WishCT - 愿望城市

用户注册

吾算系正式FR同埋一个通告

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

昨晚看到某兄台写嘅“到KL一定不会错过的按摩院”老早就想试下1个小时个batin,买了ETS票回来,才发现不知道价钱,再睇真D嘅帖,老味210 睇到鸠都缩埋,票又买了,唯有转战其他地方咯。这暂且不提,这两天会在KL按摩区发帖,敬请期待

回来怡保后搵KL回来嘅朋友去greentown oldtown 饮茶,朋友有心下一场,唯有带他去帝x介绍我近来中意嘅青q给他。又甘巧,青q同小c都得空喔  朋友同发哥出去吃返支烟先,小弟唯有在里面干等。先见到小c,打了招呼她去忙下别的,然后一会儿见到青q出黎,吓我一跳 果日样ok ok给她4星,今天...某化妆,跌到2星 死某同朋友讲靓嘅 。等左朋友搞定进黎一起进房按摩,话说好久某给小c按,技术还是那么好 。转身后做咩咩果事,小c问我怎么今天更加耐,心想下午在KL出过一次了嘛 仲可以 成功来多次都偷笑了:wind ,完事后出去,朋友说已经等了15分钟,心想小c说时间刚刚好,怎么那么早出来  给钱之后上车,朋友摇头说翻噻车  吾系啊嘛,点会啊。他说青q做到今天,明天回去不做了  问他点样翻,他说按摩很好,够大力,只是不让摸,摸要加钱 小费给左100!  原来系甘,都吾算翻车嘛,呃,翻都翻吾噻嘛。小弟觉得系因为KL嘅服务,花样,款式比较多,价钱比较经济,所以他吾适应这里的standard瓜  ps:虽然小弟摸系吾加钱啦:wind

通告就系:青q打包吾捞啦

评分

Johorsexy517 + 2 + 1 感谢分享
johngoh + 1
hahalee + 1
jeffwong77 + 1
elvis22 + 1

KL永远平、靓、正。。  呵呵呵。。!!   

哇, 你朋友都好豪,按摩小费都给100.。。。

alonglow82 发表于 2013-5-19 01:14

给她摸要50,摸返她要多50

刚刚从那儿回来,本来要找青X的。。哪知她有客人,转去找小PXXX。。还蛮不错,算是新人。。
我在大厅看报纸时也有看到她,打扮到花枝招展。。。
发哥说她家里有事要回去。。可能会回来吧。。。呵呵呵

alonglow82 发表于 2013-5-19 01:14

如果是写广东话的,字体还有很大的进步空间。。。
我觉得楼主还是写回华语比较容易看得清楚,我看过了香港人的字体,一看就容易明白
老头子,你别明一点就乱发表噢

王子哥又踩去帝X了,
可惜我比较喜欢大X没机会相遇

qqpanta 发表于 2013-5-19 12:11
王子哥又踩去帝X了,
可惜我比较喜欢大X没机会相遇

就算遇到你也不知我是谁  不知道是听你还是酷哥说大x tt不错,有一次特地去哪里点她,样子都是麻麻地而已,给人老点了 波又不大

那就多点来KL黑皮吧。。。

elvis22 发表于 2013-5-19 16:08
那就多点来KL黑皮吧。。。

虽然是比怡保好玩得多,但是坐公交坐死人啊 尤其是等巴士,等到花儿也谢了

是咯, 刀没两边利。。。

fearess 发表于 2013-5-19 13:00
就算遇到你也不知我是谁  不知道是听你还是酷哥说大x tt不错,有一次特地去哪里点她,样子都是麻麻地 ...

哈哈,年轻的mm始终都是帝x最多,
大x出名多轻熟女。原来王子喜欢大波的女女

qqpanta 发表于 2013-5-19 18:23
哈哈,年轻的mm始终都是帝x最多,
大x出名多轻熟女。原来王子喜欢大波的女女

搞个炮友聚会!认识认识

Mrdave2278 发表于 2013-5-19 18:30
搞个炮友聚会!认识认识

我同费爷讲过咯
费爷最近好忙唯有等

KL服务多,价钱大众化吧

qqpanta 发表于 2013-5-19 18:38
我同费爷讲过咯
费爷最近好忙唯有等

谁是费爷?

哈哈,王子兄你都去KL玩啊?好过我啦,我同色熊兄都喺有去,不过就阴公咗哋,晚餐 “大佬” 食斋,落场 “细佬” 食斋! 。。
你仲有返去帝X啊,我自从翻车后都唔想返去咗 。。
呢次你朋友认真多得你唔少咯!通常啲美眉要走嘅时候都喺冇咩心机做工,因为都可能唔返来,怕咩俾你翻车,喺咪? 。。
再讲,你朋友佢哋KL咁多平靓正嘅场,肯定玩唔惯怡保啲嘅啦!除非你带佢去啲比较超班嘅就仲可以接受 。。
KL帖开咗记得邀请我睇哦!

fearess 发表于 2013-5-19 13:00
就算遇到你也不知我是谁  不知道是听你还是酷哥说大x tt不错,有一次特地去哪里点她,样子都是麻麻地 ...

梗喺唔喺我咗,因为我都未试过小t嘅!。。
但喺听阿色熊兄讲小t识识地拉筋喎,唔爽咩?

fearess 发表于 2013-5-19 16:18
虽然是比怡保好玩得多,但是坐公交坐死人啊 尤其是等巴士,等到花儿也谢了

喺呀喺呀,哩样我举脚赞成啊,嘥时间嘥精神等同坐,最重要喺又嘥钱,唔响果度逗留返几日就真喺觉得唔喺几抵!

kl的帖记得邀请我看!

iwantu 发表于 2013-5-20 00:12
kl的帖记得邀请我看!

没加好友邀请不到   在KL按摩区,标题”KL处女贴 - 美金x“

koo1000 发表于 2013-5-20 00:11
喺呀喺呀,哩样我举脚赞成啊,嘥时间嘥精神等同坐,最重要喺又嘥钱,唔响果度逗留返几日就真喺觉得唔喺几 ...

住多几日成年粮都俾噻拒地咯

Mrdave2278 发表于 2013-5-19 22:59
谁是费爷?

哈哈,你有眼不识泰山啦兄弟,他就是咱们的霹雳区along版主是也!

koo1000 发表于 2013-5-20 00:07
梗喺唔喺我咗,因为我都未试过小t嘅!。。
但喺听阿色熊兄讲小t识识地拉筋喎,唔爽咩?

麻麻地咯,最重要系飞机某花样,吾爽啊