WishCT - 愿望城市

用户注册

雪隆邪摩?我终于知道店名了!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

之前发过一个分享贴,关于去按摩既,就系以下依个连接。。。

http://www.wishct.com/x2/forum.p ... &extra=page%3D9

不过,我终于都知道店名了,因为小弟寻日有去KL,顺便落去蕉赖温朋友,然后就去PADAN INDAH 饮下茶。。。

饮紧茶既时候,我特然觉得依个地方好似好面善,就系记唔起,念下念下,终于都卑我念度,原来系之前我写过一个贴,講我之前去做工时,不忘去按摩既,哈哈。。。

饮完茶之后,我叫我朋友一起上去按摩,掂知卑拒拒绝佐,因为拒掬水,同我講不要,你自己去啦,冇办法了,唯有我自己去就系啦。。。

上到去按摩院,要经过两度门,都几守卫森严,入度去见唔到人???!!!(边个开门既???)

不过等佐一阵,终于有条女女走出黎,然后坐佐系柜台,又冇问我野,我只好自己坐落张沙发度,过多一阵,又走多一条女女出黎,哇!几靓噢!!!

条女女自动走去攞佐队拖鞋卑我换,然后我就问柜台个条女,按摩几钱,掂知拒听到我講按摩好不好???(大佬,好大分别叻)之后我都唔理拒,在问一次几钱,拒睇下个钟,同我講:现在是特价,1小时38。。。(哇!几个月前我黎特价,几个月后仲系特价!)。。。

由于我楂佐成日车,所以要攞一个半小时,不过,条女女講,如果超过6点,价钱就唔一样,所以唔可以攞一个小时半,如果要攞就攞一小时,我眼大大望住拒,然后講:我要一个小时半。。。拒听到之后就猛紧,嗯。。。嗯。。。嗯。。。

之后真系个靓女带我入去房间,入到房,黑嘛嘛,乜都睇唔到,我入去先,个女女跟住入,由于太黑,我唔知个女女跟住我,我退后佐一步,唔小心打到拒个波波,吓到一下,拒叫佐一声,然后笑,我快快用手,锡返拒。。。个波波,哈哈。。。拒冇拒绝,仲任我摸,真系爽。。。

跟住就入去叫我除衫裤,然后同我講衫裤放边度,除剩条底裤,我问拒,依件要唔要除?都没问完,又系好似之前个大波妹妹紧,自己帮我除佐。。。

除完之后叫我训上张床,我趴住,之后拒就爬上黎帮我按摩了,按摩唔系几好,冇乜力水,而且个油好贵,因为拒真系放少少,不过唔紧要,少油仲好,因为我仲要楂车返乡下既。。。

同按摩屎忽时,拒有意冇意系我两只大碑中间摸我细佬同蛋蛋,我冇理拒,等拒自己慢慢系度爽,爽完就帮我按摩小腿,脚板,都唔错,会全部身体部分都按摩,只系力水唔够。。。

按摩完前身,拒叫我转身,转完身之后,拒跪系我细佬附近,用爽手一阵推我大碑,连我细佬都堆埋,当然梗系卑拒推硬佐咯,硬佐之后拒几兴奋,一直笑。。。

特然拒趴上黎我身体度,用雀住裤既鲍鱼磨擦我细佬,眼淫淫望住我,问我要唔要打飞机?开头我只系望下拒,冇答,之后拒就猛打我块面,叫我起身,哈哈。。。

我在次望住拒,拒又问我,要不要打飞机?今次我答拒了,我话。。。不要,不爽的,拒听完之后,同我单一下眼講:很爽的,我帮你吃,要吗?听到依句,我唔答应都唔得了,一答应拒,拒出去攞卫生纸巾帮我抹细佬,抹完就直接黎了,开始先慢慢“来”我细佬,“来”完过后当然系含啦,含功都唔错。。。含下。。。含下。。。拒又爬上黎帮我“来”乳头,两个乳头都“来”,完全唔会偷功,当然系拒“来”紧既时候,我只手就不停扎拒波波了,有料到,个波波都系有返甘上下,起码有33,有扎手。。。

期间我仲撩拒鲍鱼,撩到拒发出淫声,唔撩仲好,一撩拒特然转头(本来“来”紧乳头既)帮我舌吻,哇!甘犀利,拒顶唔顺佐,个舌吻功夫都几好,条痢一直系度转,一流。。。

不过。。。我最后都系败卑一招了,发射晒我D精兵出黎,拒仲系唔肯走,一直舌吻到我抽筋,因为拒只手不停甘磨擦我细佬,搞到我一路抽下抽下,顶拒个肺吖!!!

