WishCT - 愿望城市

用户注册

(删帖)

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?用户注册

基于一些原因,各位不好意思了,帖子得删了。
猜不到~~

评分

wakakaboy + 3 感谢你读完我那么长的FR!

欣赏你的最后一段字
要嫖就别怕翻不翻车
我猜你已经不是一般的性爱能满足你了
继续加油
期待你下一篇的报告

评分

wakakaboy + 3 感谢你读完我那么长的FR!

看完楼主的FR, 我还是猜不到美眉何人是也
BTW, 我自问沒征服美眉本事, 所以此妞不适合我啦!

best view hotel 的那位吗?

评分

wakakaboy + 3 一起保持神秘 rf

wmwwmwwmw 发表于 2016-10-7 18:45
欣赏你的最后一段字
要嫖就别怕翻不翻车

有网友講我介绍的女無乜撚咁特別,工作公式化機器人屌閪,为屌閪儿屌閪。 樣又唔係話特別靚過人 ~ 小俊! 你有搞閪錯無,唔識就唔好扮識,亂撚咁嚟介绍!所以,怪我咯!

咁我问你,你为么叫鸡?有人为了生活而吃 ,又有人为了吃而生活 。两者 一个是为吃饱, 另一个是为享受, 所以?!你是两者都要! 好吃之余又要吃的饱,最好可以打埋包!要这样的是吗?

老细,唔係話冇,就你给啲牛車輪咁大的价码看来难点咯~ 有玩过大小吗? 你没理由第一轮就全压呱!一扑定生死?!我就唔撚信呀!唔通你不是多次投注顺试手风吗?买橙都唔包甜啦, 咁如果唔甜呢?下次不再吃橙啊?!大聲拍心口話比全世界聽從此唔叫雞啦~笨! 但係你又唔夠姜喎 ! 呢度唔掂,咪去過第二度囉,市場定位唔同叻嘛大家口味有別 ~

所謂嘅“我有你未必有”主要建立在“鸡运”的基础上,我本身就未睇過“鸡神” , 就真係唔撚知點樣增加“鸡运”?比起运,我更相信机率。 咁樣即係點呢?咪就玩多幾次,做長線投資囉!我撚都唔信你唔会開大! 咩話?你話冇咁多錢玩? 咁你意思即係話自己得幾百蚊,只够上山玩返一兩鋪 ,不過就一定要“贏” 嗰種?! 輸打贏要?! 有啲咁嘅道理,云顶唔知收撚咗皮幾閪多年啦! 你話係唔係先!

说白了你唔滿意都係你得唔到你所期望的發洩姐,講撚到尾,又咪係衰咸濕! 怪邊個,咪係自己忍唔到手囉 ! 叫雞係冇warranty保加的, 買定離手,打死罷就。学我爸爺教落,“出的嚟玩,最好預翻,好彩不翻,咪天宫有眼咯!”你咁閪大個人,做事无backup plan嘅咩?

所以我話靓仔,睇你心態點諗嘅啫。 輸少咪當贏囉? 再講,每個人翻车嘅定義都唔同。 無乜好批評。你試諗深几层, 你花幾舊水就可以屌到人家個女,人家個条女,人家個老婆,可能人家孩子的妈都唔定。 再講你哋當中肯定有好多個啲好似我咁既陀衰家專玩偷拍。你仲想點,你仲有乜唔滿意,你仲有乜要求 ~? 咁大個人自己分析下,好好反省下自己嘛!

講番我叫雞先啦,我享受叫雞嘅樂趣在於 食下唔同的菜式 ,tiap吓人家老豆老母湊大个囡, 借下囡個閪窿打下飛機, 影返啲相做下留念。 額外服務有就最好,无亦唔勉強。 咁嘅車程就屬於好滿足㗎啦。 主要 ,凡是我冇搞過,我都会覺得好搞, 所謂嘅新鮮感啦嗎 !妻不如妾, 妾不如妓, 妓不如偷(偷食嘅偷) 家花又點及的野花香呢~ 出面啲嘢,味精多啲就好食啲啦。 send條短片畀你哋睇下 大家參詳參詳

http://v.youku.com/v_show/id_XNDczMjE1ODA=.html

人大左, 你去到咩層面都會接觸呢樣野 (叫鸡)
低下層有佢地叫break field鸡..普通打工仔有佢地玩 十全,檳华,按摩院之类
去到傾生意有酒店 ,spa 场 ,Night Club
性質都一樣...只係地點唔同
根本唔存在道德問題, 只係好似約班friend出黎踢下波,唱下K咁普通罢了
我曾在PR公司做... 同老闆出去傾生意次次都係去Night club...你估真係睇你份proposal咩
睇你介紹比D老闆果D場D女女正唔正罢了
唔通去到果個場合你同老闆同大客講.... I m so sorry我過唔到自己果關, 我唔叫雞的
歡場呢樣野簡直係跨時代, 唔會因為社會文化而改變
歡場雖然冇真愛, 但唔知養活左幾多人同成就左幾多大買賣

不如你们也来写下心得感受,让小弟学下野~!哈哈·

评分

xiaoyu88 + 3 我很赞同
步岩道 + 1
jerry.gan + 1 精品文章

回复 1 0

最近有很红的高冷傲吗?

我知道。。。那些年。。。ahem ahem..

评分

wakakaboy + 3 ahem ahem

siujun89 发表于 2016-10-7 19:08
有网友講我介绍的女無乜撚咁特別,工作公式化機器人屌閪,为屌閪儿屌閪。 樣又唔係話特別靚過人 ~ 小 ...

佬细,小口既都系出来风流下jek~

ye1208 发表于 2016-10-7 18:57
看完楼主的FR, 我还是猜不到美眉何人是也
BTW, 我自问沒征服美眉本事, 所以此妞不适合我啦!

反正美眉和我们一点关系也没有。
尝试下可以探测自己的魅力指数。

wmwwmwwmw 发表于 2016-10-7 18:45
欣赏你的最后一段字
要嫖就别怕翻不翻车

翻不翻车真的控制不到。
假如男的态度不好,就算不翻车的女生,当对方感到厌恶的时候也会有几率翻的。
所以出来玩,就要有玩的态度。
太认真去监视美眉的服务是很累人的。

wakakaboy 发表于 2016-10-7 19:28
佬细,小口既都系出来风流下jek~

这妹 绝对 可以 舌吻,鲍舔~只要你肯出钱出力花时间~我打包单。相信我
除非你玩腻了咯 做的这行没有不爱金的

既然耐心的一个个字看完~小弟也是觉得互动非常重要~加油噢大大~~~要性福啊~

如果你带7粒苹果去找她。服务更是10分。 你如果有给小费多多,他一定记得你

他這次回來感覺和網上的評論差很多了

的却是很长的FR....读完心情怪怪的…………

槍手樓主,你好。哈哈哈!

大大真的很矛盾,样子不对服务不好射不出分数还是那么高

应该是良子吧? 嘉# 没有这样好的胸部分哦。

楼主,你好强,你的最后一段话很有意识。。。
谢谢你的分享

这个应该是在ss2的吧?微信还说刚刚病好

楼主是在写自己有多厉害吧,
我不懂,感觉吧了

只能说楼主成功的打动了美眉了。小弟可能没本事打动这位美眉啊。哈哈