WishCT - 愿望城市

用户注册

新柔邪摩?花多眼乱!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

K- G4 x, j2 F$ K( k7 b- D+ U7 B) S6 [$ I2 e
大家好!接近两星期冇上线了,因为之前跟佐公司出国远行,大概10日,返到黎之后隔一日又同屋企人去玩,攰(累)到我啊!!!
& v& H  ]% w; E6 S# P4 d; I
8 X3 O; T0 \% f2 \7 Z掂解攰(累)?因为全程都系我楂车(驾车),又岩岩(刚刚)出国返黎,所以都几攰(累)一下。。。
" v( x8 O( C* i  W* C5 s# d. {* O# b( x8 V+ P& Z' |
楂佐(驾了)3个小时既车,终于都到达佐,第一件事情当然系先去酒店,放低行李先,然后在进行旅程。。。
$ m" d2 [8 B3 h% h
" B% Q: X9 b: e/ \$ B# \( Z) g9 ^先去朋友介绍既阳光与海滩(DESARU),地方虽然靓,但系大多数都系马来人,又系马来人打理,地方都变佐比较邋遢(肮脏)。。。
0 `2 Z( S- t# O/ e' w
- R; r4 r* m2 q: t/ @' M2 Q# s) D之后一连去几个地方之后,玩到大概晚上八九店,吃完野之后,又在楂车返酒店,酒店距离(DESARU)要大概一小时车程。。。
& @8 \! E. k) I/ _/ B
1 p$ s1 W: ^7 S1 c  Z0 `! ~9 \大概十点几,终于都返到酒店,简直系攰到,冲完凉,大概十一点几,我就当然系出去温下按摩咯,好彩系我楂车既,所以可以自己出去慢慢温,D屋企人全部都训晒觉了(睡觉了)。。。5 |* y$ o9 }8 K
6 O0 `9 W' t! \
哇!果然系一个好地方,我楂住架车,睇到我眼都花,真系花多眼乱,见到好多按摩店,而且装修都几掂,简直就好似五星级酒店既装修,全部都大大间既。。。
# U$ J1 \7 `% w* j/ A5 c( S7 `/ z: E, }+ |" J
期间见到XX轩,金X人,爽X康,泰式按摩,XX使,X足X,X体X,等等等等。。。真系有好多好多,我一路兜黎兜去(走来走去),都唔知去边间好,期间我仲打电话上去问下,全部接电话既服务生都系中国女女,我就问开到几点,有D只系开到一点,有D就开到三四点,跟住我就问有咩配套,第一个我打既电话个中国女女好直接,就话:按摩一小时,波推,打飞机,1X0。。。
* d( ?7 o! z4 z2 I  J
- r; ?! S6 i: a3 D4 K  ]+ D期间我都有问过几间,稍微装修比较好D既就只系同我講按摩,拔灌,磨沙,两小时都系1X0,我就唔理都系一样楂车兜下先,跟住会有D人见到我就行过黎问我要唔要按摩,因为应该知道我系温按摩了,我兜佐好耐,所以拒地应该知道我要温康头。。。
" `0 d- y9 s+ _2 s  Z% L' P4 F2 m/ I7 D0 C) j  G' z
间中总有D人做手势卑我睇,按摩手势,有D人过黎帮我解释配套,只有落水先可以照镜,如果只系波推按摩就冇得照镜。。。& u* I& Z( y1 u9 u: a' E1 P

. [0 u5 p) y, H- C. J; K# I我念〔想〕佐好耐(久),终于都决定去依间了(温X乡),一行过去个大叔问我掂样?岩冇,我就在问,房间有冇冲凉房,拒话如果要落水就有,按摩就冇,我就直头要落水配套了。。。5 s4 W% R1 A8 j) e. l) ]. J
1 E# c; l6 V% i2 Z
跟住拒带我上楼,上到去一个人都冇,只有一位服务生坐系柜台度,然后就系。。。叫我睇电话照镜!!!" C' ]* E, v& L- d

