WishCT - 愿望城市

用户注册

E2 混血翻车记 (純屬分享)

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

這是我首次幫襯C2,由這個場o既門面到內部裝修和設施來說,的確在 同等級別的場子裡相當不錯!不過服務人員的服務和態度只能說是一般,需要提高的地方還有很多,只有這樣才對得起我們這些消費者~~ 不能不提既就係它們的食物真係很不錯,完全超出想象,中西餐樣樣有,唔似有些地方只是 Maggie Mee 和 經濟粉 加沖茶。

在此我多說一句,出來玩就不要偷偷摸摸的,男子漢大丈夫就是做衰野都要光明磊落的去做,在場既的男人個個都係黎找女的,你唔需要藏在一二角唔好意思,成副鬼鬼祟祟既衰樣,唔通你係黎這裡找人喝中國茶下象棋咩?

全世界的馬夫都係最善良的人,話説我今日的目的係要找馬來盞,他聼了二話不説,拿起moki talkie,叫完全部陀地落黎(其實都只有四個 on duty),我们一睇,你眼望我眼,忽然閒空氣仿佛凝固了… 哇~ 大哥,你o甘搞笑咩?侏羅紀扮上菜!還要猛o甘 hard sale我硬食件山東馬來盞, 雖然馬來盞係我今日黎的目的,但是當時的情況,我情願自宮都要避免過後難以安撫心靈上的創傷!

陀地唔適合?沒問題,馬夫好似 G4 o甘係衫領講幾句,中國同胞全部給我站起來,好似睇香港小姐入場 的感覺,小姐順序走出黎然後一字排開,任君選擇。
當時的我大方的俾黃梨和泰山先選(其實我心裏自己也選了,基于找召集人原因唯有给其他人先选)
泰山:就青色衫那個
黃梨:o甘我要這個
(你老味,有沒有那麽巧!o甘多個都會選到和我一樣的,沒辦法了,唯有再選過)
一個身材勻稱的女孩一直對我微笑,我定睛一看—一張很清純秀氣的臉略帶一點稚嫩,稍微有點厚的嘴唇透露著一些性感的信息元素,身高165CM左右,不胖不瘦,算不上奇珍異寶,但可以說也是個不折不扣的靚女。唔選了… 就她啦!

一進房間,瞬間我就脫掉了自己身上本來就不多的衣服,看到MM正自己慢慢的輕解衣衫(實際上是裙子),感覺有些羞澀~~很快MM就和我“坦誠相見” 了~~MM的身材不錯—胸部算不上很雄偉壯觀,但也是比較精致挺拔的~ 然後就係例牌的洗白白,躺在床上等服務,然後睇到她用KY的時候,有少少potong steam o左。

她溫柔的為我吸吮起來陰莖~~MM的口交技術相當不錯,深喉打轉,感覺很用心,再加上MM羞答答的表情,觸覺和視覺上給我帶來了不同於以往MM的感覺,少了幾分機械程序,多了幾分心靈溝通,我的手也不停的大搜查,當我要施展渣波龍爪手的時候,她居然用手護胸!唔俾摸唔俾採葡萄籽!馬上potong steam !!過程就係女上男下 –〉人肉打樁機-〉狗仔,三招過後還是沒有一絲想射的感覺,她說那麽久了,我用手給你弄出來,替我細佬擦了 KY就開盡motor 用力chok, 講真的我不是十分享受,問她拿多一個套叫她狗仔跪在床上,而我就站起來抽插,那時候我已經係沒什麽感覺了,好似和條咸魚做愛,因爲所以索性靜靜的爬著任插。還是不出,唯有再次用手,過後offer 她不如口爆,MM話可以不過加一舊!哇~ 還要加水!!我一口價俾你RM50,搞掂了就快快沖涼出去了。

日期: 2012年2月29日星期三
時間:下午
地點:E2
名字:米雪
國籍:混血兒 (哈爾濱+俄羅斯)
年齡:20 – 23 (目測)
容貌:7/10 典型的混血兒,唔係一般的 PRC 可以並論 (你覺得低係因爲本人要求高)
身材:7/10 均勻
鮑魚:用 KY (自己去想象)
臀部: 7/10 好撞
冰火: 8/10
做愛:除非你係快槍手,如果唔係她會變鹹魚 (頭20分鐘有反應而已)
服務:翻車
回頭:除非这個世界 D 女死Q 噻

後記:雖然今次翻車,不過我還是會再去,畢竟那麽多女,每個都唔一樣服務,最重要的過後睇到一個剛剛上班的馬來盞個樣不錯,還想一試,不得不讚的係,沒想過那裏的按摩真係不錯,況且我個人好喜歡泡熱水,Sauna, Steam Room, 兩三個朋友一起去真的好好 Feel,可以消磨一日。溫馨提示, Parking 好LAN貴 !支持共乘汽車 !

