WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?我去第二次了(房间图)!

本骨魔第三十五篇按摩篇!!!

你地行动佐没啊,我已经去第二次了,哈哈!!!

寻日身痕,所以又走佐去按摩,因为环境靓,女女唔错,所以我决定在去帮衬多一次,而且配套又值得,仲有意外收获,仲超时添,哈哈。。。

事情系咁样既,训日我楂车去到按摩院,放好车就入去了,入到去一个客仔都冇,经济依然低微,生意惨淡,我国就黎唔掂了,唉!!!

然后同服务生倾下计,在问一问去到几号,拒講晒D号码卑我听,听完之后我傻佐一下,掂解之前帮我按既号码冇佐,拒话去佐分行,我:。。。(咁快既!)!!!

冇边了,唯有叫拒介绍一个靓既卑我,然后拒话XX号,按摩唔错既,跟住我在话,按摩唔错但系如果系好老既就惨啦,然后拒在一次强调:我地依度冇老既,全部都系后生,最老个个都系30岁啧。。。

听到拒咁講我都唔好意思推了,就要头先拒介绍既XX号,拒带我入房,今次因为我有攞配套,所以我冇雀条短裤,我直接除晒爬低了,哈哈。。。

等佐一阵,条女女黎佐,好有礼貌,入黎前先敲门,哈哈。。。

开始按摩,通常我开始都唔会望拒地,因为之前我话过,如果系恐龙就冇瘾了,没望之前仲可以幻想一下,哈哈。。。

按摩都唔错,会问你要按泰式定系油式,我话油式,因为泰式按摩唔系几爽既,哈哈。。。

按摩功夫一流,感觉上拒身材苗条,因为拒跪上黎我背只度,重量好轻,力度几好,一直按摩到我屎忽既时候仲舒服,因为拒会一直掂到我既细佬,我最锺意就系依种女女了,唔会闪避敏感地带,哈哈。。。

搞掂后面之后就转身,一转身就当然睇下拒先啦,果然系靓女一名,一转身就开始搞我细佬了,仲一直抚摸我既蛋蛋,几爽一下,而且我发觉度一样野,就系每次我按摩转身之后,D女女都会趴上黎睇住我,面对面,你眼望我眼,好奇怪,次次都系咁,有D仲会成个人压落黎我身度,用拒对波波压住我,哈哈。。。

卑拒望佐一阵,又用鲍鱼磨擦我细佬,卑拒搞到我顶唔顺了,直接捉拒个头落黎打个K轮先,拒冇拒绝,我地打到天昏地暗,哈哈。。。

打完一轮K轮之后,拒继续帮我拉筋咯,拉拉下又摸摸下我既蛋蛋,期间我隔离有人做紧按摩,应该系我按到一半既时候走入黎既,之后我只听到女女一直强调:NO。。。NO。。。NO。。。NO。。。,应该系条友仔唔知要拒做乜野了,哈哈。。。

听完拒一直SAY  NO之后,我就继续进入状态了,帮我按摩条女女一边用手玩我咕咕,一边帮我打K轮,好爽啊。。。然后拒问我拒性唔性感,我睇一睇就话,好性感喔,講完之后拒就直头除衫露出拒个对唔大唔细既波波卑我玩了,过后就一直叫我“来”拒乳头,我唔要,拒就话,你唔“来”我,我“来”你,我肯系卑拒“来”啦,哈哈。。。

“来”到拒投降了,因为我迟迟没出,不过拒都一直要帮我出,我叫拒放弃啦,拒唔肯,一定要帮我出到为止,一直同我講拒可以既,拒可以既,我就唔理拒了,等拒慢慢黎了,掂知都系唔掂,拒话拒好伤心,我系第一个拒打唔出既人,我话:唔紧要啦,我唔会嬲既,拒都系一样唔开心,过后拒就成个鲍鱼坐上去我咕咕度,一直郁(动),问我系唔系要咁先可以出,我话:应该系,冇直接答拒,跟住我快快问,你可以吗?拒答我:可以,然后我就问:系依度???拒笑笑下,不过我最后答拒:我唔要,拒听到之后成过人趴落黎我身度,我唯有安慰拒了。。。

睇过我FR既人都应该知道我唔锺意系房度做,所以我拒绝拒了,不过我认为拒可以带出去上喔,因为之后我都问拒要做电话号码,哈哈。。。

地方图:今次卑你地睇真既房间咯!!!