, s0 Y' T7 V% A  ?9 {) V8 O只系卑我睇三个,亦都只系一张相,我睇佐大概一两分钟就决定要第一位越南女女,我决定佐之后,拒先解释第一位会华语。。。
" g- C* L, h' v( C) O4 ^
8 s, h/ _3 U% [+ V卑拒吹涨,之后等佐一下,我去一去厕所,返出黎既时候个女女已经等紧我了,同张相一样,都系靓,然后就拉住我只手入去走廊,去到走廊由于冇人,所以女女叫我自己拣房间,我就拣佐一间离开柜台比较远既房间。。。
9 }3 W4 _% T* c4 I1 R6 u3 R
; J3 M" v6 n+ l% r" h入到房之后,个女女就揽佐我一下,然后系我耳边講,我们先冲凉,跟住就帮我除衫了,在慢慢帮我挂好,到拒除衫了,出完之后就叫我入去冲凉,开热水炉,水好强劲,射到我细佬好痛,拒见到就立刻黎一个“水中萧”,乜痛都冇了,萧佐一阵之后,帮我洗好佐,叫我出去抹身先,然后叫我爬住,话按摩先。。。
& b: z: ^& I! A: T% ?, J+ @7 P' S; \
按摩力水就嘛嘛地了,因为已经好夜,女女都攰了,我都唔紧要,等拒慢慢按摩咯,按完背后叫我返身,一返身就袭击我乳头,先“来”(舔)同吸我乳头,两个乳头都卑拒“来”(舔)到晒了,之后就漫游到我细佬度,先系“来”下我蛋蛋,一个字「爽」。。。. Q7 {. R! h- |8 L7 i
" L8 P/ j' q& B5 k7 Q% [
过后就梗系含我细佬了,含功唔错,又深喉,值得一赞,拒帮我含好耐(久),完全唔会赶,唔知系唔系冇人既关系,哈哈。。。) u, f" X, U5 x' g7 Q$ f
9 m9 f+ }' D! z' \. `4 n
含到咁上下,就帮我带套上阵了,带完套之后拒叫我做拒,我唔要,叫拒做我,拒话:我一个人做完,我就笑了,哈哈。。。
9 B! x2 S1 y- F/ b$ R3 I, j( F跟住拒就骑上黎,慢慢将我细佬放入去拒鲍鱼度,掂知拒放唔到,难怪拒叫我做拒,放佐大概几十秒,终于到卑拒放到了,然后话:我成功了~~~几可爱一下,哈哈。。。  s( A4 C$ z/ P
7 F0 \1 l7 C- q, N" `
之后拒就慢慢骑我了,一边骑,一边“来”我乳头,骑到咁上下,我就开始往上抽插拒了,拒只系遵住,我往上抽插拒,插到拒哗。。。哗叫,然后拒望住我之后,就锡落黎了,我当然还击拒了,一边往上抽插拒,一边舌吻,爽叻。。。1 s# ?% H" h# j, w
8 f; O0 g* ^# I. L- R) ]* U
插佐几百下之后,我要求换姿势,拒好开心呢,因为拒想训低好耐了,哈哈。。。# F( [1 b4 U4 q( h( O  o% Q( E$ |
; B% w. o6 W6 D6 B
一训低我就进攻了,先黎慢慢抽插拒,一边玩拒波波,在黎就快速了,一快速我睇到拒表情好似好痛,我慢佐落黎,问拒系唔系好痛,拒话唔系,好爽呢,听到拒话爽我只好又加速了,插到拒E。。。哗。。。鬼。。。叫。。。
* Q" E* _# C$ E3 U* t4 O  U% y
7 S9 @+ T1 o2 K. l# {最后我爆发了,起身,拒帮我慢慢拔套,叫我训低先,然后拒就爬埋黎一起训,我问拒叫咩名,几岁,拒又问我几岁,有冇老婆之类既问题。。。  u; O; ~2 Q2 D6 C: d