Agenda :熱/冷水 -> Fish Spa -> Sauna -> Steam -> 用餐 -> 鋤女->稍息 睇戲->按摩 -> 吹水兼賽后檢討

Damage: 230 + 50 口爆 + 90 按摩 + 10 tips + total 3% ( 因爲俾信用卡加 3%) 成爲 390 大洋

P.S 這係我第一篇FR,純屬分享,不需要特地加分,因爲本人也不知道d名望再高有乜Q用

评分

ctcat + 1 感谢分享
coolBB + 1 好野~不错的report~加分~
sexmonster + 1 就加分给你因为名望无乜Q用。哈哈
bufalo + 1
playerboy + 1

支持下楼主的第一篇FR

抵你死,谁叫你大方让人选先, 还要在离开的时候, 才看到高quality 马来妹。 没鸡运就是没鸡运

skyfire 发表于 2012-3-2 18:31
抵你死,谁叫你大方让人选先, 还要在离开的时候, 才看到高quality 马来妹。 没鸡运就是没鸡运

哈哈~ LAN 大方既下場,Positive Thinking 俾我知道,我有多一個藉口去多一次麻。{:4_317:}

BradPitt82 发表于 2012-3-2 18:45
哈哈~ LAN 大方既下場,Positive Thinking 俾我知道,我有多一個藉口去多一次麻。

我接受不到你翻车的 fr, 明天你再去 e2 冲!

e2 是品质的保证

如果只是上去那边,不下水只是按摩,费用大概是多少?

沒下水的按摩又是另外算,我第一次去,所以俾唔到答案你,抱歉~  发表于 2012-3-3 02:49

很高的消费~~

赞同,很贵!390的话,我可以上13个印度婆了!哈哈  发表于 2012-3-3 00:21

大大被骗上车了!米雪根本不是啥么哈爾濱+俄羅斯!{:3_301:} OKT们真是骗的过分!{:4_321:}

每个OKT都是死吹烂吹自己的货有几纯度高嘅啦。

不过相熟了,佢知道你嘅口味之后,就会改善啦。

多谢分享

skyfire 发表于 2012-3-2 18:49
我接受不到你翻车的 fr, 明天你再去 e2 冲!

聽日就沒啦,遲d先,一定會再去,你有興趣?

BradPitt82 发表于 2012-3-3 01:28
聽日就沒啦,遲d先,一定會再去,你有興趣?

我快2年没去了....转去酒店了, 小弟没钱啊   

沒人叫你去到那麼密!!  发表于 2012-3-3 03:09

love_uu99 发表于 2012-3-3 00:02
大大被骗上车了!米雪根本不是啥么哈爾濱+俄羅斯! OKT们真是骗的过分!

你有上過條女?還是你係E2 返工既? 哈哈~
其實唔係馬夫講既,係條女自己講係混血兒,
不過算啦,出來玩,有d野唔知好過知。 最重要係開心!

呵呵~ 很多人都知道E2是上本地而已~
要上PRC去三本或者fuji啦~

alvin20 发表于 2012-3-3 01:38

上本地就不会翻车??

嗯~ 本地的对数不会上车~  发表于 2012-3-3 01:52

bufalo 发表于 2012-3-2 22:47
很高的消费~~

比起其他朋友既包夜價,算係o甘啦。
之前我都有去幾次 Summit 酒店,都有上過超紅 FR 既 MM,反而似例行公事。
可能我需要既只是一個發洩既渠道! 善哉 善哉~

BradPitt82 发表于 2012-3-3 01:33
你有上過條女?還是你係E2 返工既? 哈哈~
其實唔係馬夫講既,係條女自己講係混血兒,
不過算啦,出來 ...

{:3_300:} 当然上过。也认识了好久了!新的OKT也曾经骗我说她是参鬼佬种的(他不知道我认识她的){:3_301:} 所以那里OKT讲的话我们听听当他唱歌就好了!{:3_300:}

alvin20 发表于 2012-3-3 01:38

大佬,他陀地得四個,還是食唔落那隻!點頂啊!本來系去三本,不過朋友話設備沒E2甘好,所以米去E2lu,JB Blue Wave 全部清一色陀地,質素都係唔錯既,係我暫時最滿意既一間。

BradPitt82 发表于 2012-3-3 01:57
大佬,他陀地得四個,還是食唔落那隻!點頂啊!本來系去三本,不過朋友話設備沒E2甘好,所以米去E2lu,JB ...

你有没有搞错~ 只有4个? 那边只是马来妹就5个了~
看你几点去啦~ 不能太早也不能太晚~
最好就是8点去~ 那边中国妹是不能吃的啦~

alvin20 发表于 2012-3-3 02:01
你有没有搞错~ 只有4个? 那边只是马来妹就5个了~
看你几点去啦~ 不能太早也不能太晚~
最好就是8点去~  ...

我三點幾就到o左右!!以為早d唔使同人掙,直到要走時先睇到其他女,應該大概七八點左右,我都有問過 Captain 點解o甘少陀地,他係話係分兩個 shift 既。 聽你講,下次試遲d到。

love_uu99 发表于 2012-3-3 01:46
当然上过。也认识了好久了!新的OKT也曾经骗我说她是参鬼佬种的(他不知道我认识她的){:3_301 ...

哈哈,好好既消息!! 既然係你的舊相好,她其實係乜來頭?原來今次我做o左迷途小羔羊!o甘你有乜好介紹先?

BradPitt82 发表于 2012-3-3 02:39
我三點幾就到o左右!!以為早d唔使同人掙,直到要走時先睇到其他女,應該大概七八點左右,我都有問過 Cap ...

应该叫买我嘛,哈哈。上个礼拜我才去e2罢了,不过没有上啦。。中国妹是很美,可是。。{:3_293:}

介绍你上本地的。你对nasi lemak有兴趣没有?

BradPitt82 发表于 2012-3-3 02:39
我三點幾就到o左右!!以為早d唔使同人掙,直到要走時先睇到其他女,應該大概七八點左右,我都有問過 Cap ...

最好是5点后到10点~ 这个时间应该最多~ 毕竟人家是本地~
也是有家的啊~

E2 果然不错!