WishCT - 愿望城市

用户注册

芙蓉按摩?我第一次加时!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

本骨魔第二十七篇按摩篇!!!

按摩系我最锺意既,就系前日我放工之后又走去按摩,去一间之前我周不时去既按摩院,去到个度放好架车,入到按摩院,见到好多对鞋,就哇佐一声,然后问,好多人啊?个服务生就快快答我 ,冇啦,仲有位,听完之后我就问到几多号,拒睇佐一下记录就话到XX号,然后话新黎既,就系个时我见到一位岩岩搞掂完出黎既按摩美眉,哇!好唔掂,之后我就问个服务生,有冇靓既,拒就话要靓既,我介绍卑你XX号,身材唔错既,好啦,我就试下睇你既眼光了。。。

入到房间我照旧除衫裤,爬低等,之后女女入黎,冇问我野就直接帮我按摩了,我都唔紧要,反正我都唔会去睇拒靓唔靓,等转身之后先睇,不过。。。好奇怪,又系一个以为我按泰式按摩既,按佐我大概15分钟,我觉得唔对路,就问,WHY NO OIL???拒问返我,YOU PAY HOW MUCH?我答拒之后,拒走出去问服务生,然后入黎一直同我SORRY SORRY SORRY,我:嗯,嗯,嗯。。。

过后就开始用油按摩了,掂解我锺意用油?因为如果用油拒地先会一直按摩你既屎忽,同一直唔觉意砰到你细佬既,如果系泰式按摩就冇了,只会一直推你背部同埋大腿小推,哈哈。。。

拒放好多油系我背部,几乎成个背部都系油,不过唔紧要,反正都要返去冲凉,重点就系,拒按我屎忽既时候超爽,超舒服既,一直用两只手系我屎忽度推上推落,两大碑两边都系,会一直砰到我细佬,爽到。。。

之后就系大腿同小腿了,搞掂完我后面叫我转身,我一转身就睇下拒先,个服务生既眼光果然唔错,系靓女一名,而且按摩又舒服,到按我前面既时候,拒先将我一只脚拉开,拒坐系中间度,一直手推我大腿,另外一直手就放系我细佬度,我最锺意就系依种按摩女女了,完全唔会闪避,会刻意去摸你细佬,哈哈。。。

按摩我两只脚时都系一样,一只手按摩大腿,一只手就一只摸我细佬,爽啊。。。按摩完毕,拒就坐系我隔离,同其他女女唔一样既就系,拒唔系坐系中间帮我拉筋,系坐系我隔离,跟住就一只手一直摸我细佬,一只手摸我乳头,依样都系我最锺意既,哈哈。。。

过后拒轻轻拍一拍我,话DON’T SLEEPING,COME TOUCH,我抬头一下望住拒,然后话,I WANT SLEEPING,拒听到之后就攻击我,低头“来”我乳头,唔卑我训觉,“来”完之后拒问我要唔要扎拒波波,我开始唔要,拒都冇面黑黑,照样帮我拉筋,不过。。。要赞一下拒,可能拒帮好多人拉惯筋佐,帮我拉好耐都唔识攰,一流,我就问拒,手唔会攰吗?拒话唔会啊,不过拒又话,我好强,第一次遇到拒打唔出既,其实唔系我强,我只系唔习惯打出黎,会比较难出。。。

不过拒依然唔放弃,继续帮我打,又“来”我乳头,最后我同情拒,我话,算了,唔使了,可以停止了,拒听到之后就一直问我,真系唔使?真系唔使?我:嗯!!!

过后拒话,我帮你继续按摩啦,拒按下按下,又搞下搞下我细佬,跟住我地倾下计,我问拒系度做佐几耐,拒话做佐三个月,之后拒又话,听日就返去了,我听到之后就问拒,会唔会返黎,拒犹疑佐一阵答我话可能会,到时在打算,跟住我就一直摸拒大碑,皮肤好滑既,摸下摸下,拒又摸我细佬了,又在次卑拒搞到硬硬,然后拒问我要唔要出,我话如果你可以就卑拒出咯,跟住拒望佐一下个钟,话时间唔够,我就话,加半小时啦,拒走出去同服务生講声,之后入黎就。。。

就。。。就。。。就。。。自己开始除晒D衫裤了,跟住就黎我耳边,叫我卑拒50,然后拒卑我特别服务,我听到50又有特别服务,我就ON拒了,一ON拒,拒就先开始“来”我乳头,两只乳头都“来”,“来”完乳头之后就漫游落去我细佬度,过后就开始帮我含细佬了,果然系特别服务啊,而且拒屎忽又对住我,难免我会搞下拒鲍鱼,拒冇拒绝,过后我就指入了,搞到拒出晒水,仲喷到我成只手都系,拒既含功都系一流,含到出晒声气,我叫拒SHHHHHHH,唔好咁大声,拒望返转头睇下我,然后爬过黎我身上,跟住就舌吻了,我一边舌吻,一边搞拒鲍鱼,拒就一直搞我细佬,最后,拒问我,YOU GOT DON?我话:NO,I DON’T WANT,拒听完之后就失望,因为卑我搞到拒出晒水,又冇得爽,最后我都系快快翠翠爆发出黎,拒帮我清理,我坐佐起身,拒又坐埋黎我前面,背向住我,我揽住拒,一直扎拒波波,我个头就放系拒个颈度,然后拒问我,今晚得唔得闲,由于拒听日就返去了,所以可以提早放工,叫我今晚载拒出去开炮,我话得闲,在确认佐时间之后,拒卑我电话号码,然后大家在舌吻一轮,我就起身雀衫准备走人了,走时卑拒佣金,拒唔要,叫我今晚记得去温拒,我:OKOK,之后就真系走人了,哈哈。。。