9 T: Y  @' b! s! R4 l/ m0 Z' s: U& V原来拒只系黎佐十日,系越南华侨,难怪华语一流,然后问我锺唔锺意拒,叫我跟拒返越南,哈哈。。。
7 D& U% B4 t  l5 H+ b
7 w0 X7 A6 o/ S5 N* n训佐一阵好热了,拒叫我起身冲凉,入到冲凉房,我话自己系,拒唔卑,系到要帮我洗,我就卑拒洗咯,洗完细佬之后又在“水中萧”一下,不过冇出,因为我好攰,唔想在出了,叫拒停,在洗一洗,就出去雀(穿)衫了。。。
4 b4 g  h' o% n9 u: e& V7 i3 q1 S% d4 x9 J7 i) Z" g, W
雀(穿)完衫之后,拒在揽住我,唔卑我走,我锡拒一下然后卑D佣金拒,我就走人了,由于好远,所以我都废是要电话号码了。。。
# l, G: P2 @" r' x, K
2 x4 G+ C/ G& X- V) h; ~
地方:BUKIT INDAH附近店头
6 P. S( J. ~3 W$ y. r6 b3 t' y
8 F, ~9 X' U* B' G; L5 B9 @店名:温X乡& S' Y! O# W( E6 I' _* L/ M

% G4 ?) e$ {( b5 E; i名字:阿WIN! }9 W+ _1 p4 N, p
/ E$ O; w6 j8 M7 n( l
年龄:26岁(娇小玲珑)4 p& E, t8 n7 L5 l. l
9 z5 x* z) g' ~( u6 G6 y
号码:冇问5 R1 \# n) j& H# ]* |8 H
" l/ v3 B0 l1 U2 H* J
国籍:越南& U6 ^8 V' ~' A$ J3 w+ \  @
0 i+ \' E, a, Z. [& {% @0 h
按摩:5/10(可以接受,因为都夜了,人地都会攰)
2 A2 C' ?6 t  V# m. L+ \7 v
  _. y4 L8 Q; G' C/ Q* t7 n/ Z身材:8/10(身材苗条,细细粒)
: o% U5 R- ?2 Y1 }6 @( e$ N+ M. S# s8 x$ x9 C$ |
波波:6/10(波波几靓下,乳头细细粒)* Z3 L% m! X/ v
+ a' }  A% [$ W3 m2 _8 |, o7 x
皮肤:8/10(虽然26岁,不过皮肤好滑)
$ h" r1 Z! F% r- G: X# ~' O
1 c- ~1 i0 L/ E/ A6 q# N1 R样貌:10/10(可爱型,个样好掂)
; y; c) S' ~7 g# d4 ~" _
: _; W! W' ?# O" k/ ^7 `# @0 j; ]敢场:10/10(绝对唔会啦,搞掂佐之后仲陪我倾计(聊天). M- p: b. `# W% R8 L
' L% l4 c/ G7 Q0 Y2 h% q4 U- {  n
伤害:1X8佣金20
3 q2 L- r% Q5 S* [( {' r7 S
3 Y) Q" U9 `4 M, i0 u7 x6 a
PS:唔知系唔系发系依区,如果唔系请版主帮我移动到应该放既区,多谢!!!- P$ w  |! O2 S6 h/ U
$ y! G- |9 v1 e3 J5 M

( I3 e3 m6 z. m; {9 K
8 I' t' K1 m" o

评分

硬石 + 1 感谢分享
luvbaby + 1 持续强劲的表现
k1883 + 1 广告/SPAM
homefresh + 1
malaysian + 5

路过支持一下。。。

多谢分享。。写嗒好晤错

进步了,越屌越远了。。。。。。。。。。。。。。

那麼遠的好料,又給你吃到

很不错的眉妹,谢谢分享。

那一带真的很多按摩院,看到眼花缭乱 ==

妹妹要你跟拒返越南 你有机啊~& R1 Q& Z8 A# w9 S
& C7 D  i' h$ @+ i- }
分数没返离 迟d先

睇到细佬扯旗~~

小三郎 发表于 2014-5-5 14:11 + y( F" v, B( r: @3 Q6 A
多谢分享。。写嗒好晤错
, h1 o% X, T0 N+ y( S) ]( V
哈哈,睇得明白吗???