毛巾压住拒条就系为你地准备既短裤了!!!

地点:罗白(LOBAK)楼上是安亲班

地址:16,BAWAH JALAN DM 4,MILLENNIA SQUARE,70200 LOBAK,NS  

招牌:KESIHATAN PM(其实他是新分行来的,还有一间在SENAWANG)

国籍:泰国

年龄:2X岁

样貌:8/10(样子漂亮喔)

按摩:10/10(按摩满分了,一流的按摩)

态度:9/10(态度不错,会一直笑的)

身材:8/10(身材苗条)

笑容:8/10(笑容不错)

胸部:8/10(身材苗条,胸部唔大唔细)

皮肤:9/10〔皮肤滑〕

环境:10/10(环境当然满分咯,可能是新装修喔,冷气很冷)

伤害:一小时泰式按摩29,一小时油式按摩39(全身)

配套:一小时泰式或油试按摩60(全身包拉筋)

注意:我入去既时候系六点半,我要一个小时既配套,卑60,然后我出黎既时候已经系八点,个服务生都冇吹钟,哈哈。。。

其他地方配套都系60块然后50分钟,依间野一样收60块,不过系一个小时,只系我唔知掂解系入边一个小时半了,哈哈。。。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

评分

XiaoBaii456 + 1 感谢分享
a.d.lee + 1 感谢分享
luvbaby + 2 多谢分享
Zxuan + 3
Bojagi + 2 感谢分享

你按摩到上瘾了?

评分

safety + 1 1

他是按到傻高了

评分

safety + 1 2

大大,这是在芙蓉那里一代?

评分

safety + 1 3

当色情行业都 pokkai , 国运就很糟糕了

chongkee 发表于 2014-9-5 16:56
你按摩到上瘾了?

其实按摩都唔系之在按摩,哈哈!!!

sherk414 发表于 2014-9-5 17:11
他是按到傻高了

我无傻,唔使惊。。。我只系按到飞天佐啧,哈哈!!!

aaroncch83 发表于 2014-9-5 17:37
大大,这是在芙蓉那里一代?

地址都写佐出黎啊,系LOBAK!!!

heavenam2 发表于 2014-9-5 17:42
当色情行业都 pokkai , 国运就很糟糕了

系真既,最近D按摩院都静静。。。

safety 发表于 2014-9-5 17:44
地址都写佐出黎啊,系LOBAK!!!

对不起大大,我不是很熟那里~

等下我就去》》》》谢谢大大

大大她是几号???

sherk414 发表于 2014-9-5 17:11
他是按到傻高了

这个周末轮到你去傻高了,哈哈。

safety 发表于 2014-9-5 17:43
其实按摩都唔系之在按摩,哈哈!!!

呵呵,醉翁之意不在酒?

safety 发表于 2014-9-5 17:44
我无傻,唔使惊。。。我只系按到飞天佐啧,哈哈!!!

钟过滖 。。。
你按淋到上西天 jorr 啊

chongkee 发表于 2014-9-5 20:54

没这回事 。。。
没有子弹 。。。有精虫也没用

sherk414 发表于 2014-9-5 23:21
没这回事 。。。
没有子弹 。。。有精虫也没用

按个骨,扎下波,不是很多钱吧?

你真係好懶Geng啊~  

杀伤力多少?? 分享下

我对按摩【正骨】永远没兴趣的但我之前喜欢去因为每次去都有惊喜的  哈哈哈  据在下的心得  泰国的技师真的很容易泡的  只是看她是给你免费还是要钱的罢了

评分

safety + 3 我很赞同

期待safety阿兄带美眉出去打炮的刺激精彩fr啊!谢谢

aaroncch83 发表于 2014-9-5 17:48
对不起大大,我不是很熟那里~

LOBAK草场对面店头!!!

stig 发表于 2014-9-5 19:34
等下我就去》》》》谢谢大大

记得返黎分享一下!!!

chongkee 发表于 2014-9-5 20:54

拒系月尾,周末没得啊,哈哈!!!