我第一次按摩加时,加得好值得,哈哈。。。

今日就写按摩篇先,迟D在写开炮篇,因为我已经搞掂佐拒了,哈哈。。。

请睇清楚内容,女女已经返去泰国佐,所以唔好PM我要我卑电话号码,多谢。。。

国籍:泰国

号码:X号

年龄:年轻

样貌:8/10(服务员眼光一流)

按摩:9/10(按摩一流,尤其系按我屎忽)

态度:10/10(态度满分咯)

身材:7/10(身材苗条)

笑容:6/10(唔笑好D)

胸部:7/10(波波应该32)

皮肤:8/10〔皮肤滑,不过又系黑佐D〕

评分

raymond9125 + 3 感谢分享
王小明 + 3 感谢分享
正牌豪哥 + 10 + 5 感谢分享
enjoythe9 + 2
roy_roy + 1 漠视版规

下次记得带套去。。。

羊毛:8/10!

小贵要照片。。。

好爽的按摩。

Why....为什么没带dom.

malaysian 发表于 2014-6-30 10:25
下次记得带套去。。。

有带都唔用,我唔锺意系按摩房度做!!!

点解吾带套去按摩? 点解??!!

小气贵 发表于 2014-6-30 10:31
羊毛:8/10!

小贵要照片。。。

OKOK,无问题!!!

评分

王小明 + 2 劲爆图片
小气贵 + 3 是不是~~~?!

chongkee 发表于 2014-6-30 10:47
好爽的按摩。

系丫,真系好爽,芙蓉就系有依种按摩!!!

w.boy 发表于 2014-6-30 11:20
Why....为什么没带dom.

我唔锺意系按摩院度做!!!

heavenam2 发表于 2014-6-30 12:02
点解吾带套去按摩? 点解??!!

其实,我有带,只系我唔锺意系按摩院度做,带出去比较爽!!!

safety 发表于 2014-6-30 12:04
系丫,真系好爽,芙蓉就系有依种按摩!!!

妹妹很美丽又年轻,你执到宝咯,哈哈。

叼拿星 !!!
又一件 !!!

chongkee 发表于 2014-6-30 12:06
妹妹很美丽又年轻,你执到宝咯,哈哈。

真既,真系多谢个位服务员了!!!

sherk414 发表于 2014-6-30 12:09
叼拿星 !!!
又一件 !!!

哈哈,芙蓉D泰国美眉如果靓既都走唔出我手指“拉”啊。。。

safety 发表于 2014-6-30 12:10
真既,真系多谢个位服务员了!!!

你有鸡运就真啦,不然他会叫一个航空母舰给你。

chongkee 发表于 2014-6-30 12:12
你有鸡运就真啦,不然他会叫一个航空母舰给你。

哎呀呀,唔系鸡运啦,女女唔系鸡黎既,哈哈!!!
系女运!!!

safety 发表于 2014-6-30 12:14
哎呀呀,唔系鸡运啦,女女唔系鸡黎既,哈哈!!!
系女运!!!

这样说,你是有女人运咯,哈哈。

safety 发表于 2014-6-30 12:11
哈哈,芙蓉D泰国美眉如果靓既都走唔出我手指“拉”啊。。。

拿星 。。。
我回府永要联系你了
带我去吃下 。。。
Ok ???

chongkee 发表于 2014-6-30 12:15
这样说,你是有女人运咯,哈哈。

嘿嘿!通常都系D女女自己要我带拒地出去。。。
等我下一个报告,因为我已经搞掂佐依条女女了。。。过程好爽!!!

sherk414 发表于 2014-6-30 12:16
拿星 。。。
我回府永要联系你了
带我去吃下 。。。

可以既,不过先卑我过目你既样貌,睇下样唔样衰先,哈哈。。。
仙功要靠你自己喔!!!

有甘上下就得了!!!

safety 发表于 2014-6-30 12:03
OKOK,无问题!!!

我不相信。。。。

w.boy 发表于 2014-6-30 12:28
我不相信。。。。

唔使你相信既,我都系放爽既啧,而且如果系真既我都会放系上面啦!!!

评分

王小明 + 3 图文并茂

safety 发表于 2014-6-30 12:24
嘿嘿!通常都系D女女自己要我带拒地出去。。。
等我下一个报告,因为我已经搞掂佐依条女女了。。。过程好 ...

呵呵,你就爽咯。