wande 发表于 2014-5-5 14:15
9 n& B0 F: p* h" a进步了,越屌越远了。。。。。。。。。。。。。。
0 m- f9 F) X6 e
哈哈,都系顺便啧,有好多间,又甘岩系酒店附近,梗系去一去咯。。。

kamyiwai 发表于 2014-5-5 14:34
8 v" t- ]; W% n那麼遠的好料,又給你吃到
, @3 j! |( j) M, B0 X8 ^9 o
顺便啧,系酒店附近就已经有十几间了!!!

yongweng 发表于 2014-5-5 14:37
" z2 z  k2 O- a$ N" B- ~0 v6 h很不错的眉妹,谢谢分享。
$ P# ^( c' g+ {3 Z6 ^
多谢支持,真系唔错,有去可以试下!!!

cooltat 发表于 2014-5-5 14:43
% c0 G( l/ }" T3 \% f' p那一带真的很多按摩院,看到眼花缭乱 ==

. n9 i# O% u" y- ]3 h8 [, V系丫,真系多到,而且都系好靓既按摩院!!!

lucas_lkm 发表于 2014-5-5 14:51 . \, M3 K1 e8 h6 l0 C3 d' j
妹妹要你跟拒返越南 你有机啊~4 C4 ^# U+ M8 b0 {4 i% D! ~7 k4 q
+ J4 n5 P( k! s& u- J
分数没返离 迟d先

. I! s' g& A$ L8 E+ Z( k太远了,有机都无用,你可以去试试,我依度去要三四小时!!!

safety 发表于 2014-5-5 15:41 ( v, `; R# _, f/ C, g' s5 \# B- b
太远了,有机都无用,你可以去试试,我依度去要三四小时!!!

3 t8 F( i0 z! o. }# e0 o我米比你仲远。。。至少五六粒钟。。。

lucas_lkm 发表于 2014-5-5 15:45
' V' R. ~( Z( \& \" t9 M我米比你仲远。。。至少五六粒钟。。。
/ F; N2 n1 L- W3 Z3 e% x6 I+ z
哇!真系几远啊!!!

老大一回来的报告既然是在新山!

王小明 发表于 2014-5-5 15:47
2 _" K9 O3 `, C$ z/ [( ^- ^老大一回来的报告既然是在新山!
1 O; u8 S; v) @
系丫老弟,我一返黎就走去JB了!!!

safety 发表于 2014-5-5 15:39
8 {- t  {4 p2 s$ d+ h顺便啧,系酒店附近就已经有十几间了!!!
3 c6 W4 E7 t' Z; s/ a+ g- [+ H
什麼地方?jb???jb去desaru要多久?

kamyiwai 发表于 2014-5-5 16:06
5 G+ v7 h8 K1 T. z% T. I4 a什麼地方?jb???jb去desaru要多久?
. w: U. y# E( n, X3 ^2 i* b1 Y9 L
BUKIT INDAH入边,我系入SENAI TOLL。。。
3 @' t* d) w4 G# G' p9 t4 T: x3 QBUKIT INDAH去DESARU要一小时。。。5 z" d: E1 z. [. ^  V, Y9 w

safety 发表于 2014-5-5 16:08 , T/ Q3 s) p( d7 J  l4 t, y
BUKIT INDAH入边,我系入SENAI TOLL。。。
4 ]3 w% n  s# B" v* F* {BUKIT INDAH去DESARU要一小时。。。

# S' e4 w9 _, W  J不是很懂那裡的地方,去過desaru,玩浪而已,沒什麼的

kamyiwai 发表于 2014-5-5 16:11
( O; B- @1 l3 A  T6 c不是很懂那裡的地方,去過desaru,玩浪而已,沒什麼的

4 ~$ [# }' \' }1 m' f. k: d系咯,无野既,都系玩水,夜晚就落水,哈哈!!!
+ L0 I& e: E6 h  xJOHOR之前既TOLL入,SENAI机场个度入!!!
, ]' C+ r9 P7 H3 V

去到那里叼到那里,狼人本色,哈哈