WishCT - 愿望城市

用户注册

skyparadise的156号跟127号

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

今日跟我香港来的佬细来到了pelangi的沐天堂,所以就用广东话写这个FR
5 B! ?  B* M" O- f" B6 p# t0 @2 _# ^, S; X2 y) j1 \8 [7 s

8 |5 p% X/ L$ \3 T3 s% h! _' k今期揾的就係156号啦,佢係個十分有女友feel的一個女仔,嬌小可愛,身材又正,上到楼上我的香港佬细话,環境又好,上到去那些部长好好禮咁招呼,我馬上拿了156号,大大粒咪咪好好食,得個15x左右高,90后係后生女,上楼馬上開波了,佢幫我解甲再沖涼,先同我清洗下,再調情,水蕭,服務到位,又舔我蛋蛋,再來幾下深喉,吹得太正了,跟住入房服務,簡單同我按一下,按得唔錯的,好有心,而且仲好溫柔,跟住調情波推等等,臀推時仲好爽,啜背漫遊過水,刮痧拔罐,咁細個妹妹你都識咁多真係璝,仲叫我扒起身獨龍鑽,鑽得好深下,先再轉身挑逗吹蕭,一啖一啖咁含落去真係正到暈呀,仲有360吹,本身都頂唔住,仲深喉吹埋,忍得我好辛苦,上套插佢仲好緊,又好主動咁攞姿勢比我插,大戰左幾分鐘,換左幾個姿勢,最后都係射晒比佢,佢仲好細心同我清洁。9 l4 j9 Y) z1 m  b

3 f8 j' `" J& s' b$ q# l1 h+ s( M0 {9 C0 h! e  a: K- [
在这我必须赞这个90后的156号,非常敬业,也推介大家来揾她
2 t( ]% O$ q4 L& I/ b. I' y& l& [我的佬细就找了个127号,她说在香港根本找不到这样好的一条龙服务,我老细还说明天要再来找127号,你们说这个127号好不好呢,明天他要来找127,我的皮包又要穿洞了

评分

funnytey + 1 感谢分享

谢谢 分享。。唔该 唔该

恭喜大大吃到好料

糯米 发表于 2017-9-24 00:27
9 h# n$ [  p7 i' o& [" x谢谢 分享。。唔该 唔该
4 c& y* d! w: b% O" W! Q
唔客气