过后拒冇起身,问我结婚了吗?问我几岁啊?问我叫咩名啊?答完拒,拒就自己講出拒个年龄。。。20岁,我冇问拒名,然后帮我清理,我坐佐起身,拒仲好骚,做上黎我细佬度,双手箍住我,问我要唔要带拒出去?我唔要,因为我唔系KL人,所以唔要,哈哈。。。拒几冇瘾,不过我都有攞拒电话号码,如果有上去我试下温咯。。。

地方:PANDA INDAH  (之前有几位大大PM我,拒估岩佐)

店名:莲花

名字:唔知

年龄:20岁(娇小玲珑)

号码:都唔知

国籍:越南

按摩:5/10(力水唔够,不过胜在按摩周到)

身材:8/10(身材苗条,细细粒)

波波:7/10(波波几靓下,粉红色乳头,乳头细细粒)

皮肤:7/10(虽然20岁,不过皮肤差D,唔够滑)

样貌:10/10(可爱型,个样好掂)

敢场:10/10(绝对唔会啦,搞掂佐之后仲坐上我大碑在舌吻多一轮)

伤害:38+50佣金(唔知系唔特别优惠我,一个半小时收我38!?)

结论:

住系PANDA INDAH或KL,蕉赖既大大,有福了,我走时见到有几位好靓下,不妨上去试下咯。。。不过之前我去时,个位导弹我见唔到了,所以都系唔知几号了,你地自己上去试下了!!!

评分

Insanenewbie + 2 感谢分享
nicholaswks + 3 感谢分享
Wuisam456 + 3
永夜君王 + 2 感谢分享
monday-blue + 2 感谢分享

我第一个来支持楼主

我第二个来支持楼主

是吗?38一个半钟, 肯定是全马最便宜

进来支持一下按摩帖!

谢谢大大的分享~~我是第6~~38真是好便宜~~

顺便来支持下,最近serenban 很红的大哥。。。。。。

wande 发表于 2014-1-28 20:43

来支持下

之前去了,给一位中国妹按,一直跟我聊天

hamsap696969 发表于 2014-1-28 17:50
我第一个来支持楼主

多谢69兄支持,可惜你唔锺意按摩!

wmwwmwwmw 发表于 2014-1-28 18:01
我第二个来支持楼主

多谢大大支持,有兴趣按摩可以去试下!

kent1021 发表于 2014-1-28 18:26
在pandan indah 那里?

好容易,店靠近大路,楼下系轮胎店!

avlover 发表于 2014-1-28 18:35
是吗?38一个半钟, 肯定是全马最便宜。

六点前去,只收38一个小时,油!

simon73 发表于 2014-1-28 18:58
进来支持一下按摩帖!

对按摩有兴趣可以去试下,有几位女女好靓!

Jokerghost 发表于 2014-1-28 20:31
谢谢大大的分享~~我是第6~~38真是好便宜~~

真系好平,可以去试一试,有几位女女还靓呢!

wande 发表于 2014-1-28 20:43

多谢支持,小弟担当唔起,望大大高抬贵手!

sguy 发表于 2014-1-28 23:28
之前去了,给一位中国妹按,一直跟我聊天

哈哈,几好,拒有无撩你?

哇哇哇!好劲,一个按摩贴搞到信箱差唔多爆。。。

个位大大,按摩店唔使交换,我可以同你港掂去。。。

依架既PANDA INDAH系唔系做紧MRT???

我只系可以同你地港,我系云顶路黎,然后上天桥,跟住左转,前面红绿灯转右,你会睇到CIMB BANK,然后直行,在转左,去到尾你会见到轮胎店,见到轮胎店你就到佐了,按摩院系轮胎店楼上!!!

唔好在PM我了,信箱要爆了!!!

评分

lamxiu + 2 万分谢谢啊
王小明 + 1 帮吉隆坡的大大加你分

利害老大,从芙蓉按摩到吉隆坡

safety 发表于 2014-1-29 10:22
多谢69兄支持,可惜你唔锺意按摩!

按摩我都钟意的,只是屌嗨我更钟意

评分

zapple + 1 我很赞同

支持楼主..

我是第23个进来支持的。。恭喜发财。。

谢谢分享

进来支持一下按摩帖