malay,India,atau Cina?我就话我系Cina,然后拒走上黎拉我个头上黎睇,睇完之后拒话,哦,Betul Cina噢,Tapi Rambut Macam Malay,我:Yakah。。。

跟住就开始按摩了,拒问我可晤可以除佐条低裤,我话:You Suka lo。。。拒帮我除紧条低裤既时候,拒叫我翘起少少,拒怕等下拉烂佐我条低裤,我在话:烂佐就晤雀咯,拒笑笑口话,如果烂佐条低裤就卑拒,我:吓!!!(有收集男人低裤既兴趣。。。)哈哈。。。

按摩手势都几好,只系力度差少少,不过都算几舒服,尤其系拒只手好滑,仲更加舒服了,按下按下我想训觉了,拒知道我要训着佐,又故意挑豆一下我咕咕,会一直故意用手推到我蛋蛋,因为拒一直想同我倾计,我就陪拒倾计咯。。。

我就故意问拒,依度除佐按摩仲有乜野服务。。。拒话:以前依度有SPA&桑那,不过坏佐,之后就冇用佐了,过后我在问拒,仲有吗???拒话:冇了,就只有按摩!!!
我:@#$%@^@#%$@%。。。

继续按摩,按摩到我屎忽既时候,拒居然使出“猫爪”黎攻击我屎忽,个种感觉超爽,而且仲申手入去我咕咕度将我咕咕拉佐出黎,拉完出黎之后就连我咕咕都猫爪埋,哈哈,爽啊!!!

当然拒晤会错过机会问我要晤要Urut Batin噢,我就回答拒,等我念下先,拒听完之后就话,冇问题,可以。。。过后又在继续按摩了。。。

按摩完后面,系拒叫我转身既时候在问我一次,Sudah Fikir ?Macam mana?拒问紧我既时候,我已经转佐身,我等多一下就话:You Suka lo。。。之后拒在话:Tak Boleh Suka,Wang You Punya,So Macam Mana。。。我都系个句,You Suka lo。。。

之后拒叫我去厕所小个便,然后清洗一下咕咕在返黎,跟住我话:Saya Tak Ada air mau buang,拒听完之后又叫我在转身,拒话拒系从后面开始既,我在次转身哦,拒就走佐出去攞Tisu。。。

跟住返黎之后就开始后面拉筋了,先慢慢抚摸我屁股,从上到下,从出边到入边,连窿都按摩埋,之后就从后面拉我咕咕出黎,叫我轻轻翘起,双手慢慢抚摸我咕咕,抚摸好耐一下,跟住就叫我转身了。。。(仲以为有毒龙添,哈哈!!!)。。。

都系普普通通打机,冇乜惊喜,全程坐系我咕咕度,打佐好耐我都没出,拒问我掂解咁犀利,可以顶咁耐,我就话如果只系用手,我会好耐哦,跟住我叫拒坐上黎,拒都几听话,真系坐上黎,不过。。。超级惊喜黎了,拒话打咁耐没出,问我要晤要摸波波,不过要在加50,我就话晤要,就算摸波波都系一样好难出,之后拒在话,帮我“涞”乳头,不过又要加50,我都系一样既答案,好难出。。。然后。。。拒在问,可以吃雪糕,不过要加100。。。哇!哇!哇!。。。加得黎我可以去一次RB一次美伦了,哈哈。。。

最后我全部拒绝,叫拒放弃,我晤会投诉,拒帮我清理完之后,卑拒50,在出去柜台卑48,然后快快走人,卑钱时见到另外一位NL,不过有D老,哈哈。。。

按摩48+拉筋50+摸波波50+涞乳头50+吃雪糕100=298,一个小时按摩要298,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈。。。

好彩我全部拒绝,晤系就真系惨了。。。!!!

地点:Nilai

招牌:Nilai Spa

国籍:本地NL(大概有十几个马来妹做按摩,一个印度妹)

年龄:27岁

样貌:7/10(样几可爱)

按摩:6/10(按摩可以,不过越按越细力)

态度:7/10(态度可以)

身材:6/10(身材可以,屎忽够大)

笑容:8/10(笑容晤错)

胸部:7/10(有33左右)

皮肤:9/10〔皮肤好滑〕

环境:8/10(环境可以,房间式)

伤害:一小时按摩48(油)

超级伤害:按摩48+拉筋50+摸波波50+涞乳头50+吃雪糕100=298(好彩我忍得,哈哈。。。)

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

luvbaby + 1 多谢分享
enjoythe9 + 2 感谢分享
roy_roy + 3 感谢分享
魔鬼666 + 3
watan + 1 感谢分享

好彩safety大大定力够

评分

safety + 1 1

唔忍得就做水鱼,哈哈。

评分

safety + 1 2

lionkingkong 发表于 2014-12-5 15:27
好彩safety大大定力够

太贵了,定力一定100%。。。哈哈!!!

有无搞错,按摩再加得料来都要成RM300,不如我去找艾嘉同埋青青姐来起双飞仲更加爽!没生意都无塞甘狮子开大口

评分

safety + 1 3

chongkee 发表于 2014-12-5 15:27
唔忍得就做水鱼,哈哈。

系超级水鱼,够力。。。锣住菜刀!!!

kelvincraig 发表于 2014-12-5 16:16
有无搞错,按摩再加得料来都要成RM300,不如我去找艾嘉同埋青青姐来起双飞仲更加爽!没生意都无塞甘狮子开大 ...

系罗系罗,不过。。。好多马来老帮衬。。。

前辈果然系忍者

点解今次会转马来妹,平时都唔系泰妹咩?

safety 发表于 2014-12-5 16:50
系罗系罗,不过。。。好多马来老帮衬。。。

马来佬荷包有钱就周身痕,用钱都无睇住来用,用完就要生要死通街借

vvv111222 发表于 2014-12-5 17:05
点解今次会转马来妹,平时都唔系泰妹咩?

下下都泰妹咩,试下新野。。。

kelvincraig 发表于 2014-12-5 17:19
马来佬荷包有钱就周身痕,用钱都无睇住来用,用完就要生要死通街借

晤一定,衣架既马来佬都好有钱了。。。

safety 发表于 2014-12-5 17:24
晤一定,衣架既马来佬都好有钱了。。。

可能有BR1M sponsor呱!哈哈~~~~

vvv111222 发表于 2014-12-5 17:04
前辈果然系忍者

你要晤要加入群聊???如果要就PM我。。。

评分

vvv111222 + 3

kelvincraig 发表于 2014-12-5 17:30
可能有BR1M sponsor呱!哈哈~~~~

钱多原因!!!大家心昭啦。。。

打枪啊?! 298 贵到飞天

这个地方我去过,不过是印尼妹妹按,地方不错就是没有下水.. :(

298 和 48 的差别, 兄弟临场分析能力很高

简直就系强者

你昨天爽 。。。
我今天爽 。。。

哇,sauna房还没好?半年前去过,本来想拿整个配套,spa+sauna+1小时按摩=rm68,不过打理人说sauna坏了。没想到到现在还没修好。

safety 发表于 2014-12-5 16:47
系超级水鱼,够力。。。锣住菜刀!!!

锣住菜刀砍掉你的小鸟,哈哈。

safety哥系强中手,点会甘易上当吖!

joe8188 发表于 2014-12-5 17:39
打枪啊?! 298 贵到飞天

超级打枪,哈哈!!!好彩我无上当。。。